Party night!

Nu ska jag och älsklingen laga middag :) blir fläskfile, kroketter och bea med sallad! Mumsi! 
Sen blir det till att hoppa in i duschen för att sen göra sig göra sig klar för kvällen! Cuse it's gonna be a good night!
Night out with the best crew ;)



I lik



I lik - Keri Hilson

Firefly's



Owl City - Firefly's

Homecomming day - Workday!

Äntligen hemma! Känns helt underbart och äntligen få komma hem till den man älskar och sova i sin egen säng!
Igår skulle vi ha lämnat Barcelona 10:55 men planet var försenat pga strejk i Frankrike så vi kom inte iväg förens 15:30,då vi egentligen skulle vart hemma i Sverige. Men vi roade oss på bästa sätt tills de va dags att lämna Barca. Vi hittade på taxfeen och en flaska Champagne,gick in på toan och förderv tiden på bästa sätt :)

Väl på flygplanet så pratdade vi lite med crewet ang deras yrke och de slutade med att Jag och Josefin hamnade inne i cockpit hos piloterna,där Jiamer min pilot lärare,säger att man deffinitift inte får va,och de va hur nice som helst och se allt i verkligheten istället för på en bit papper! 2:re piloten va en kvinna vilket inte är så vanligt. Så de va kul!
2 sekunder senare så va de jag som höll i rodret och styrde planet från hela 36000ft till 38000ft. Hur sjuuuklt somt som helst! Va nog bästa dagen på länge igår! Hur ofta inträffar de liksom?
Efter vår lilla visit i cockpit så fick vi hjälpa till med taxfreen på planet,va kul och de gick suveränt! Sen visade dom oss vart all utrustning va,vilket va riktigt bra och se med egna ögon och inte bara läsa vart allt är plaserat.
När vi landade så va de riktigt mycket snö! Lite ovant mot 20+ och sol :) Men de funkade! Vi skilldes från Josefin och möttte upp Jimmy o Robin och åkte mot Falun. 

Bilderna från gårdagen är för närvarande på Josefins kamera.


Idag ska jag o Emma åka till Rättvik för att prata med Syrrans chef ang jobb i sommar. Vore toppen om jag får jobbet på Norweigan i slutet av sommaren också! Bara hålla tummarna :)
Till kvällen får vi se vad som sker,är dyngförkyld,vilket inte är så kul! Men något skoj hittar vi nog på.
Nu ska jag ta och göra mig en kopp te och sedan ta mig an mitt spanska cv.



Kanske mitt framtida bolag? :)
Vore inte helt fel.

Medio de La Casa!



La casa de Barcelona!
Våning 4:a - Det är där allt händer! Haha!



I en annan del av badrummet ;)



La Coccina!

All The Single Ladies



Love this video! :)

Själsfränder!

Resultat: 90 - 100 %
Ni är själsfränder! Det är inte många par som passar så otroligt bra som ni gör. Ni är lika på många områden men kan fortfarande ha små olikheter, men kärleken ni har till varandra förblir osårbar. Redan första gången ni sågs var det som en osynlig dragningskraft mellan... er, trots att ni just träffats. Många gånger känner ni er oseparerbara och vill hälst alltid vara nära varandra. Ni ogillar att vara ifrån varandra just för att ni faktiskt HÖR IHOP som två pusselbitar. Ni får ofta höra hur fina ni är tillsammans och ni passar ihop som handen i en hanske. Den äkta kärleken lär hålla er evigt tillsammans. Glöm inte att kärlek som denna är svår att finna, så håll fast vid varandra! Så löser kärleken allt mellan er tillslut.

Haha!Detta test gjorde jag igår på Facebook,är grymt nörd över resultatet!
Sanningens ord :)

Händelserik vecka i Barca!

Va ett tag sen jag skrev på bloggen nu,har haft så mycket annat för mig. Vad har jag gjort denna vecka då? Jo, förra fredagen va vi ut på Opium hela tjej gänget,va jätte trevligt!

På lördagen hade vi picnic vad Arc de Triompf,då vi blev vittne till ett rån. Tjejen som blev rånad satt bara några meter från oss och killen som snodde hennes väska sprang ner i ett parkeringshål i backen. Hälften av oss sprang efter honom och hälften stannade kvar med tjejen. Vi hittade aldrig på honom,de va för många gångar nere där vi sprang och letade efter honom. Tyckte så synd om tjejen.. Är glad att de inte hände nån av oss bara!





Mot kvällen hittade vi tillbaka till Opium där vi roade oss tills stängning,så när klockan va halv åtta på morgonen va de dags att åka hem och lägga sig!


The Lady Josefine & Me


Sushiii @ Opium

Söndagen försökte jag plugga lite men de blev mest sova för mig.. men jag hann dock med lite iaf.
I måndags vart vi bjudna på Sushi och Champagne,vilket va väldigt trevligt! Saken är bara att man inte är van vid allt detta och de är på både gott och ont.
Annars har vi bara pluggat i veckan som vart nu,känns svin drygt med tanke på att jag känner mig så splittrad för tillfället.. Men hur jag än gör så kommer de nog bli av de bästa! :)

Vid denna tid i morgon är vi äntligen på väg hem! :) Längtar något fruktansvärt! Känns verkligen hur bra som helst och få spendera en hel vecka tillsamans med min älskling!



Kärlek!

Sen är jag sjuukt glad för Emmas skull att får flytta in hos tjejerna mitt emot och slippa sitt råtthål!
Våran toalett är fräschare än hennes rum hon bodde i! Så ikväll eller imorogn innan vi åker till flygplatesen så ska vi lämna hennes saker där :)

Nu ska jag ta och packa väskan må så gitt!




Animal Factor in BCN



Ann



Sandra



Janni



Sara

På lördag ska vi gå på zoo och kolla på bla, dessa fina djur! :)



C'est tres bien!



Bonheur est se rappelez hier
rëver a demain
est vivre aujourd'hui!



Idag har det vart jätte fint väder och varmt! När jag och Sara gick till skolan så kunde vi inte ha jackorna på oss,va på tok för varmt! :) Hoppas de blir lika varmt i morogn,vill använda mina snygga glajjer jag köpte för ett tag sen.
Allt har vart toppen idag,och jag är fortfarand epå toppen humör!
Dock lite tråkigt att fiiis är sjuk.. men jag ska besöka henne i morgon så hon blir lite piggare ;)
Har även spanska prov i morgon bitti,yheeeeaj! Sen är det äntligen helg och bara 1 vecka tills jag får träffa min älskling! :) Wii!

För tillfället är allt hur underbart som helst i mitt liv! Underbara vänner, en underbar familj, världens bästa boyfriend,jobb och en toppen utbildning! De går bra nu!
Appråpå utbildning,jobb och pengar, hit vill jag med älsklingen i slutet av sommaren :)



Har alltid velat åka till Paris och nu när jag ändå utbildar mig till flygvärdinna och pratar Franska (snart) Spanska Svenska och Engelska är de alltid bra och hålla språket igång och besöka länder där dessa språk talas ;)
Varför inte ta tillfället i akt?

Nu ska jag duscha, plugga och sen lägga mig! Godnatt folket!






I made it!

Jag klarade provet :) känns riktigt bra! Med tanke på att jag pluggade till nästan 4 i natt så tycker jag de va bra att jag klarade de ;) Nu har jag fått på mig träningskläderna och är redo för en springtur i Barcelona! Yheeej! Sen blir det hem och göra tonfisk sallad och ta en varm dusch.

1 vecka kvar tills jag får träffa älsklingen! :D
Längtar!!

P



=)

Vart tog min dans kropp vägen ?? Någon som vet?



Vart tog min fina dans kropp vägen egentiligen? Någon som vet? Saknar och va riktigt vig.. men de är självförvållat. Saknar tom nästan smärtan av att tänja när de gör sådär riktigt ont så man bara vill skrika rätt ut! Och sen den sköna känslan efter.. :) Så fort jag är klar med detta här nere så tänker jagta upp dansen igen,finns inget härligare än och dansa! Va så glad när jag dansade..måste säga att de känns som att man har tappat en bit av sig själv sen jag slutade. Finns ingen tid till och dansa här nere heller..tråkigt nog!

Sometimes, I Miss Right Bay



Längtar efter en underbar sommar!
Finns inget som slår en äkta fin svensk sommar :)

Snabbfrågor med Scean Banan!



Haha!

Adivinar Quién?

Es una señora guapa  y es actriz es americana. Tiene unos treinta años, el pelo liso y castaño y los ojos marrones. Ella es delagada y le gusta el surf.

Quién es ella?

Sandii & Annii

 

:)


Viva en Barcelona!

Port Vell

Supermysig hamn med en ett enormt stort akvarium. Ungefär som de i Stockholm,fast lite större. Shit va hajar är stora! Inge och leka med de inte! Men dom är så himla vackra. Finns även massa fik och restaurnager, ett stoort shoppingcenter med affärer som bla. Mango,Lacoste,Bherska,Blanco och Kiko.

 

Gracias De Famillia

Älskar denna kathedral! Så himla vacker! Och den är ännu vackrare i verkligenheten. Kan inte fatt att folk har byggt denna med sina bara händer,helt sjukt! Deta måste ses om ni kommer till Barcelona.

 

 

Dessa filurer står vid Ramblan typ 24/7 helt stilla! Rör sig lite då och då. Och detta är deras jobb! Rätt coolt,men ändå trist..Lite udda sätt att tjäna pengar på iaf :)

 

 

Arc de Triomf

Detta ligger väldigt nära där vi bor,ca 5 min ifrån. Vet dock inte vad eller varför den står där,inget syfte mer än att den är fin och kolla på :P

 

 

Utelivet på Ramblan

Allt säger sig själv :)

 

 

 

Detta älskar jag bokstavligt med Barca! Shopping!! Finns nog allt!
Allt från Second hand,HM, Zara, Mango till Fnac, Chanel, Jimmy Choo och Louis Vuitton,verkligen ALLT!

And I love it!

 

 

Detta är min nästa dröm! Louis Vuitton summer Collecton 2010!
Så himla snygg!

 

 

De va lite "Info" om Barcelona. Kan va bra och veta om man får för sig att åka hit ;) Nä,nu ska jag släcka lampan för idag och dra på mig nattemössan! Ska ju upp snart. Nattinatt!


Tänk STORT!

Kom nyss hem från skolan,va jätte skönt och ta en promenix hem! Ska göra de varje dag nu, i ur och skur! :)
Va riktigt sommar känsla man fick, solen,palmerna,värmen och skön musik i lurarna! Ahhh!

Under pilotens lektion idag så satt jag och drömde mig bort en stund. Haha! Satt och fundera på vad jag vill göra med mitt liv och vart jag vill ta vägen. Vill inte sitta i Falun hela livet,och de kan jag inte göra heller med tanke på vad jag kommer jobba med sen efter sommaren. Ska bli skir skoj och jobba som flygvärdinna men om jag inte skulle trivas med de i längden,vilket jag har svårt att tro att jag inte kommer göra,så funderar jag på att plugga vidare till pilot! 
Varför inte tänka stort liksom?
Men först ska jag göra klart de jag håller på med nu såklart :)

Hade prov idag också,som inte gick allt för bra tyvärr.. Men som tur är så betygsetts inte dessa perov. Då hade jag nog vart körd! Så nu vet jag vad jag ska plugga på tills stora provet. Känns ganska bra med tanke på omständigheterna,känner att jag kommer klara detta! Om de är något jag vill i detta liv så är det att klara det här!!

Nu ska jag fortsätta plugga, träna och sen ta en varm dusch! De är jag värd!
Tänk STORT & tro på de du vill!

Kvällens grejj!

Födelsedagsbarnet! :)

 

Tåratan, Ann jag och födelsedagsbarnet i bakgrunden :P

 

Janni i egen hög person!

 

Mumsimums!

 

:)

Blev ett lyckat suprise party för lilla Sara!
Skratt och sång för hela slanten :)

 


Prinsesskalas och tacoos!


Denna dag började i helvetet men kommer förhoppningsvis och troligtvis sluta långt därifrån :)
Vaknade med sämsta humöret ever,men humöret tog sig under dagen och jag slutade tänka på att som gör mig nere och började tänka på allt positivt istället. Som man brukar göra :) Negativa tankar ska inte finnas,eller iaf inte tänkas på. Slöseri med tid!

Nu sitter vi och väntar på Sara som har vart hemma i Sverige och firat sin 20 års dag i helgen. Vi har fixat ett riktigt prinsesskalas för Sara :) Så ikväll ska vi fira henne som den underbara prinsessa hon är!


Sliten men glad :)

Kom nyss hem från school,försov mig idag igen,inte bra! Men när vi kom till skolan så va provet inställt tills på torsdag. Ganska skönt,då hinner jasg verkligen plugga på de mer så allt sätter sig. Inge kul och få ett ig!
Så ikväll blir de bara till och plugga! Har ju trots allt 3 prov denna vecka och dom har jag tänkt och klara galant!
Känner mig riktigt stressad över detta..

Had en hemsk mardröm inatt! Vaknade med en hemsk känsla i bröstet. Men som tur va så va de bara en dröm och in ge mer. Tycker inte om mardrömmar, Vill drömma bra drömmar,som gör en glad :)

Saknar Patrick sjukt mycket.. är riktigt drygt och inte kunna krama om honom när man vill eller knappt prata med varandra. Bara 9 dagar kvar tills vi ses! :) wii!
Emma och jag åker den 25:e och då hämtar Jimmy oss på arlanda så blir vi hemma drygt en vecka :) Ska bli så skönt och komma hem!




Dåligt samvete..

Nu fick jag riktigt dåligt samvete..i morgon bitti är de första provet för denna vecka,psykologi, och jag känner mig inte säker alls! Har verkligen försökt koncentrera mig hela dagen men de är så mycket annat som distraherar tankarna så de är svårt och tänka på de man egentligen måste tänka på. Har så himla mycket som går runt i huvudet just nu.. men som jag skrev förut så är det bara försöka se positift på allt. Som tur så spelar de ingen roll om vi klarar dessa test,även fast man vill de,eftersom de bara är det sista testet som räknas. Men de är ju kul om man klarar testen innan också.

Sitter och glor igenom alla 32 sidor vi har prov på i morgon och försöker få något att sätta sig,men de verkar inte va någon plugg dag för mig idag.. Men seriöst så lär jag ta och hitta på nått sätt så allt sätter sig tills i morogn!
Har en känsla av att de kommer bli sent ikväll..




Port Vell och en latte

 

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Allt har vart bra idag. Vi tog vi ledigt från pluggandet och promenarade till hamnen för en fika och lite shopping :) Myys!

Va hur gott som helst med latte!Hur ska jag klara mig om Janni åker hem?? Kommer bli sjukt tomt.. Utan dessa tjejer hade jag säkert vart på väg hem vid detta laget..är sjukt jobbigt ibland,och då vill man verkligen bara ge upp,men! De tänker jag inte göra!
Vill verkligen detta och nu är jag ändå här så de är bara att köra på och försöka se de positiva i allt :)











Valentines Day

God morgon allihopa! Hopopas ni har sovit gott? Idag är det Valentines Day och den får jag fira utan min älskling.. lite tråkigt med tanke på att vi firar 1 år idag.. Men vi får fira de när jag kommer hem om 10 dagar :)
Idag blir det till att endast fokusera på plugget eftersom vi har prov i morgon..ingen! Blev rätt sent inatt fast vi inte va ut,tror vi kom i säng vid halv fyra någon gång. Blev inte så mycket plaggande igår så idag blir de till att ta igen för 2 dagar.. suck! Men men de måste göras.

Saknar dig Älskling.. Hade vart guld att fira denna dag med dig.
Älskar dig obeskrivligt mycket, Du är min bästa vän, min lycka och mn kärlek!




Lycka! :)




Barcelona




Janni Jag Och EmmaPemma :)

Vad gör vi? Ja de vet vi inte ens själva :)


Köpte ett par Glajjor till Älsklingen från Fendi

Jannis kväll, helt klart! :)



Beutiful Succes

 

En av världens Vackraste kvinnor!

Ett perfekt exempel på att en ung människa också kan lyckas här i livet om man är berädd att jobba för de!

 

 

Hur kul yrke har inte denna människa?? Om jag skulle få för mig att lägga flygvärdinne jobbet på hyllan,av någon konstig anledning,så skulle de va för detta yrke! Om man ändå hade haft en någålunda sångröst.. får nöja mig med att dansa :)

 


 




Te Amo



Kvällens låt : Te Amo - Rihanna
Riktigt skön låt! :)

Bara Vara..eller?

Ibland vill jag bara stanna tiden,sätta mig ner och verkligen fundera. Är så mycket som händer på en och samma gång ibland så man hänger inte med. Allt går så fort och man hinner inte riktigt med att känna efter vad man själv verkligen vill och tycker.. Här nere hinner man knappt andas mellan gångerna,de är ett sjukt högt tempo i denna stad. Jag älskar de,men som jag skrev,så skulle de va skönt och bara stanna tiden ibland. Som idag,jag har inte gjort mycket alls idag,mest legat i sängen och inte orkat röra en muskel. Okej,de kanske va lite överdrivet,men jag har verkligen 'bara varit' idag,släppt alla tankar,all stress, allt plugg,bara ägnat tid åt mig själv, vilat ut.

Ren vardags LYX!
Me liike!!

Men ska jag vara helt ärlig,måste jag säga att utelivet här i Barcelona lockar hur trött,seg,bakis eller sjuk
du än är :P
Men ikväll har jag lovat mig själv att de ska va en vit kväll :) Jag får trösta mig med att jag
undviker några kallorier från alkoholen! Fast jag är bra sugen på att klä upp sig fint,känna sig riktigt snygg,
gå ut med tjejerna och ha en grymt rolig kväll! Men, jag får nöja mig med en hemma kväll denna afton!




No more alkohol

Jag ska aldrig mer dricka!
Den meningen har jag sagt till mig själv ex antal gånger men på något sätt så blir de aldrig så iaf..
Igår började vi kvällen med en öl hemma i lyan,jag EmmaPemma ann och Janni. Va jätte kul! Vi tog en hel del kort,haha måste ses! Janni fick sin fösta "Barca fylla" vilket va underhållande för oss andra! Haha!
Vid tolv snåret tog vi taxi till Sardenya och till våra classmates för lite förfest. Va hur trevligt som helt,skönt och få lite annat och tänka på med tanke på hur denna vecka har vart med allt i skolan. Tror alla behövde slappna av lite.
Vid 2 tiden drog vi oss till en dancehall klubb,som söööög! Inget trevligt ställe alls! Ursch! Fy bövelen vad folk beter sig här! Jag Tove och Jaquline åkte vidare till Opium och avslutade kvällen där istället.
Dock ångrar jag att jag inte åkte hem när Emma åkte hem igår. Känner att jag hade kunna stått över denna bakfylla..

Känns som att allt börjar lida mot sitt slut här nere.. får se hur jag gör om jag åker hem eller stannar kvar. Känner mig jävligt splittrad och förvirrad för tillfället. Med andra ord så känns de lite pissigt för tillfället. Men vi får se hur allt blir framöver.. känns lite drygt.

Nu måste jag sova lite så jag orkar ta mig ur sängen nån gång. Måste krypa till ducshen efter min powernap också..
Suck..

Rapido Sandii!!

Äntligen Fredag! Veckan har iaf gått fort som tur är, bara 13 dagar kvar tills jag får träffa min älskling igen! Yeahjj!
Idag försov jag mig till skolan! Vaknade med panik och snobblade in i duschan och slog i huvudet i väggen, halkade på mattan på golvet på vägen ut ur duschen, hittade inte kläderna jag skulle ha på mig,glömde borsta håret och sminkade bara ett öga. Men jag kom i tid till skolan iaf! Dock svettig och med andan i halsen!
Till min förvåning så hade inte våran stränga pilot lärare kommit när klockan va 12.00. Och efter 30 min hade han fortfarande inte kommit så jag och Janni tig en sväng på stan och lunchade. Myyyys! :)

Nu ska jag ta en sväng på Ramblan med Emma och sen ska jag plugga lite för att sedan ta en öl med tjejerna på en irländsk pub. Men det blir ingen utgång idag,känner mest för att va hemma och mysa med Bejbii men de går ju inte..
Något bättre än de finns inte!
Kärlek!!

Nu bär det av till Ramblan!







Puss!

Porque?

Klockan är snart mitt i natten och jag har inte pluggat mycket alls idag som jag skulle gjort! Är ganska besviken på mig själv.. Får ägna mer tid åt de istället för att göra massa annat skit!
Har iaf hunnit med och fixat manikyr och städat garderoben. Vilket behövdes!
Måste lägga mig snart och läsa lite,annars kommer jag säkert bara få ångest över att jag inte pluggat!
Förstår inte hur jag orkar med detta egentligen.. Och verkligen inte hur mankan ha pluggångest!?
Nattinatt!

9/2 2010

Nu sitter jag på planet på väg tillbaka till Barcelona efter en underbar helg hemma hos alla nära och kära. Har vart riktigt skönt och åka hem och ladda batterierna. Komma bort från allt där nere en stund,är ganska påfrestande en del saker men som tur är så bor jag med 3 toppen tjejer,kunde inte haft de bättre,som alltid finns där när det behövs. Tack för de tjejer!

Missade medicinprovet igår så de lär jag få göra i morogn när jag kommer till skolan,tycker de är riktigt svårt de där med medicinen.. Mycket konstiga ord som låter nästan lika fast dom sitter på helt olika platser. Men de är bra och kunna ifall det skulle hända något längre fram när man har börjat flyga,så man inte står där hjälplös och inte kan hjälpa personen.

Älskar verkligen och flyga! Tycker molnen är så fina när man kommer upp ovanför dom,solen skiner och de är klarblå himmel,då längtar jag verkligen till sommaren!! Skönt att de inte är minusgrader i Barcelona iaf som det är hemma. Höll seriöst på att hacka sönder tänderna när jag klev av planet i lördags morse!

Ska berätta lite kort om hur min helg har vart både det bra och de dåliga.

I fredags satt jag och Emma hos Soffia Tove och Angelica och drack lite vin. Vi hade jätte mysigt och det blev mycket skratt! När klockan började närma sig midnatt bestämde vi oss för att åka till Opium. Fabbe och Rickhard hängde också på. När vi kom dit va de lååång kö så vi gick till en av klubbarna bredvid. Vi kom in gratis vilket va skönt eftersom Emma inte har nå pengar och jag inte heller hade så jätte mycket. Väl där inne så träffade vi på ägaren,han kände igen oss sen första helgen då vi va där,när klubben stängde så gav han oss vip billjetter till Opium så vi drog oss dit.  Även där hamnade vi i vippen med massa folk. Va trevligt till en början,men de förändrades ganska fort.. en killa kom fram och bad mig visa brösten,vilket gjorde mig skitförbannad! När jag sa att jag tyckte det va en idiotisk fråga och visade min ring,gissa vad äcklet gör då? Han drar ner ena sidan på min tröja och säger något på spanska och skrattar!! jag letar rätt på Emma och Tove och tar en taxi hem till lägenheten. När jag väl kommer hem så sätter jag mig på sängen och börjar böla. Vart så sjukt arg och jag kände mig så himla smuttsig efter vad han gjorde och hur han betedde sig! Så gör man inte! Janni hjälpte mig att boka tidigaste flyget,och sen va jag på väg till flygplatsen.

När jag kom till arlanda kom Patrick och hämtade mig,kändes så underbart att va i hans famn! Vi köpte med oss middag från mac donalds,kycklingsallad,och åkte mot falun. När vi väl va hemma så kom Bo och Therese förbi och tog ett glas vin med oss,va jätte skönt och komma hem och känna sig trygg. Känns underbart att vi kan prata om allt, är ytterligt få man kan göra de med.. tyvärr.

Dagen efter åkte vi till Mami och Papi i Rättvik och hälsade på. Sofhie kom också dit,fast utan Stefan denna gång. De blev middag och massa mys hela kvällen! Det behövde jag verkligen.

Igår va Patrick tvungen och jobba så jag träffade Emelie och Camilla en stund,vi tog en kaffe på Pralin och pratde om allt mella himmel och jord. Mot kvällen så kom Mami och Papi på middag,snällt av dom att göra mig sällskap när Patrick jobbade. Vi lagade mat och satt och prata tills klockan va mot nio,då till min förvåning,kom Älsklingen hem och överraskade mig! :) De gjorde mig jätte glad! Sen blev det bara mys hela kvällen!

Idag vaknade vi tidigt,åkte ut till min gammla lägenhet och hämtade lite papper och sen hem för att packa min väska och ta oss till hm för att köpa ett par skor jag måste ha på intervjuerna sen. Tänk att det inte finns enkla svarta pumps i Barcelona?? Konstigt va? Vid halv tolv gick mitt tåg så Patrick följde me dmig bort och sa hej då.. Jobbigt och säga hej då till den man älskar,även fast man ses om ett par veckor.

Väl på tåget så va mitt tåg lite försenat till arlanda pga att de va nån tant som va sen till tåget i uppsala,så jag höll på och missa mitt flyg! Men som tur va så hann jag på minuten! Ganska bra stressat av mig må jag säga. Så här sitter jag,brevid någon äldre man med ett säte emellan och tittar ut genom fönstret. Nu är vi lite utanför Hamburg i Tyskland. Bara några timmar kvar,sen är jag i Barcelona igen och får träffa mina underbara roomis! :) Undra vad dom har haft för sig i helgen?

Måste tränga förbi mig gubben snart och gå och kissa! Börjar bli kris nu :S tycker det är så drygt att man ska hoppa över 3 säten för att ta sig ut i gången.. Men I girl have to do what a girl have to do!

Ja de va väl i stort sätt lite av min helg! Hoppas ni har haft en lika mysig helg som jag. Nu är jag full laddad och på G för att ta mig an provet i morgon!

 

 

 


Frida!

Hej Frida!
Tack för dom fina orden :) Saknar er och dansen också!  Ja jag rekomenderar Barcelona stort! Är en härlig stad med mycket liv. Trivs jätte bra här :) Dock ska du se till att kolla upp boende noga för det kan va lite olika beroende på vilken skola du väljer. Men jag bor bra och de är fina lägenheter. Gå in på Feelgoodappartments.com och kolla, de är dom jag hyr av. Hör av dig om du undrar över något mer :)
Kram

En torsdag med tankar & planer för helgen!

Provet gick skit bra idag,mot mina förväntningar :) Känns underbart!! Trodde verkligen inte jag skulle klara de. Är sjukt glad att de gick bra!
I övrigt har det vart en seg dag, tog mig nästan 1 timme at ta mig upp ur sängen i morse.. helt död! Bokstavligt talat! Haha! Detta tar kål på mig!

Blev ingen lunch idag,det tyckte inte magen om.. Är så drygt att man inte hinner äta nå riktigt på luchen. Men till middag blev de tonfisk sallad,Skiiit gott! MUMS!
Annars har det bara blivit plugg för hela slanten,som vanligt. Men de börjar flyta på nu och man börjar komma in i allt. Dock tror jag att inte det komme bli lättare,utan tvärt om.. men de är bara och bit ihop!

Va inge mys väder idag inte,regn och blåst.. ursch! Men jag ska inte klaga,är inte kallt och snö här iaf.
Längtar efter solen som kikar fram lite då och då,älskar att känna solens värme mot huden! Vill bli brun!!
Ge mig sol!!!

På lördag funderar vi på om vi ska till ett ställe där dom kör dancehall och släppa loss,dock ska jag inte dricka mer här nere! Nu när allt flyter på me dträning och skola så ska jag inte förstöra de med alkohol. Man kan ha kul iaf! Vi har även planerat en mys oicnic vid Se grada de famillia på lördag förmiddag,blir Emma, Ann, Janni, Sara, Ida, Estelle och Jag :) Ska bli riktigt skönt och bara tya de lugnt och träna i helgen och inte supa bort den!

Im on the go!
:)





Home..



Nu har jag en redig hemlängtan..
Men de har iaf gått 3 veckor nu, 3 months to go.
Just keep swimming!


Haha! Detta är alltså hur de kan se ut en dag på jobbet??



:)
Haha!

Lykka!

Du är det bästa som hänt mig älskling.
Underbar på alla sätt!
Du förgyller min dag,får mig att skratta och va lycklig.
Finns ingen som du, är så glad att jag har dig.
Du finns alltid där för mig.
Älskar dig över allt
Du är ren lycka!

Sol och Värme, Äntligen!!

God morgon! Hopas ni har sovit lika skönt som jag inatt? Vaknade helt utvilad,men dock på tok för sent.. Inte bra!
Är solsken och varmt ute,vilket gjorde mig på toppen humör. Känns verkligen att de börjar lida mot sommar här nere nu. Dock,har jag 2 prov kvar denna vecka.. 1 i morgon och 1 på fredag. Börjar kännas riktigt tungt med alla prov nu.. men som sagt,belöningen kommer senare!

Igår tränade jag och sen tog jag en promenad med EmmaPemma,vi gick till kathedralen som tydligen låg närmare än vi trodde från början. Den va sjukt vacker och riktigt mäktig! Om ni åker hit nån gång så måste ni besöka den.
Va riktigt skönt och börja komma igång med träningen nu :)

Va skulle jag ha gjort utan dig Emma? Om inte du va här skulle jag ha kännt mig så himla tom och ensam! Är så glad att vi har varandra! Hoppas vi hittar på någon lägenhet snart! Tillåter inte att bo där du bor längre,vill att du ska må bra och va glad ♥

Jag må säga att denna utbildning är sjukt hård med tanke på att vi utbildar oss till flygvärdinnor. De har gått 3 veckor nu sen jag kom hit och vi har redan haft 5 prov om man räknar med dom vi ska göra i morogn och på fredag. Känns så himla jobbigt ibland.. visst,jag bor med 3 toppen tjejer men man känner sig fortfarande ensam trots att vi bor 4 stycken i en 2:a. Saknar alla er där hemma, men de är skönt på ett sät att vi har så mycket att göra så man alltid har något annat och tänka på. Annars skulle jag nog ha väldigt svårt att koncentrera mig tror jag. Men det är bara drygt 7 veckor tills jag kommer hem och hälsar på! Längtar :)

Kommer bli en plugg kväll ikväll igen,provet vi gjorde igår va det nog ingen som klara,så dom två proven som är kvar ska ha topp betyg på!
Nej,nu ska jag väcka Sara och äta lite frukost sen trasska iväg till school!
Ha en bra dag allihopa och njut av de underbara vädret,de tänker jag göra!

Ciao e Bouenos Días me amores!


Palla!?

Ibland undrar jag varför man tänker som man gör.. Varför man inte är positiv mot sig själv? Blir så less på mig själv och samtidigt så nere.. Varför ska jag va så envis och för? Jag borde va nöjd med mig själv..inte sitta och tänka att så skulle jag vilja se ut och de skulle jag vilja ha och de skulle jag inte vilja ha!Jag har världens underbaraste kille som älskar mig över allt på denna jord,och som älskar mig för den jag är och för mitt utseende. Skärpning Sandra!!!

Quiero me amore!

Helgen va helt underbar! Har inte vart så lycklig på länge som när jag och Emma stod och väntade på Älsk och Jimmy på flygplatsen! Hade ett stort leende som inte gick att få bort från mina läppar,
Det blev ett väldans pusskalas när om väl kom! :)
Va helt underbart och få spendera den här helgen med honom!
På fredag kvällen så tog vi en runda till Opium och bänkade oss i Vip:n med lite gott att dricka. Va så himla kul och se Patrick och Jimmys miner när dom kom in på opium,haha! Liiite större än de som finns i Falun.
Va en helsjyst kväll med mycket mys och skratt!
Lördagen blev de bara mys, åt på en,vad vi trodde va,en fin restaurang,dit går vi aldrig mer!! Senare på kvällen korkade vi upp en flaska Cava och åt jordgubbar,sjukt gott!

Best time of my life!! No Doubt!

På söndagen vart de mys hela långa dagen,hotellet va jätte fint och vi hade riktigt kul!
även denna kväll till ära tog vi oss till Carrier Catdeluna och hitta på en riktigt fin restaurang med jätte fin mat och god dricka! Här kan dom iaf göra en cosmoplitan :)
Hela helgen har vart bokstavligt UNDERBAR! Lätt den bästa på väldigt väldigt länge. Kan inte va lyckligare!
Men.. så kom måndagsmorgonen och de va dags för våra pojkar att åka hem igen.. De sved nå otroligt kan jag lova.. Slutade med att jag och Emma Pemma bröt ihop och tårarna började komma.
Kändes verkligen inge kul alls att se dom försvinna längre och längre bort mot gaten.. Finns verkligen inget som gör mig så lycklig som Patrick!

En underbar helg som alltid kommer minnas. Längtar efter dig älskling!

Nu ska jag plugga klart det sista inför medicin provet i morogn! Wish me luck ;)


RSS 2.0