Övertrötthet kan va bra,eller?

Nu har vi pluggat klart och är taggade inför proven i morgon! Ann har fått dampryck och springer runt på alla golv och väggar som finns :P Dröjer väl inte länge förens vi andra smittas med! Hahah! Rena
dårhuset här :) Härliga tjejer från skåne och småland :)
Säga att övertrötthet ska va bra,men för vad? Konsentration? Vad vet jag :) Vi har iaf grymt kul och ska försöka komma till de vi kallar sovrum snart! Hoppas man är pigg och glad i morogn också då kan inte provet gå fel!

Nattinatt!

På topp humör :)

Sitter på min underbara säng och pluggar inför proven i morgon,är enhel del men jag börjar få hum på de nu iaf :P Vaknade pigg och glad i morse och det humöret har håll med sig under hela dagen! Har vart som en stuttsboll hela dagen! Känns som att proven kommer gå bra i morogn bara jag fortsätter plugga som jag gjort nu sen jag kom hem.
Har så mycket kul och se fram emot nu, först i morgon ska vi ha proven,ta en tripp till ikea och kolla efter lite till lägenheten,till Louis Vuitton och hämta min väska! Sen är det fredag och jag ska äntligen få träffa min älskade älskling!! Längtar sjuuukt mycket :) slå klackarna i taket och ta en tripp till Jimmy Choo för att spendera lite slantar!
Njuta av en underbar fredagkväll i Barca! Kan de bli bättre?

Jag är på topp och där tänker jag stanna ;)


Keep it going louder



Keep it going louder - Major Laze

Längtar efter att dansa nå sjukt!
Flaschback!

Bög Mamma Kines!


Hur ska detta gå?

Har en dryg huvudvärk och ont i halsen.. när ska detta försvinna?! Vill va frisk och pigg så man orkar med allt! Ligger på sängen med Flight attendent pärmen uppkörd i nyllet och ögon går nästan i kors :S Så sjukt mycket vi ska kunna tills på torsdag! Men de är bara o bita ihop och plugga! Har druckit 3 liter vatten idag och ätit massa frukt! Har dessutom vart underbart varmt idag, +20 grader och strålande sol! Och då ligger man inne i ett mörkt sovrum för att man är sjuk..inte kul!

Börjar känna mig piggare nu iaf om man gemför med i morse,då ville jag bara köra ner huvudet i kudden och skrika rätt ut. Emma va också sjuk idag och Janni kom hem efter 2 timmar för hon inte heller mådde bra. Är alla på väg och bli sjuka nu?

Fick höra att ni skulle ha 20- hemma och snökaos :/ lät inge vidare!
Känns så konstigt att de är snö hemma när de är varmt och skönt här.

Nästa vecka ska de gymmas,inte långt kvar till fys testerna och då kan de va bra och va på topp :)
Gruvar mig lite för simtestet.. 100m på 2.5 min. Men de är bara tuta och köra!
Jag blev antagen till detta och åkte hit så då ska jag fane mig klara detta också! Hur drygt det än blir.
Har fått en chans att arbeta med något jag alltid velat och då tänker jag inte slänga bort den chansen!

Nu blir det till att dyka ner i boken igen och plugga vidare.. Wisch me luck! :)



Louis Vuitton



Thursday!

Only 2 days to go,then I'll have my very first Louis Vuitton Bag!




Plugghäst? Absolut!

Vaknade i morse med en redig förkylning :( känner mig helt tung i huvudet. Så idag stannade jag hemma från skolan pga att jag inte vill va dålig på fredag när Patrick kommer! Ska ta mig ner till apoteket om ett tag och köpa halstabletter och hostmedicin så man blir bra!

Ska plugga som bara satan idag också,har 2 stora prov nästa vecka som jag vill klara. Rätt komiskt,från att nästan aldrig haft en läxa eller mycket plugg hemma till och ha de värre än dom på NV! Den utbildningen jag går ska normelt va upplagd på ett år men istället är den upplagd på tre månader. Så ni kan tänka er hur mycket plugg de är! Men de är ändå kul,lite drygt dock att alla lektioner är lite mer än 2 timmar.. vilket blir litet mycket längden! Förra veckan,lästa vi 51 sidor den veckan som vi ska kunna,och de va till ett ämne. Sen har vi 3 ämnen till.
Men jag är glad att allt går bra och att jag är här! :) Börjar känna mig som en plugghäst :) Är typ nästan det enda vi gör,pluggar!

Igår va jag och Emma och fixade lite grejjor inför helgen! Må säga att jag är ganska stolt över vad vi åstakommit!
Hoppas killara tycker de samma! Ska bli underbart att träffa Patrick!! :) Längtar!

Måste ta och lägga upp lite kort från förra veckan och helgen som va så ni får se hur vi har det härnere.
Har sagt de förr och jag säger det igen,Love Barca! :)
Ska ta och vila lite nu och därefter ta mig an lite aerodynamik ;)


SOLO Opium & Ottas






Club Opium BCN

Helgens utgång va helt sjukt kul! Vi besökte 3 st klubbar. Ottos, SOLO och Opium. SOLO va vi till i fredags,CAVA och sushi bjöds det på. Ottos va en ganska skank,vi ledsnade fort och tog en taxi till Del Mar,där Opium ligger.
Jag gillade Opium bäst. Va en mix av rnb,house,pop,dancehall och trance. Skön musik. Fanns 6 olika barer och ett sjukt stort dansgolv! Vi hamnde i vippen med massa goda drinkar och trevligt sällskap. Där härjade vi runt till 8 i morse. Va sjukt hög standard på Opium! Tänk om en sån klubb skulle finnas i Falun. Hade vart nice!
 


Har haft svinskoj i helgen,dock hände en riktigt obehaglig grej inatt när vi va på Opium,men de behöver vi inte komma in på så dejerat. Men jag kan säga att jag va jävligt rädd och de kunde ha gått riktigt illa men som tur va så han jag ta mig tillbaka till vippen och framöver går jag inte själv,inte ens om jag ska på toa som inatt,utan jag tänker alltid ha med mig någon jag känner!
Kändes så underbart att höra Patricks röst idag,efter allt igår natt så behövde jag verkligen de mer än på länge. Kändes tryggt och plus att jag blev lugnare!

Älskar Dig Patrick! <3

Men i det stora hela så har helgen vart skoj! 
De va kort info om gårdagen. Nu är det dags att släcka sänglampan och krypa till kojs! 
Skola i morgon,massa plugg och kaffe,Yeeaajj!

Sleep tight!
 


En galen kväll i Barca!

Igår kväll korkade vi upp med några flaskor cava på klubben SOLO. Hela universitetet va där,lärare.piloter,flight attendents, alla var där! Va riktigt schysst ställe :) Emma fick också hänga med!
Vid tolvslaget firade vi med appleshots,vilket satt väldigt fint!
Helt plötsligt så stod Alexandra (våran chef) på bordet och skulle hålla hyllningstal,vilket slutade med att alla stod på borden och dansade och champagnen flödade! Sjuukt kul kväll!

Efter de så tog jag Sofia Emma Angelica och Josefin en taxi till stranden för att utforska nattlivet där.
Där kom jag Sofia och Emma instaplandes med högsta decibell! Tror alla på klubben hörde oss,Haha!
Va kul till en början,men efter ett tag så vart de otrevligt, jag ville bara att Patrick skulle komma och rädda mig!
Vi blev förföljda när vi lämnade klubben,ägaren ville att vi skulle följa med till en annan kluibb han ägde,OPIUM,och festa vidare,och då va klockan ändå 5 på morognen så vi tog våra väskor och började gå mot taxin. Va riktigt läskigt när dom killarna gick efter! Tänk om de hade hänt något hemskt,3 vimsiga tjejer ute i Barcelona med massa skumma poch sliskiga spanjorer!! Ingen höjdare..

Längtar efter Patrick nå sjukt mycket!! Vill bara att han ska hålla om mig.. men nu är det mindre än en vecka kvar iaf tills han kommer! :) Längtar enormt mycket!!! Finns inget som gör mig lyckligare en den människan!!

Ikväll ska vi ta en sväng till OTTO ZUTZ,en annan klubb som vi fick VIPbilljetter till. Men det blir dock lugnare idag.
Ska locka håret nu och ta mig en liten återställare ;) 

Have a great evening foaks!! 

 





Club OTTO ZUTZ


Alfa Bravo Charlie Delta etc!

Ännu en fullspeckad dag i skolan! Men även lärorik :) Lärde oss massa koder idag,hur svårt som helst!! Men ändå kul! Spanskan rullar på och även så livet i Barca :) På lördag ska jag träffa EmmaPemma!! :D Blir nog till att ta en öl och skapa lite roliga minnen!
Och nästa helg kommer Älskling och Jimmy hit för och att hälsa på mig och EmmaPemma! Wiii! :) Toksaknar honom vekligen!!! Men nu har jag något som peppar mig och något att se fram emot!

I morgon ska vi träna innan skolan så jag får iaf 6 timmars sömn denna natt ;) Yeej! Promenad till skolan efter de,sen massa plugg. Saknar svensk mat :P  men det som bjuds här duger fint! 

Kommer bli 3 underbara månader med massa kunskap och roliga påhitt! Känner mig verkligen pepp och jag är sjuukt glad över att gå denna utbildning! :D 

Nu ska jag släcka lampan och sova lite! Natti :)


Professor i Barca!

Tror jag skulle passa utmärkt som professor! Hade flyganatomi idag och de va svinkul verkligen :) dock en aning svårt :p men jag va duktig! Ann va nära att somna några ggr men lyckades hålla sig vaken,haha! Läste mycket om säkerheten på ett plan,nöddutgångar,slides,First Aid, Olika modeller av flygplan typ som AirBus och Boeing. V Sen när si ska även simma 100 m på 2.5 min och om man inte klarar de kan och får man inte ta certifikatet! Är en hel del som man måste kunna och de är inga lätta saker,kommer verkligen bli en utmaning! :)

Sen finns de riktigt skumma människor på denna utbildning,inga namn nämnda,och domklarar jag dock inte av! Men samtidigt finns de stört sköna människor också!
På fredag blir de nog galet med tanke på att vi ska ut med alla som går på skolan,finklädsel på och klackarna på!
Blir till att besöka Club de Solo!

Nu ska jag försöka sova,eller snarare,jag kommer slockna så fort jag släcker. Är sjukt trött efter denna dag!
Obligatoriskt läkar besök imorogn bitti 9:00! Jag Janni Ann Sara Sofia och Tove ska dit från klassen och ta en nedrans massa tester för utbildningen,några va där idag men vi har tid i morgon!

Älskar Barcelona :) Ur skön stad verkliogen! Tycker många underskattar Barce trots att dom inte ens vart här. Men de är ju så många funkar i dagens läge, de man inte vet de gillar man inte.
Jag har iaf förälskat mig i Barcelona,om man kan säga så?

På lördag ska jag träffa min EmmaPemma!! :) Vi bor tydligen väldigt nära varandra och har inte setts än,skumt! Men snart så! :)
Och sen kommer Älsklingen hit nästa helg!! :) Längtar sjukt mycket!! Att vara med honom är och betyder ALLT! Lycka!

Hoppas ni har det bra där hemma? Natti natt och Vivir Vida!

 


Vänner för livet

Har bara vart här i 1 dygn och jag har redan funnit vänner som kommer finnas här hela livet! Känns otroligt kul och bra :) Jag Janni Ann Sara och våra grannar Sofia och Tove sitter och pratar och i stort sett berättar hela våra liv för varandra över en Coronita. Helt härliga tjejer! Kommer storm trivas här trots att jag saknar min älskade Patrick. I morgon är första dagen i skolan vilket kommer bli sjukt roligt! :) Är riktigt nervös,känns som första dagen i skolan när man skulle börja första klass! Visst,de kommer bli väldigt mycket plugg men de är värt allt slit i slut ändan. När jag börjar jobba sen så kommer jag få de livet jag drömt om :) Plus att jag kommer ha världens finaste kille vid min sida! :D Hoppas ni har de bra hemma i Sverige?

Älskar dig Patrick! Du är det absolut bästa som hänt mig!

Puss!


Jag hjärta dig

Du är min vän,och inte vilken vän som helst.
Du är min bästa vän.
Du får mig att skratta och le när tårarna kommer som mest.
Du är unik.
Din kärlek och din närhet får mig att nå mina mål.
Att va dig nära gör mig lugn.
Du får mig att känna mig som en prinsessa.
Utan dig är jag inte hel!

Du är min kärlek,Du är mitt ALLT!
Saknar dig..
Jag älskar Dig Patrick Hellsen


Fight!!



Vårat nörje för tillfället! :)
Haha! Ganska kul!


Äntligen på plats!

Igår kom jag äntligen fram till Barca,Flygresan gick bra förutom att de va riktigt mycket turbulens och enormt jobbigt att lömna Patrick.. men,nu är jag här och de är underbart! Har 3 riktigt sköna lirare som roommates :) Ann,som jag delar rum och säng med och sen Sara och Janni som bor i andra rummet. Vi har skit kul ihop än så länge! 

En till dryg sak som hände igår va att jag tog fel resväska på flygplatsen.. Min väska är röd och enorm,den jag tog va lite röd och marinblå och mycket mindre!! Hur korkad får man bli? Haha! Men de löste sig ganska snabbt som tur va! På vägen dit i taxin skaffade vi oss en ny vän,taxi chaffisen :) Han förstod knappt vad vi sa o vi fattade inte vad han sa,men de gick bra iaf :) Han hade en liten rolig figur som hängde fram i rutan som han kallade för Perigrino :)  Vi fick oss många skratt på vägen till flygplatsen!

Dock måste jag packa upp mina saker för dom ligger fortfarande i väskan :P
Senare ikväll ska vi festa lite med våra grannar,4 tjejer från helsingborgoch 4 killar som jag inte vet vart dom kommer från men de blir nog kul.

I morgon är det första dagen i skolan också :) Wiii! Får se vad vi ska göra för kul i morgon.
ska lägga upp lite kort i morgon så ni får se hur fint vi bor och hur skolan ser ut,hur schysst barca är! :)

Snart kommer Älsklingen ner och hälsar på också :) de längtar jag till!
Ingen Patrick,Ingen Sandra!

Nej,nu ska vi börja göra oss i ordning inför kvällen och sen ut för att äta en bit mat med dom andra :)
Får uppdatera er senare :)

Viva an Barca!



Blandade känslor!

God morgon på er! Är sjukt lycklig by the moment :) Har aldrig haft så mycket pengar på kontot i hela mitt liv!! Känns otroligt bra må jag säga :) Idag blir det shopping med älsklingen och en hel del annat som jag har fixat till kvällen :P Känns sjukt att jag ska åka i morgon.. men de känns skönt att ha stöd från nära och kära, vore värre om alla trodde att man skulle floppa allt! Vet inte hur jag ska göra med min packning.. tror jag har packat om typ 12 ggr nu! Och jag får fortfarande inte plats med allt!! Hmm.. får kanske ta stora resväskan iaf. Börjar få lte resfeber nu!

Tänk att de bara är 1 dag kvar här hemma nu,i morgon kväll är jag där :)
Efter 3 månaders väntan!! Längtar efter fotbollen!!


Ikväll ska jag och älsklingen gå på Snabba Chasch av Lens Lapidus, tror den kommer va riktigt bra! Men som sagt så ska man inte ha några förväntningar ;)



Förstår inte att jag jämt ska vakna så tidigt? Speciellt idag när älsk har tagigt ledigt för min skull så vi kan va med varandra och ta vara på sista dagen hemma. Kommer bli hur mysigt som helst idag :)
Ska ta och köpa mig en laptop idag så jag slipper låna mina rumskompisars.
Får ta och uppdatera er när jag kommer till Barca! Får se om jag och Emma tar en sväng om i Barcelona stad i morgon kväll :)

Ta hand om er här hemma så ses vi till påsk när jag kommer hem över lovet :)

Puss!


Kan inte sluta le!

Vaknade med världens störst leende på läpparna i morse och jag kan fortfarande inte sluta le :)
Från att ha mest otur till och ha mest tur! De är ganska bra!
Sen har jag världens mest underbaraste människa vid min sida också,vilket gör allt komplett!! :)
Kan inte sluta le!!

My love will never change,
i promise i will always feel the same
so remember in youre heart, when we are apart.
Half way around the world, that wont stop me from loving you.
I will still be feeling the way i do now!
But I will miss you like crazy!

Bara 4 dagar kvar nu!! Längtar sjukt mycket! :) ska bli så nedrans kul och utbilda sig till något jag alltid velat! ser fram emot allt övningar och träning som väntar! De behöver jag verkligen ;)

Senare idag blir det en shopping runda med Emelie inför resan och efter de så ska vi laga middag hemma hos mig och älsklingen, mys! :) Sen funderar jag på om jag ska sola lite efter emelie vart här så man har lite färg tills Barca :) mycket snyggare med lite färg!

Sist men inte minst ska jag packa klart ikväll :)


Underbara Shoe's!

Klicka för att stänga fönstret 




Klicka för att stänga fönstret





Klicka för att stänga fönstret


Klicka för att stänga fönstret

5 Gays to go!

Idag blev det sista klart inför Barca,så himla skönt verkligen! Har gått och haft en stor tung och förjävlig klump i magen inför denna dag då alla beslut fattades! Men all min otur vände idag och jag hade för en gångs skull lite tur ;) Har nyss bokat billjetten så kl:15:00 på Lördag bär det av mot Barca :) Är sjukt nervös,fast på ett bra sätt!
Och om de skulle va något så finns ju Emma där också :)

Måste börja packa lite ikväll.. har massor jag måste göra egentligen,men så fastnar man här istället :P
Haha! Måste ta mig och handla också! Ska laga finmiddag med efterrätt till älsklingen ikväll! Känns som att jag är lite sent ute.. som vanligt med andra ord! :P Nej nu lär jag skynda på lite! 


Puss!  



2/1 2010 - Ferre hos Sofie




Boman Sofie & Lauren  



Jag Älsk Robin & Lina



Boman & tjejerna!



Mys :)



Boman & Älsklingen :)


En förbannelse?

Idag har jag gråtit krockodiltårar kan jag lova!Allt har vart fel!! Känns typ som att jag skulle ha haft extremt hög nivå inom PMS trots att jag inte ens är i den veckan!Humöret har vart helt stört verkligen,börjat gråta för allt nästan A really bad day.. Höll på och skita sig med csn och allt,trodde jag skulle få en hjärtinfarkt där ett tag!! Har nämnligen väntat på ett beslut i snart 1 månad och utan beslut kommer pengarna inte in på kontot,så idag fick jag beslut och iag kom beslutet,vilket är bra mengrejen är att de tar typ 3 veckor för pengarna att omma in om man har otur! Vilket jag har ganska ofta,så jag ringade till min lärare idag och berättade läget. Hon gjorde mig genast mycket gladare genom att berätta att jag kunde betala kursavgiften och de när pengarna kommer så nu är allt lugnt igen,får se bara när dom kommer in på kontot...
 Sen är jag otroligt glad över att ha min underbara Patrick! :) Han får mig alltid att skratta hur nere och ledsen jag än är!
Tack för att du är min älskling!Du betyder allt!

Tänk att de alltid ska va nå skit när de kommer till mig! Jämt och ständigt! Kan jag aldrig bara få flyta med som resten av alla dessa människor på denna jord!! Jag börjar tro att jag har en förbannelse som vilar över mig.. en med rejäl otur!!  
Skulle inte förvåna mig de minsta om de skulle va så.
Kanske är dags att börja använda hjärnan lite mer intensivt?
Är verkligen glad och tacksam för att de finns människor som står ut med detta i min omgivning!
Vissa människor är född med otur och en speciell klumpighet,och de är väl lika bra att börja inse att
jag är en av dom. Och som salt i såren så har jag oförberett matteprov i morgon,känns ju helt fantastiskt!!..
NOT!! Kan nog inte bli bättre..
Känns typ som att vart jag än går så slår blixten ner!




Mami & Papi - Ni är bäst!



Finns nog inga underbarare föräldrar än ni två!
Älskar er :)


Utan förväntningar & med 5 nyårslöften!

Den första veckan på de nya året har vart helt underbar! :) Dock vart de lite drama i lördags pga att jag var tvungen att fråga en sak till en vän. Men i övrigt så har de vart kanon! Älsklingen jag och min underbara syster har åkt pullka och soppåse i Rättvik :P de va skoj ända tills älsk rammlade omkull på min hand och jag knäckte två naglar mitt på självaste nageln,vilket gjorde förbannat ont! Men men :) Får nog göra om dom innan jag åker nästa vecka! På tal om de, nu är det bara 9 dagar kvar i Sverige! Känns verkligen att man ska åka nu.. Kommer kännas sjukt konstigt i början och jag kommer sakna ihjäl mig efter Patrick ma Famillia och Emelie!! Dom människorna gör livet betydelsefullt!

Gav mig själv 5 nyårslöften

1. Sluta röka,både för min skull och för de är ett måste för att gå utbildningen!
2. Trappa ner på alkoholen.
3. Att njuta av dagen och inte stressa hela tiden.
4. Inte ha några förväntningar!
5. Tänka till innan jag pratar!

Den livsstil jag och många andra levt under sommaren och hösten funkar inte för mig längre. Inget jag mår bra av i grund och botten plus att man blir lat. Inge vidare  i mina ögon. Ska bli så himla skönt och göra något bra,få kämpa lite istället för att alltid ta dom lätta vägarna. Och med tanke på hur allt vart de senste halvåret så är de bra för mig att få lite tider att passa och regler att följa! Sen de bästa av allt, är att jag både gör mig själv,älksklingen och min familj stolta! 

Känns helt underbart att man har börjat tänka lite och inte iggnorerar allt man egentligen borde tänka lite extra på. Tex, sluta röka, jag är bara 20 år,varför förkorta livet när jag kan leva fullt ut? Varför började jag ens? Finns inget positivt med de! Bara äckligt!! Vet att många av er säkert tänker att, Yeah,right att du kommer sluta röka,men grejen är den att jag har gett mig fan på de! Så nu har jag fimpat för gott!


 
 


2010

Igår vart de nyårsfirande här hemma hos mig och älsklingen,de va skit trevligt,till en början..
Allt jag och Emma planerat kändes typ förjäves.. dock tycker jag Emelie va helt underbar igår,utan henne hade allt blivit katastrof! Hon lagade all mat och hon gjorde det sjukt bra och gott! Ungsstekt fläskfile med potatisgratäng,rödvinssås,bea och sallad va varmrätten och till efterrätt va de bärpajer med vaniljsås. De va gött!!
Men dessvärre så va de inte så många andra som va pigga på att hjälpa till.. Hmm..
Under middagen vart de "matuppdraget" de va verkligen de roligaste på hela kvällen,skrattade så jag grät!! Haha!
Men när alla ätit klart så började all gå utför,tyvärr..
De skulle ses på hockey,folk stack,de vart gräl,sånt ska egentligen inte hända på nyår! Gårdagen känns verkligen som den där filmen "Tomten är far till alla barnen". Bortsett från deras förhållanden till varandra. Allt vart verkligen kaos igår,vart inte alls som jag hoppades de skulle blivit..men jag har iaf lärt mig att man inte ska ha så höga förhoppningar eller förväntningar framöver,man blir bara besviken. Men de va kul till en början iaf.

Nog om de,nu ska jag se lite positivt :) Idag fyller älsklingens syster år så vi ska dit och fira henne,vilket ska bli riktigt trevligt! Får se om älsk kommer ihåg vart han lagt hennes present,för jag har inte den blekaste!
Känns som att jag fick en riktigt dålig start på mitt 2010. Men inte ska man vara bitter för de! Eller?
de blir nog vad man gör de till. Hoppas alla hade en trevlig kväll igår!


RSS 2.0