Kan de bli värre??

Fan vilka piss dagar jag har haft nu dom senaste dagarna!! Ska hela mitt liv rasa ihop nu igen också?!  Tur att det finns Underbara människor som gör en glad när man känner sig nere och tårarna bara kommer och kommer..
Det är då Emelie och Helene finns där! Bättre vänner kan man nog fan inte ha. Dom gjorde min dag.

Ikväll ska vi gå på Inglourious Basterds med Brad Pitt i huvudrollen. Men först ska vi på Tsatziki och äta.
Verkar va en riktigt bra rulle!

En film av Quentin Tarantino

Efter filmen blir det hem och mysa med Patrick :)
I morgon bär det av mot Gbg och Mary Kay seminariet! Åker från Falun klockan två så vi lär väl va framme nån gång på kvällen :) Är glad att jag slipper köra!





 

Pink



Turnen 'Funhouse'
Tisdag 10 November 19:30
Ericsson Globe

En kyss


Hur känns en Kyss?
Vad betyder en kyss?
Vad är en kyss?


Hosjö och Passionen

Nu ska jag fixa det sista i huset i väntan på att Patrick kommer hem från jobbet sen blir de till att åka hem till hans föräldrar i Hosjö och bo där i veckan.
I morgon ska jag träffa Josefina halv tio för lite ärenden, sen ut och springa, packa till Gbg, cykla till huset och packa lite mer och sist men inte minst,ha klass på kvällen :) Kul dag med mycket runt omkring!

Är sjukt sugen på att dansa nu!! Saknar både baletten och raggan...






En sjukt rolig dag med Tjejerna!

Idag va bästa dagen på länge! Har haft så sjukt kul verkligen! Börja dagen med att Emelie kom och hämta upp mig för att sen möta upp Helene på stan. Vi gick till skomakaren för att klacka om några skor som Emelie skulle ha på ett bröllop nästa helg. Jag kom på att jag också kunde lämna in mina skor som jag ska ha i helgen när jag är på seminariet. Vart drygt 120 kr,för ett par nya klackar är det ganksa billigt. Iaf, när vi gick från skomakaren så började Helene och Emelie bli hungriga så vi gick till Pitcher's,en öl pub/resturang som öppnade idag,va jätte mysigt inne. Kan verkligen inte tro att det ligger i Mac Donalds gammla lokal!
På ena väggen hade dom som en jätte bokhylla som täckte hela väggen,inredningen va typiskt en pub i England! Dom hade hur många öl sorter som helst,jätte god mat, ett riktigt schysst ställe! Emelie beställde pasta carbonara och Helene tog en räksallad. Själv tog jag bara ett glas isvatten eftersom jag nyss ätit innan Emelie hämta upp mig. När vi väl satt och åt så kom Sofie och Lina gåendes förbi så vi vinka in dom,satt och prata lite och hade jätte trevligt.

 

Efter en mysig lunch så tog vi bilarna och åkte hem till mig en sväng där vi satte oss ute vid poolen och fortsatte vårat prat. pratade om allt roligt vi gjort tillsamans. Haha,så kom vi på tal om när jag ,Patrick, Emil och Emelie va på G.C ,Gran Canaria, i mars. Haha, jag skrattar alltid lika mycket när vi pratar om de! Dom två senaste dagarna inna vi skulle åka hem till Sverige igen så va det Emil och Emelies tur att sova i dubbelsängen och min och Patricks tur att ta bäddsoffan. Hela veckan hade vi gått och väntat på att dom skulle göra något och dom två sista dagarna så gjorde dom de. Mer kan jag inte berätta men de är så himla kul när Emelie berättar de! Haha! Va helt galet!
Efter en stund med riktigt tjej prat så åkte vi till Mac Donalds och åt lite lunch,köpte en liten cheese burgare,en mellan strips och en juice. Satt fint de! Vid sju tiden så tod vi Sofies cab och gled iväg mot scaniavallen för att kolla på fotboll,Ta kort - Helsingbergs vargar,vilket vi inte hann se mycket av men lite iaf.
Ta kort gick vidare till final. Hade hellre sett Dasarna i final än dom! Vi tog bilen och gled hemåt med 'Sophia Somajo - I.rony ' på högsta volym! Riktigt skön låt!

http://www.youtube.com/v/bwFjDnaBiqs&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f

Tack för en sjukt rolig dag tjejer!





Film






Vilket roligt sällskap man har,har kollat på film med Patrick Emil och Emelie.
Vi såg 'Luftslottet med Henning Mankels Wallander'

Tidigare idag så packade jag och Patrick ner set sista som vi ska ha med oss till lägenheten. Känns skönt och ha de gjort! Så inatt är sista natten i huset.. känns lite konstigt,men det ska bli skönt och flytta!
 Nu ska jag försöka väcka dom andra så dom kan åka hem och så jag kan lägga mig sen. Måste skaffa roligare sällskap nästa gång vi ska se på film! Haha!
 Nej då,dom är helt okej,när dom inte sover! I morgonväntar många roliga händelser!
 Ska bland annat träffa Emelie och Helene. 

Nattinatt!







Bästa Lördagen!

Får börja med att säga godmorgon allihopa!
Nu är klockan drygt elva,vakna nyss med ett leende på läpparna. Är hur fint väder ute som helst! Wiii!
Igår va det lördag,Patrick va och festa med gänget och jag var barnvakt åt Kira,vi började med att ta en promenad med Lisa runt tisken,va jätte trevligt!
Har inte träffat Lisa på jätte länge så det va kul och träffa henne. Kira tyckte också det va kul och gå en sväng, hon hade på sig en jätte gullig outfit, sina ljusrosa små strumpor, ett par ljusrosa mjukisbyxor och sin ljusrosa body med fjärilar på. Hur gulligt och helst! Vi tog lite kort med annas kamera,vilket blev jätte fina kort! Ska lägga upp dom senare i veckan när jag träffa Anna.




Efter våran promenad runt tisken gick Lisa hem och vi gick vidare till norslund för att hälsa på Emelie Helene och Jessi som skulle ut på etage senare. På vägen dit skulle jag och Kira ta oss upp för en jätte brant uppförsbacke. Kira satt i vagnen och skratta åt mig meadans jag körde upp vagnen, va riktigt drygt, Tror Kira såg de på mig och började skratta ännu mer. Blir så glad av att se henne skratta så då började jag också smått skratta, haha!
När vi kommit upp för backen så mötte Emelie oss på vägen. Hon blev lika förtjust i Kira som jag är tror jag. Det va nästan som kärlek vid först ögon kastet! Haha! När vi kom in till Jessi och Helene så satte dom på nån,tror det va telletubies, barnlåt som Kira diggade. Efter en stund med ganska mycket dans och sång började Kira bli trött och hungrig så då begav vi oss hemåt. 



Halvvägs hem somnade Kira i vagnen. Men när vi kom hem och jag hade lagt henne i sin säng ville hon inte sova mer utan då vile hon ha mat. Jag tog upp henne ur sängen och gick till köket där jag satte henne i hennes lilla vaggstol på köksbordet medans jag gjorde i ordning lite välling.
Hon tyckte det var jätte kul och se vad jag höll på med. När vällingen var klar så satt vi oss i soffan och åt. Hon sög i sig all välling på fem minuter! Hon somnade i min famn bara några minuter senare,men så fort jag skulle lägga ner henne i sängen blev hon ledsen.. så jag gick runt och vaggade henne tills hon somna,då jag skulle lägga henne igen så var hon ledsen igen och sådär höll vi på i en och en halv timme,fast de är inget jag hade något emot ,älskar när hon somnar i min famn! Mys! Till slut så somnade hon mot mitt bröst och sov resten av kvällen. Längtar tills nästa Kira och Sandra kväll!!
 

Flygvärdinna!

Nu har jag äntligen hittat på bra information om de yrket jag vill jobba som, Flygvärdinna!
Har letet ihjäl mig! Hittade några bra och seriösa flybolag som jag ska söka till.
Kändes skönt att man inte behövde ha någon speciell utbildning,utan att det spelar mer roll hur du är som person.
Du ska va trevlig, ha bra service erfarenhet,kunna hjälpa människor med första hjälpen, lösa problem i en krisig situation samt kunna två språk(engelska är ett krav).
Trodde det skulle vamycket mer än så! Nej,nu måste jag jobba lite på mitt CV om jag ska komma någonvart!


'Det' lilla svarta

Klänning från Asos.se 2.256kr -

   
Skor från 'Friis & Co Addison' Stayhard.se 629kr



Väska från Burberry.com 36 000kr





Typ 4 timmars sömn - Förstörd

I går kväll gjorde jag allt,verkligen allt,för att hålla mig vaken så jag ska orka va uppe i natt när jag ska va barnvakt åt Kira,gick och la mig vid två. Sen halv sex i morse så ska Patrick upp till jobbet, börjar smälla i dörrar och hålla på och visst,de är inte med mening,men de är drygt för när det är tvärt om så försöker jag inte göra ett ord ifrån mig. Så nu har jag legat vaken sen halv sex och kan inte sova! Sen kommer Patricks föräldrar hit på morgonkvisten och ska rensa massa grejer så då lär jag inte få sova då heller.. Vad ska jag göra? Jag menar, måste ju sove mer annars kommer jag inte orka med denna dag och denna natt!! Om jag inte får tillräckligt många timmars sömn blir jag en riktigt surpuppa,och de vill jag inte bli! Förstår inte hur Emelie,som också somna vid två,ska orka upp och jobba nu och sen festa ikväll??  



Känner mig verkligen såhär för tillfället..

Vad andvänder Jag?

Mina absolut favorit produkter som jag använder dagligen.

* Basic set från Mary Kay - Är viktigt att huden är ren och fräsch.  Mary Kay fondation 304 beige.

*Hawaiian Tropiv Body Butter - Ger kroppen fukt upp till 8 timmar och luktar sjukt gott!


* Maybellin Mascara The Colossal Volyme - Ger faktiskt fransarna bra volym som håller länge.


*Hawaiian Tropic Lipgloss Island Berry - Ger solskydd, klibbar inte, har god smak, och riktigt snygg färg!



*Doft - Make Up Store Kristall - Med en doft av vanilj,jasmine och mango. Dessutom har flaskan en snygg design med diamanter i. Lite läckert!







Chique!


Gosip Big Bag' Friis&Co'
 från Chique.se
749kr
Love It!



Lika som den här klockan
Också från Chique.se
 499kr






Kan inte sova..



Det är helt tyst,jag hör hur regnet slår mot taket.Det spö regnar och kan inte sova.. Tänker på mycket. Mycket bra och mycket jag inte borde tänka på..mycket som gör mig lycklig och mycket som gör mig arg och ledsen..När man känner sig delad,vet ni vad jag menar?Man är glad men ändå nere?
 Vet att det här kanske låter jätte fjantigt men jag känner mig så sjukt ensam ibland.. trots att jag har en underbar pojkvänn och underbara vänner så känner jag mig ofta ensam. Tror det beror på att Patrick jobbar hela dagarna och när han kommer hem så somnar han på soffan och då viill jag inte väcka honom eftersom han jobbat hela dagen och är helt död. Sen jobbar oftast mina vänner när jag kan ses och tvärt om. Sen har det vart mycket med flytten nu också..Men snart är det klart!
Måste försöka sova om en stund,ska upp och springa i morgon bitti sen ta mig ann stripaerobicsen! Men jag måste va uppe lite till eftersom jag ska va barnvakt i morgon natt igen. Inge bra om jag somnar då inte!
Fick höra av mina vänner att jag har blivit tråkig på sista tiden bara för att jag inte festar,men jag har inte kunna festat eftersom jag har vart barnvakt och sen har jag och Patrick vart  hemma och packat. Men på onsdag ska jag och Sofie ut på Etage iaf,så får vi se om någon mer är på! Nej,nu ska jag krypa ner bredvid min karl och försöka sova. Nattinatt!


                                                          
Clubetage.se





Sweet Dreams!


 

Stripaerobics

Imorgon ska jag testa stripaerobics, de verkar va ett roligt sätt att träna på! Lite omväxling än att bara springa. Kan ju inte va enormt svårt heller, har ju iaf dansat i över åtta år,de måste ju va till någonhjälp iaf,eller? Haha kommer nog bli många roliga moments i början innan man lär sig helt och hållet!Svårast tror jag kommer blio ch försöka va allvarlig hela tiden och inte skratta! Är ju en sak och dansa sexigt än och strippa.Ska bli riktigt kul! Fler än jag som tycker det märker jag Haha!
Så här kan de se ut en vacker dag!


Min älskade syster


Min högra hand är till för att hjälpa dig.
Min vänstra för att trösta dig.
Mina fötter är till för att ta mig till dig,
& mina ord för att du ska lita på mig.
Min hörsel är till för att höra din sorg,
& min syn för att se dina tårar.
Mina tankar är till för att ägnas åt dig
& mitt hjärta för att vara vid din sida.

Jag älskar dig Syster





Det här är Sofhie, min syster. Hon är bara två år yngre än mig fast man kan tro att det är hon som är den äldst av oss. Haha!Det som gör Sofhie så speciell är att hon alltid är så glad. Hon har alltid ett stort leende på läpparna.Om det är något som bekymmrar henne eller sårat henne så tar hon alltid i tur med det på en gång. Min syster är en äkta fighter! Hon är smart, pålitlig till 110 procent, snäll, hon vill alla väl, vacker, ärlig, hon är aldrig rädd för att säga vad hon tycker.
Hon är en mycket förståeende människa som har ett hjärta av renaste guld. Jag älskar henne obeskrivkigt mycket!
Hon är en stjärna i köket,precis som hon är på dansgolvet. En underbar vän som alltid finns där. Hon är..



Min Älskade syster!


Diamonds are a girls best friend!



The French are glad to die for love
They delight in fighting duels
But I prefer a man who lives
And gives expensive jewels
A kiss on the hand may be quite continental
But diamonds are a girl's best friend
A kiss may be grand but it won't pay the rental
On your humble flat, or help you at the automat
Men grow cold as girls grow old
And we all lose our charms in the end
But square cut or pear shaped
These rocks don't lose their shape
Diamonds are a girl's best friend

Tiffany's, Cartier, Blackstar, Frost, Ghoram
Talk to me, Harry, Winston, tell me all about it
There may come a time when a lass needs a lawyer
But diamonds are a girl's best friend

There may come a time when a hard boiled employer
Thinks your awful nice
But get that ice or else no dice
He's your guy when stocks are high
But beware when they start to descend
It's then that those louses go back to their spouses
Diamonds are a girl's best friend
I've heard of affairs that are strictly platonic
But diamonds are a girl's best friend
And I think affairs that you must keep Masonic
Are better bets if little pets get big baguettes
Time rolls on and youth is gone
And you can't straighten up when you bend
But stiff back or stiff knees
You stand straight at Tiffany's

Diamonds
Diamonds
I don't mean rhinestones
But Diamonds
Are A Girl's Best
Best friend!


Elle Glas & Jordgubbar!

Finns det något skönare än att ligga i mjukis kläder,ha håret i en stor boll på huvudet, och vara helt osminkad?
Tror inte de.Har nyss hällt upp en skål med glass och jordgubbar, MUMS!



Tycker de smakar sommar! Kan behövas nu när det börjar bli höst. Man får njuta så länge det går,in i det sista!
I morgon hoppas jag att nya nr av Elle kommer! Går och väntar..



Nu när jag har vart barnvakt på senare tid så har jag vänt på dygnet total,vilket är lite jobbigt..men verkligen värt de!
I morgon är det dags igen! *mys*
 

Sköna & roliga ställningar


V For Vixen

Sitt på en bänk och ha killen framför dig. Hans ben ska va ganska böjda, med ungefär tre fötters mellanrum. Du håller dina armar på hans axlar och han sina runt din midja. Ta sakta upp ditt vänstra ben på hans axel och därefter ditt högra.




Det är en av många många bra sex ställningar som finns på cosmopolitans hemsida!

www.cosmopolitan.com/sex-love/positions

Horoskop


Oxen 21/4-21/5

Du har två spännande och lönsamma veckor framför dig nu. Lönsamheten kan bestå av höjda inkomster eller riktigt fina affärer, beroende på hur dina personliga val ser ut. På kärleksfronten kan det samtidigt bli lite trassligt, en småsak kan lätt leda till svartsjuka och bråk.

kul/nöjen 3
sex/kärlek 5
tur/pengar 1

 

Hmm.. Ja de lät ju inte allt för dåligt iaf. Det läskiga är att mina horoskop har en tendens att stämma ganska bra.
Det första lät ju väldigt bra,med tanke på att vi har och kommer spendera lite pengar under flytten,men det andra lät ju inge kul.. men man får tro och hoppas på det bästa! Tror ni på horoskop? Jag vet inte om jag kan säga att jag tror på dom men jag tror inte inte på dom heller.. Hoppas bara allt går bra framöver och att allt flyter på . 

Du kan även läsa just ditt horoskop på Veckorevyn.se


Billiga snygga klänningar

Två skitsnygga klänningar som kostar drygt 300 kr resp 400 kr.



Klänningarna från Forever21

Skotten i knutby

Idag till middag så köpte Patrick och jag take away från Tsatsiki, jag beställde halloumi med klyft potatis och tsatsiki och Patrick tog giros med pommes och tsatsiki. Va riktigt gott! Skönt och slippa laga mat en fredag kväll.


  
                Gyros                                 Halloumi


Till den otroligt goda maten så hyrde vi en film också, idag blev det 'Skotten i knutby - vägen hem' en riktigt konstig men ganska intressant film. Den hade fått ganska bra betyg,vilket jag inte kan förstå att den fick för så bra va den verkligen inte. Tyckte mest den va fladdrig i scenerna, dåliga skådespelare, man förstog inte mycket av handlingen heller.
Patrick tyckte filmen va så bra att han somna.. så roligt sällskap va han! Haha!
Jag trodde filmen skulle va mer lik en beck film,men de va den då verkligen inte! Nästa gång får Patrick bestämma film.
Om ni frågar mig så är det ingen film jag rekomenderar.



Handling:
Knutby Frikyrkoförsamling - Styrd av pastor Helge fossmo och den karismatiska Kristi brud - chockas i januari 2004 av nyheten att två medlemmar kallblodigt skjutits. Alexandra Fossmo avlider av skadorna medans det andra offret, Daniel Linde, överlever. Det visar sig snart att barnflickan Sara Svensson är den skyldiga, men undersökningen pekar också mot att fler kan vara inblandade. Här börjar en sann berättelse om manipulation, blind övertygelse och mord mitt i det moderna Sverige.

Jag rekomenderar!



Något som jag tycker är kul med internet är att det finns så sjukt bra shopping! Finns så mycket roliga märken som inte finns i butiken. Något som inte alla andra har.
Det är alltid kul när någon kommer fram och ger komplimanger för att dom tycker något du har på dig är fint.
Är många som har frågat vart jag har köpt mitt halsband och örhängen med vingar.


Design: KyssJohanna

Svaret är KyssJohanna.se. Dom har riktigt snygga och roliga märken. Allt från riktigt dyra design märken till billiga plastarmband.  Finns alltid något för alla och de gillar vi!

Min favorit sida när det kommer till kläder är Topshop.se dom har allt från läckra underkläder till snygga skor.
 Allt inom mode!
Bubbleroom.se och Nelly.se är också två bra sidor om du gillar shopping.

När det kommer till hudvård som andvänder jag bara topline produker som MaryKay. Man ska va rädd om sitt ansikte och sin kropp för du har bara en.

Håret är också en viktigt del av did och din kropp. Därför är det bra att kosta på sig lite dyrare produkter som exepelvis innehåller mineraler. Dom bästa produkterna är faktiskt dom du kan köpa hos din frisör.
Sunsilk, Fructis och alla dom andra märkena som säljs i matvarubutikerna, torkar bara ut håret.
Håret behöver fukt och näring,vilket inte finns dom produkter som sälja i matvarubutiken.
Jag andvänder L'oreals hårvårds serie 'te' och den är hur bra som helst. Innan jag började andvänd 'te',vilket var i mars,så var mitt hår torrt,slitet, jag hade kluvna hårtoppar etc. men när jag började andvända 'te' så såg och kände jag snabbt ett toppenresultat. Därför rekomenderar jag 'te' .


L'oreals hårvårds serie te





Snart Thailand!!



God morgon! Började dagen med att beställa en ny bikini(bilden ovan)Gillar den grymt mycket! Vaknade av att mammsen ringde med glada nyheter
i morse, alla ska åka med till Thailand iaf! Hur kul som helst!! Jag och Patrick va osäkra först på om vi hade råd nu när vi ska flytta och allt. Men nu har allt löst sig så det känns underbart!Tack älskade Mamma! Kan inte beskriva hur glad jag är för tillfället!! 23:00 lämnar vi Sverige den 2:ra december för att börja våran 23 timmar långa resa till Kata Beach, Thailand. Jag undrar om Stefan,syrrans pojkvän, kommer bli nå rastlös på flygplanet? Haha! Tänkte att ni skulle få se hur det ser ut dit vi ska åka,hittade några bra bilder.


Kata beach

Visste ser det härligt ut? Längtar fruktansvärt mycket! Kommer bli riktigt skönt med värme,jag menar,här i Sverige har vi ju bara haft två veckor sammanlagt med sol och värme! Lite tråkigt..

Nu ska jag ta och äta lite frukost och göra mig i ordning,Josefina är nämnligen på väg hit. Vi ska boka lite klasser med Mary Kay och bestämma vems bil vi ska ta ner till Gbg nästa vecka.

Äntligen Fredag! Får se hur planerna ser ut senare idag, kanske blir det fest eller något annat kul! 






 

Äntligen kväll!

Nu tänkte jag och Patrick kolla på America Pie ' The wedding' som börjar nu klockan nio på 6:an, efter att ha packat hela kvällen. Blev ingen film med Emelie och Emil,vilket jag tycker va tråkigt..men vi får ta de en annan kväll! Patricks mamma kom förbi tidigare och berättade att dom ska börja renovera tidigare iaf, så på söndag kväll får vi lov att bege oss hem till Patricks föräldrar och bo där tills den först september då vi får nyklarna till lägenheten. Men de kommer nog gå bra.
Längtar sjukt mycket nu!! Ni ska få se för och efter bilder i lägenheten sen när vi flyttar in och när vi fixat klart allt!
Nu ska jag packa sista kartongen innan filmen börjar.



Pic Nic - Attakerade av ankor!

Har nu kommit hem från min Emelie och Karros lilla pic nic vid stångtjärn.
Va jätte mysigt! Köpte varsin munk och satt på en filt vid vattnet och njöt.
Sen från ingenstans kom de två ankor och börja snylta på våra otroligt goda munkar,vi matade dom lite grann men sen när dom inte fick mer så envisades dom med att göra allt för att få mer iaf.
Dom va ju inte direkt skygga! Efter en stund hämtade dom två kompisar.
 En hoppas upp i mitt knä och försökte sno min munk! Hur fräckt är inte de? :)
Sen gick dom över till Emelie och bet henne i tån,Emelie skrek så högt att alla ögon
som var där kollade på henne. Haha!
jag och Karro skratta mest åt henne!
Men ankorna gav sig inte och då tog Emelie mina apelsin skal och kastade på dom,stackare!
Haha,vilken rolig dag de har vart!




                             


    

Älskar den här dansen!!


En riktigt skön låt!



Richie Lee - Cant touch it

Underbar kväll!

Klockan är nu kvart i fyra på morgonen och jag har precis kommit hem från barnvaktskvällen
och de va hur mysigt som helst!
Vi började med att ta en promenad runt tisken Kira, jag och Patrick.
Kira va jätte glad! Hon pratade,eller snarare gurglade,på hur mycket som helst,haha jätte söt!
Va perfekt väder,solen va på väg att gå ner och luften var sval.
Efter promenaden gick vi hem för att natta Kira,hon somna på en gång. ser verkligen ut som en liten ängel!


Bedårande lilla Kira!

Väl när Kira hade somnat åkte Patrick hem,eftersom han ska upp och jobba om två timmar,och jag hitta på tv dosan och sappade till kanal 5 där 'So you think you can dance va.
Sjukt va fint och bra dom dansar,finns inga ord! Är helt fast när jag väl sitter och kollar på de.
Efter de va slut ringde Emma,så vi pratde lite. Hon va på Harrys med några vänner,va tydligen smock fullt där ikväll.
Hon tyckte jag va tråkig som inte va med ut,men jag sa att jag hade bättre saker för mig en onsdags kväll än och festa, jag menar, jag va ju ändå med Kira!

När det var dags att röra sig hemåt så ringde Sofie precis och berätta att hon typ tvingat Robin att köra runt henne på stan för att hon älskar att åka bil när hon är full! Haha sötnos! Iaf, dom va snälla och körde hem mig. Tack och bock för de! Nej,nu ska jag krypa ner bredvid min älskling och sova är väldigt trött..

Nattinatt!

Mary Kay! Live your'e dream


Mary Kay

Tänk att en kvinna har berikat så många kvinnors liv.
Mary Kay Ash levde sitt liv i New York där hon arbetade på ett kontor.
På den tiden var det ett klassamhälle och männen hade makten.
Men det ansåg mary Kay var fel,hon tyckte att vi kvinnor också var väda samma möjligheter som männen.
En dag fick hon nog,hon sa upp sig från sitt jobb och startade eget, Mary Kay.
Jag tycker det är en väldigt fin ide bakom den här historien. Rättvisa!
Varför ska vi va värda mindre än männen,vi förtjänar samma saker och samma rättigheter.
Vi kvinnor kan också!



Älskar verkligen dessa topline produkter! Kan inte va utan dom. Finns ingen jag känner som testat dom och inte vill ha dom! Och jag förstår verkligen varför. Jag har själv andvänt produkterna sen i början av december,vilket snart är ett år, och dom funkar verkligen. I början var jag jätte skeptisk,tänkte typ, vad är detta för skräp,funkar säker lika "bra" som alla andra märken,Lumene,Loreal,Nivea etc. men när jag väl testade dom så vart de en riktig 'aha' upplevelse!
Det första jag testade var Set In Hands och Basic Set,riktigt bra "nybörjar produkter" om man kan säga så.
Kostar inget att testa,och dom som gör det kommer inte bli besvikna,de lovar jag!
Snart seminariet,längtar !! Känner mig peppad till max!! Kommer bli riktigt kul!


Basic Set

Satin Hands


Nu ska vi iväg på fotboll, andra cup matchen,snart kommer Krulle och hämtar upp oss,sen ska vi möta Emelie Sofie,Carro,Emma och batte. Hoppas det inte är lika mycket mygg och knått idag!! Efter det hem och duscha för lite barnavakts sittning :) Heja Dasarna!!

Puss!


 


Blondin eller brunett - Spelar det någon roll?


Alltså jag blir så sjukt trött på alla fjantiga brudar(drar dock inte alla över an och samma kant) som håller på med sitt jävla tjat om att bondiner är så mycket snyggare,blondiner är så mycket roligare, Killarna vill hellre ha oss blondiner!
Hur orkar ni?Jag kan ju säga att jag är brunett och jag är då fan lika rolig som Emelie som är blond! Bara för att man är blond behöver man inte vara dum? Finns så sjukt många smarta blondiner, sen har vi ju dom som skriver sånt där.

Läste nyss ett inlägg från juli månad som en gammal bekant hade skrivit följande:
Hon skriver om hur det kan komma sig att killar,kompisar,ragg,"bästa vänner", slutar höra av sig när dom skaffar tjej och helt plötsligt när dom tröttnar på tjejen så börjar dom ringa, skriva och vill ses igen.
Han är tillsamans med en snäll liten brunett som är halvdan i sängen,men han tycker om henne iaf.
Han tröttnar och tycker gräset är grönare på andra sidan. Hör av sig till den snygga blondinen, är otrogen och ångrar sig.
Men det man inte vet mår man inte dåligt av. En gång är ingen gång!






Ja,hur kan de komma sig? Kan det vara så att killar är mer seriösa med brunetter än med vissa blondiner?
grejen är att om det nu bara är en
"bästa vän" en sk "bästis" så spelar det väl för fan ingen roll om han hör av sig lite mindre, utan lägger tiden på sin tjej istället för att spendera all tid framför datorn och msn. Om den tjejen nu är en riktig vän så förstår hon de och blir inte mest sur i hela världen. Eller har jag fel?
sen om killen har tjej så ligger man inte med honom. Jag vet inte hur andra tänker och aggerar men jag är inte en sån som ligger med någon kille om jag vet att han har tjej och speciellt inte med min bästa killkompis.

Jag va i en liknande situationen själv för några år sen, och de är fan inte kul. 
Samtidigt som man vill att killen ska kunna ha sin "bästis" så vill man inte att han ska ligga med henne.
Ser ingen anledning till varför han stanna kvar isf? Gör ni? Tycker mest de är sjukt.
Personligen är jag hur glad som helst att jag inte är där idag,utan har världens underbaraste kille som verkligen älskar mig och bara mig. Skulle inte byta bort honom för allt guld på hela jorden!  

Blir bara så less när jag läser sånt där för det har inget med hårfärgen och göra,utan hur du är som person.
Är du en seriös tjej eller en oseriös tjej? Du blir vad du gör det till. Och de är dom signalerna killarna får.



Sweet Dreams!




Nya tapeter och manikyr

Idag har jag och Patrick kollat på tapeter till våran nya lägenhet som vi ska flytta till om drygt två veckor :)
I vardagsrummet tänkte vi måla tre väggar vita med en svart fondvägg som ser ut såhär.


Tapeterna kommer från Rusta.


Sen på kontoret vill vi har något ljust,men ändå inte bara vitt.Så vi kollade runt lite och hitta den här.Den är vit med silverblommor i glitter med svarta konturer.





Tapeterna kommer från Rusta

Något vi inte har bestämt än är vad vi ska ha i sovrummet, så jag tänkte att ni skulle få komma med lite tips och ideer! :)
Får gärna kommentera inlägget! All kritik är bra kritik :)



Har även fixat naglarna idag :) Skönt och känna sig lite fin . Blev vanlig manikyr och här ser vi resultatet.




Nu ska jag bege mig till köket för att göra i ordning varsin jordgubbs smoothie till mig och Patrick :)
Så himla gott!! Mums!
Blev tyvärr ingen promenad med Emelie idag pga av att de regna hela jävla dagen!!
Får ta igen den en annan dag :)

I morgon måste jag sova ut eftersom jag ska va barnvakt åt bedårande Kira :) Vore iaf skönt och sova längre än till halv sex!

Sweet Dreams!


Älskar dig!




Du förgyller min dag <3

En Vän

En vän
- av Siv Andersson

En vän kan bejaka
och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,
drömmar och minnen.

Hon lyssnar och besvarar
och vågar alltid fråga.
Och när du är rädd
kan hon få dig att våga.

Hon står vid din sida
när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta
åt det som varit svårt.

En vän bryr sig om dig
för hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig
precis som du är.





Christian Louboutin

Grymt snygga skor! Skulle passa perfekt med klänningen jag ska ha på Ewards Night i Gbg.
Älskar dom!

Från: Christian Loubotuin

60 Frågor -

Hittade den här listan hos söta Karro - karolinass.blogg.se och jag har ändå ingeting för mig så jag tar och skriver den jag också! :)

1. Hur gammal är du om fem år?
25
2. Vad gjorde du alldeles nyss? hällde upp en skål med flingor och mjölk
3. Hur lång är du? 169 cm
4. Vilken var den senaste film du sett?I taket lyser stjärnorna
5. Vem ringde du senast? Patrick
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? " Gud va fina kort:) gillade speciellt de på dig och Tindra när du ler :)"
7. Vad är dagens planer? Blogga, Tvätta, packa, städa garderoben :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vad det gäller.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? När hon,pappa,sofhie och stefan var och hämtade baren förra veckan.
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna med lite brunt i
12. När vaknade du idag? Halv sex
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? Danssalen, sängen och Långbryggan i Rättvik.
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte riktigt..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
17. Vad skrämde dig som barn? Vargar, Efter att ha tittat på sjönheten och odjuret.
18. Vem fick dig att skratta senast? Patrick
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ja de tror jag..
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan,älskar att va naken
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, japp!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja ibland kanske lite för social
27. Vilken är din favoritglass? Pigelin :)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en dodge eller hummer ,resa,en motorcykel,skänka lite pengar till en bra fond.
29. Tycker du om kinamat? Ja i lagom mängd.
30. Tycker du om kaffe? Ja speciellt latte
31. Vad dricker du till frukost? Juice
32. Sover du på någon särskild sida? Japp, jag sove på höger sida och Patrick på vänster :)
33. Kan du spela poker? Ja
34. Tycker du om att mysa? Absolut! Bland det bästa jag vet :)
35. Är du en beroendemänniska? Ibland kanske :P
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, inte vad jag vet.
37. Vill du ha barn? Ja, om några år
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Både och
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor & kläder
42. Äger du dyra smycken?Ja ett halsband och ett par örhängen från Pilgrim
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En sked med flingor och mjölk :)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Emelie :) Hon har alltid någon bra kommentar att tillägga :)
46. Välj ett ärr på din kropp? Hakan, rammlade ner från en trapp när jag va liten :(
47. Vad har du för ringsignal? Ring ring
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja en vit klänning med små röda rosor på :) urgullig!
49. Flirtar du mycket? Inte om jag har ett förhållande
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Innan en dansshow i gagnef
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, tror de
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej,
53. Vilken var den senaste bok du läste? Pamela andersson själv biografi - star
54. Läser du dagstidningen? Ibland om jag har tillgång till en.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha varje helg påväg till krogen ;)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Wolf fm :)
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En kom ihåg lista
59. När var du i kyrkan senast? På farfars begravning
60. Vilka personer utmanar du? Alla som är lika bra som mig, vilket är alla!

Hårfin!

Vaknar du alltid med ruffsigt hår?
Andvänd ett örngott av siden. Den håller håret påplats.
Håret rör sig mjukt över sidenytan medans bomull sliter och ger krusigt hår.

Hur får du i ordning på statiskt hår?

Antistatspray fungerar lika bra på flygigt hår som på kläder. Istället för att applicera det direkt i håret sprejar du lite på en hårborste och borstar sedan igenom håret?

Växer håret fortare med regelbunden trimmning?

Tvärtemot vad man brukar tro,växer håret inte snabbare med regelbunden klippning. Håret växer från hårbotten med en hastighet av en centimeter i månaden.


Snygga höst lockar

Få en fräsch höstlook som Jessica Alba.



Såhär gör du:

1. Dela upp håret i tre delar och fläta varje sida.

 

 

 

 

 

 

2. Spraya med en värmeskyddande spray och dra sedan med en plattång över varje fläta

 

 

 

 

 

 

3. Släpp ut håret och avsluta med en hårspray för att hålla lockarna på plats.


 

 

 

 

 

 

 


Vivir Vida!

Godmorgon!
Ny dag,nya möjligheter!
Började dagen med att bli väckt halv sex av min karl som skulle iväg till jobbet och höll på och försova sig, sen efter de kunde jag inte somna om.. lite drygt.. känns som jag har grus i ögon,så trött är jag för tillfället.
Men inte ska jag va bitter för att jag fick gå upp några timmar tidigare idag!
Så här ser nitt svhema ut för denna dag :
Blogga, sen äta en efterlängtad frukost,simma några längder i poolen, tvätta, ta en cykeltur till Emelie,
cykla hem,duscha och laga mat,kolla ut tapeter till nya lägenheten med Patrick,fylla i massa papper och fixa naglarna :)
Men de vore skönt och sova någon timme innan allt detta.. annars kommer jag inte orkamed denna dag!





Besviken och förbannad

När vi kom hem igår efter matchen ringde Emelie mig och va inte allt för glad, hon hade gått in på hans facebook och sett att han ändrat relationsstatus från singel till i ett förhållande. Inte nog med det så hade han lagt upp nå bilder från way out west i gbg som han och hans nya tjej va på i helgen.
Visst, han har skaffat en ny tjej,inget man kan ändra på,men det jag stör mig så sjukt mycket på och tycker är dåligt gjort av honom är allt han sagt och hur han betett sig mot Emelie!
 Om han inte hade gjort de hade jag inte sagt något,men när han sårar min bästa vän på de viset och inte kan varken stå för de eller prata om de blir jag förbannad!
Han är verkligen inte värd Emelie!
Hon är på tok för fin för honom,hon förtjänar någon mycket bättre.
Trots att man försöker vara stark och inte tänka på den man saknar så lyser det igenom så lätt när man känner någon så pass bra och står personen så pass nära nära.
Men det är lättare för någon annan att säga : Glöm honom.
För de är inte bara att glömma någon bara sådär, de tar tid.. långtid.. och de gör ont,men i efterhand så är allt smärta värt de.
Efter regn kommer solsken! Jag vet att hon kommer träffa någon mycket mycket bättre,kanske inte i morgon, om en vecka eller om en månad men tids nog så.

Älskar dig Emelie!




Mary Kay och Seminariet!

Nästa helg åker jag till Gbg med Josse Anna Mikaela och Sara för Mary Kay Seminariet :)
Det är de stösta enentet på hela året. Kommer bli sjukt kul :)
Börjar med att lämna Falun på torsdag eftermiddag.
Väl framme i Gbg möter Anna oss hos sina föräldrar där vi ska sova.
Fredag morgon är det intjeckning innan 10:00. Sen väntar en sjukt galen och underbar helg!!
Är hur mäktigt som helst och väl vara där! Över 100 000 vackra kvinnor i elaganta klänningar.
Tro det eller ej,men man känner sig väldigt speciell när man sitter där i en riktigt fin klänning,helt uppfixad, bland masaa andra vackra kvinnor. Det är allt från konsulter, red jacket, Diq , Sales Directors, till National Sales Directors som kommer vara där och det bästa är att alla är lika värda,alla har samma mäjlighet.
 Här är min outfit för gala kvällen på Scandinavium.
Har aldrig haft den på mig så den blir perfekt att inviga seminariet med!


Klänningen kommer från Top Shop.
Inväntar även ett par högklackade pumps jag beställt. Riktigt snygga!

Dasarnas första cup match



Kom nyss hem med en svettig älskling från första cup matchen vilket Dasarna vann :) Grattis till er!
Va en riktigt rolig match,blev många mål 6-0 till Dasarna!
Jag Emelie och Sofi fick va hejarklack  som vanligt men de gillar vi :) Va drygt att de va så sjukt mycket mygg och knått!! Har typ blivit halft uppäten känns det som!
Jag Emelie och Sofi bestämde att vi tjejer ska börja träna ett eget lag, Muttorna eller nått laknande, nu till hösten,blir kanon de!
Då kommer Dasarna få konkurens kan jag lova!
Och Sofi,på onsdag tar på dig byxor du kan sitta i kvinna :P
Nu väntar lite mat,en varm dusch och mys i soffan! Efterlängtat!

Nästa match onsdag 18:00!

Nattinatt!

Det bästaste i mitt liv är Emelie


Här är jag och min bästaste bästa vän super-exklusiva Emelie =)


Emelie är de bästa jag vet för är så snygg och snäll och sexig och SINGEL!!!


Deppig..



Alltså ibland undrar jag vad det är för fel på mig?! Jag har en underbar pojkvän, världens bästa familj, stört sköna vänner, bor i ett jätte fint hus med pool, ska börja plugga, har ett  underbart jobb, ska till thailand snart och ändå känner jag mig nere?
Kan det va för att vädret är som det är? Fattas något? Eller är det samvetet?.. Varför? 
Tycker det känns drygt när man inte själv vet varför.
När jag känner mig nere flyger det runt tusen tankar och frågor i huvudet på mig, jag får ont i huvudet och blir på dåligt humör..
Kan jag inte bara bli glad.. Känner mig som världens tråkigaste människa just nu!

Fotboll & Dasarna




Ikväll 19:40 börjar Dasarna sin första match i cupen, hoppas verkligen dom tar hem detta!
Jag Emelie och Sofi ska dit och kolla :)
Hoppas de inte börjar regna bara,inge kul och stå ute när det öser ner.. Men de ser ut och spricka upp iaf :)
Stor spark r söven pojkar!

Dansen - Klassen



Fina klassen!

Älskar detta kort! Känns som evigheter sen.. Tänk att tre år gick så fort!
Har för mig att vi tog det här kortet i åk två på flamencon :)
Fan va bra vi va!





Kärlek!




En perfekt kille älskar dig för den du är. Han som visar och säger vad han känner. Han som skickar sms på kvällarna och säger: Godnatt älskling, jag saknar dig. Han som ser otroligt bra ut i dina ögon. Han som är en gentleman. Han som tål ett nej utan en sur min. Han som vill visa upp dig för världen när du har mjukisbyxor och en skön tröja. Han som ringer upp dig om du vart sur och la på luren. Han som lever för dina kyssar. Han som håller vad han lovar. Han som kan skriva ditt namn på msn och skiter i om han förlorar 15 tjejer som vill ha honom.

Den killen är DU Patrick, Älskar dig nu och för alltid!

Paradise Hotell

Nu har jag amnält en av mina vänner till Paradise Hotell!! Haha!
Hoppas verkligen personen kommer med! :)
Men det borde den göra eftersom det var jag som fyllde i ansökan :P
Skulle passa perfekt där :)
Bara att vänta se och hoppas!

AHHH!! Kulturama!

Kollade nyss mejlen och jag hade 102  olästa mejl så jag kollade igenom dom och bland alla mejl va det ett från Kulturama, en dansskola i stockholm, dom ville att jag skulle komma dit på torsdag och göra en audition!!
Gissa om jag är glad!! Inte varje dag man blir frågad om att komma och göra en audition :)




En Helg med Kira & Patrick

Drygt ett halvår sen jag skrev sist nu.. får skylla på att jag vart väldigt upptagen!
I alla fall, om två veckor flyttar jag och Patrick till lägenheten inne i stan, längtar enormt mycket!!
Ska bli skönt med något nytt. Ska dit ikväll vad sju och ta lite mått och så.

I fredags och i går va jag barnvakt åt *undert söta* Kira igen. finns nog ingen sötare unge tror jag!
 Bara fyra månader gammal!

När jag kom dit i fredags var jag riktigt nervös! Jag har aldrig tagigt hand om någon så liten krabat förut.. visst,jag har jobbat lite extra på dagis förut men de är allt.
Men Anna,Kiras mamma, insisterade på att jag var så bra med barn så jag intalade mig själv de också.
Till en början gick det bra, tills krockodiltårarna började komma, då vart jag nervös!
 Men med lite mjölk i magen slutade hon gråta och somnade vaggandes i min famn.
Efter en stund la jag ner henne i sin säng där hon sov lugnt hela natten. Då va klockan bara halv tolv och jag skulle va där till tre! Jag kollade på tv,gjorde sit ups, kolla lite mer på tv.. och lite till, till slut kom Anna och Jimmy,  Kiras pappa, hem. Vi prata en stund och sen körde jimmy hem.
Väl när jag kommit väckte jag Patrick som hade somnat framför tv:n, Han hade legat och väntat på att jag skulle komma hem trots att han skulle upp och jobba halv sex! Sötnos!


 I lördags kom vi dit vid nio, då Kira började med och gråta en skvätt, men när det var dags för nappflaskan vart hon glad igen och somnade strax efter de.
 Såg ut som en ängel när hon låg där i sin lilla säng! Så söt!
Man blir riktigt sugen på och skaffa en egen..
 Patrick gjorde mig sällskap med två bra filmer

*Boy A - Handlar om en kille, Jack, som begått ett mord med sin barndoms vän och suttit inne i 14 år.
När han vid 14 år ålder blir frisläppt och kommer tillbaka till verkligheten möter han samhället med öppna armar. Terry, som är Jacks mentor, tar hand om honom som sin egna son
Jack får jobb på ett förlag där han bekantar sig med dave, som blir hans bästa vän, och med Melissa, eller "The white whale" som dom andra på jobbet kallar henne. Melissa jobbar som sekreterarepå samma företag.
 Jack ser dock något mer än vad det andra gör.
Det dock ingen vet är den mörka hemlighet han bär på, de som hände när han var tio år.
Vänskapen sätts på prov och lika så kärleken.. men är det äkta?
Fick väldigt bra rencentioner! Och även av mig. **** av ***** stjärnor.

Andra filmen va

*I taket lyser stjärnorna - Jenna är 14 år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-knullis och hur hon ska få sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone lägga märke till att hon finns.
Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cansersjuk mamma, och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt : Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.

En sorglig och rolig berättelse som berör in på djupet.
Också en riktigt bra film! ***** av ***** stjärnor!


Vart en jätte mysig helg! Fick ett smakprov på hur det är att ha barn,fast det är ju iof en helt annan sak om det är ditt eget barn.. men de va hur mysigt som helst och va med Kira och Patrick :)
Längtar redan tills nästa gång, vilket är på onsdag :)






 

RSS 2.0