Onsdag och familjemiddag!

Jaha,då va de onsdag.. redan! Gud va tiden går fort när man är hemma ;) Haha! Ska strax iväg till Right Bay och på familjemiddag med 5 rätters! Svensk mat! I love! Idag kommer Bosing med alla sina prylar som ska fylla gästrummet. Kommer nog bli bra :) Va nyss på stan och tog en cuppechino med Verna,min danslärare från gymnasiet,de va riktigt trevligt! Va så länge sen. Vi pratade ommassa gammla minnen från danstiden :)
Haha! Åhh va jag saknar att dansa!! Men snart så ;) Kommer bli sjyst och få betalt för de man älskar att göra!
Känns som att allt flyter på ganska bra för tillfället :) Yheeeaj! Nu ska jag springa iväg till bussen, Ha en fortsatt trevlig dag allihopa! :)

XOXO!

Vad ska man säga? Sjukt bra låt!



Gavin Degraw - Waterfall

The Garden Collection by HM



Älskar sommar collectionen från HM!
Colour - Loose - Chic
Perfekt för sommaren 2010!




Bosing på ingång!

Idag flyttar Bosing in till mig och Älsklingen :) så de ska vi fira med Burritos,smoothies och en flaska vin!
Haha! Undra hur detta ska gå :P
Velcome to our crib Bosing!




4 & smoothie

Min 4:e dag här hemma i Sverige nu och de är fortfarande pissigt väder! Varför kan de inte va lika fint här hemma som i Barcelona? Humm.. aja!
Vad ska jag hitta på idag då tro? Älsklingen har åkt till jobbet och kommer inte hem förens sent ikväll, har stor llust och ge han en suprize ikväll =) Så jag lär ta mig ner till stan och fixa lite grejjor tror jag!
Men lär jag plugga lite och sen en springtur i de fina vädret!





All or nothing?

Nu va man hemma i Sverige igen.. Känns både bra och konstigt.. Saknar värmen o solen! Underbara stunder med vännerna,allt det där som bara Barca har! Men inom sinom tid så är man där igen och då är det bara 3 ½ vecka kvar till examen! :) Längtar!

Allt och inget på en vecka!

Äntligen har vi fått ordning på allt i nya lägenheten! Den är riktigt fin,modern till max!För att va spanien så är det ren lyx. Det enda som är,är att de är lååång till skolan..
Men som tur är så finns de metro!
Hade första provet av 4 denna vecka idag,aviation,gick riktigt bra tror jag. På onsdag har vi prov i medicin s.167 - 269. De ser jag dock inte fram emot lika mycket..
Och sist men inte minst,på torsdag har vi flygaeronynamik på 150 frågor och spanska prov innan de. Känns som att jag kommer få bo i skolböckerna denna vecka! Men de blir nog kul!
På fredag får jag äntligen åka hem till min älskling!! Gissa om jag längtar! :)
Ska bli riktigt skönt och komma hem över påsk. Ta en tripp till stugan med älsklingen och bara ta de lugnt.
Kanske jobba lite omjag har tur, ladda inför slutprovet och träna varje dag på nautilus. Känns skönt att kilona börjar försvinna! Har släpat på dom snart 2 år för länge! Om jag klarar av att hålla dieten som dietisten gav oss så är jag vid målvikten innan slutet av maj. Men nog pratat om de nu! Som jag skrev så har jag några prov denn avecka som jag lär plugga till så jag ska ta mig i kragen och börja med de snart. Kommer bli 4 jobbiga men underbara veckor framöver :)
Känns helt okej! I can take it!

Nu ska jag hoppa in i den efterlängtade duschen som jag gått och längtat efter hela dagen! Sen krypa ner i sängen och plugga!

Buenas Noche Bercelona & Godnatt Sverige!


Flytta?

http://www.serennia.com/apt.php?apt=32
Vår nya lägenhet

Idag fick vi vet att vi måste flytta ifrån våran lägenhet. Kändes inge kul alls till en början med tanke på att vi bor så himla bra men och andra sidan så finns det inget vi kan göra åt saken.. Bara att anpassa sig och va glad!
Nu bor vi nästan mitt i Barcelona,nära till det mesta. Men dit vi ska flytta nu på onsdag är det ganska långt från stan och allt vi har nära till nu,så det ända vi får närmare till är skolan, Yheeej!
Ska bli kul och se hur vi ska få med oss alla grejjer, haha!



Nu ska jag skriva lite med min älskling sen knapra kudde! Nattinatt



Älskar dig så!
Du är det bästa som hänt mig!

Underbar dag!

Gahhh! Underbar dag! Solen steker och de är riktigt varmt ute,kan de bli bättre? Emma Jag och Ann kravlade oss upp på taket i morse och solade,va hur skönt som helst! Vissa av oss somnade till och med :) Efter några timmars solande så begav vi oss ner till lägenhetern och lagade lunch,blev kokta ägg och hårt bröd idag,sen bar det upp på taket igen! Men när vi kom så hade skuggan dragigt över så vi fick klä på oss lite och sen gick vi ner igen. Lite tråkigt.. men inte va vi deppiga för de inte! Vi klädde på oss träningskläder och sen begav vi oss till stranden på en långpromenad. Va riktigt härligt! Idag älskar jag verkligen Barcelona!! Så nu när jag kommit hem är det dags att laga lite middag,pasta pesto och sallad. Sen plugga och efter de träna lite till,skulle va skönt och träna made, rygg och armar, kanske lår också. Senare ikväll kommer Soffia och Angeliqa tillbaka från sin visit i Sverige, Ska bli riktigt kul och träffa dom igen :)
Men nu ska jag ta och duscha och ha en ta hand om mig själv kväll. Kan behövas!
En spa behandling skulle inte sitta fel!





Lycka!

Du gör mig till världens lyckligaste!

Jag älskar dig Patrick Hellsen

 


What to do

Detta funkar inte längre. Det känns förjävligt och inget kan man göra åt saken. Allt  känns så bra..


Det bränner och det känns grymt bra!

Nu är kvällens sysslor gjorda och jag har äntligen lite tid över :) Yheej!Kroppen bränner och det känns grymt bra! Men, jag känner på mig att de blir svårt att ta sig ur sängen i morgon. Men träningsvärk är alltid skönt ;) Undra vad man ska hitta på för skoj ikväll då? Humm.. Fåt trasska över till Emma och kolla vad som sker :) Men i morogn blir de till att pina sig upp och ta på sig sneakers och ut och springa! Om jag tränar varje dag och äter som jag gör nu så kommer jag kunna gå ner hälsosamt 0,5 kg i veckan och då når jag min mål vikt till slutet av maj. Goodie! Har en väldans mycket energi och göra av med nu :)



Överviktigt!

Härlig dag! En lektion i skolan, Heath & Image. Va riktigt kul! En svenska lärare som pratade svenska,ganska skönt med tanke på att alla andra lärare pratar engelska och bryter på sitt modersmål. Vi gick igenom dieter och BMI, Jag ska egentligen väga 59,5 kg om de ska va enligt BMI lagen, så med andra ord så är jag överviktigt och har lite och jobba bort! Så om ett tag så ska jag iväg och träna :) Hann med och träna lite i morse också tom!
Tänk om jag hade fortsatt dansa.. då hade jag haft kvar min danskropp! Men de är bara och börja igen :)

Såhär blev mina certifikatkort jag tog nu när jag va hemma förra veckan :P Kunde ju har blivit bättre.
Haha! Ser ut som en sur gammal tant!



Nu ska jag söka lite jobb,laga mat och sen plugga lite,har så sjukt mycket och göra! Tänker inte åka hem utan mitt certifikat!! Träffade på några från den andra gruppen som hade gjort slutprovet idag och dom sa att de inte va lätt. Så de känns som att jag har en lååång väg att gå innan jag ser mållinjen.. Säger bara de, URKH!!!!



De går bra nu!

Idag började dagen rent åt helvete,vaknade förbannad men de gick över ganska snabbt. Rätt skönt och få avreagera sig lite ibland asså :) Haha! Känner mig verkligen som en 6 åring ibland! Hur barnslig och gnällig som helst,men jag växer väl också upp nån gång :)

Tog mig en snabb promenix till skolan idag medans dom andra tog metron,va hur skönt som helst och ha mjukiskläder första dagen i skolan! Älskar mysdressen! Egentligen får vi inte ha sånt på oss i skolan,men idag orkade jag inte sminka mig,fixa håret och klä upp mig! Hur gitt som helst :) Dock va de inte så populärt i skolan..

Hade provet på 80 sidor psykologi idag också ju,och de gick skit bra! Trots att jag inte pluggat så mycket :) De kändes gött kan jag lova! Fick mig genast på bättre humör.
Men sen har vi ju aviation provet nästa vecka och de vill jag inte ens tänka på just nu.. puh!

Emelie skrev och berättade för mig att hon blivit "riktigt blond" idag! Haha! Tror de är jätte fint :)
Passar nog mycket bra i de!
Själv funderar jag på och klippa lång page,men jag vet inte.. vad tycker ni?

Nej,nu orkar jag inte sitta uppe mer,nu är det dags att krypa ner och kolla på kung fu panda med min bedmate Ann.

Natti natt!







What an ugly morning

Om jag hade kunnat så hade jag setat på ett plan på väg hem nu! Men tyvärr så tillåter inte plånbken de.. Ända sen jag kom hit i igår har jag bara velat åka hem igen. vet inte riktigt varför de känns som de gör men jag mår bäst hemma helt enkelt :)

Ska strax ta en promenad till skolan med Janni och Sara som vaknade nu,känns riktigt fräscht och va i skolan när man har ögonibflammation hosta och en redig förkylning ;) Frukost up next!
Efter kolan ska jag och träna,ska bli riktigt skönt!Måste röra på mig,göra nått,rkar inte bara ta de lugnt hela tiden.Hoppas dagarna går fort så jag får åka hem snart :)

Ha en toppen dag allihopa!

Back in BCN

02:00 kom Emma o hennes mamma o hämta mig inatt för att köra oss till arlanda och påbörja vår tripp tillbaka till Barcelona. Skönt nog så sov jag nästan hela vägen till arlanda,men jag va helt rutten när vi kom fram iaf!
När vi väl kom in på arlanda och Emmas mamma kört iväg så märker jag att jag glömt telefoneni  bilen! Smart Sandra! Applåder till mig..

Men Emmas mamma är underbar och kommer tillbaka med den :) Utan den är det svårt att överleva.
Inne på arlanda så växlade vi pengar och käkade lite frukost. Efter detta så va det dags att besöka toaletten där jag fick mig en överraskning! En tant som arbetar på arlanda smäller upp dörren som jag trodde jag hade låst!
Och sen står hon och stirrar på mig tills jag ber henne att stänga dörren!!
Är det så man gör alltså? Står och glor tills man ber personen stänga dörren?! Humm. NEJ!

Efter toabesöket drar vi igenom säkerhetskontrollen där det pep för Emma så då vart vi fast där en stund men ingen skada var skedd så vi trasskade vidare mot gaten.
I väntan på att få boarda så höll vi båda på att somna sittandes bland allt folk som skulle med samma flyg som oss.
Men vi höll oss vakna med nöd och nepe tills vi kom ombord på planet,då slocknade jag på två sekunder!

Väl framme i Barcelona tog vi bussen till catalunya där vi fick släpa hem vårt bagage! Men de är bra med lite träning :) Så nu har vi haft photo shoot och snart väntar sängen.
Känns sjukt tomt att sova utan Patrick nu när jag vart hemma en vecka.. Men om två veckor så får jag åka hem igen! Längtar!! As always :)

Finns inget jag älskar mer än min Älsking! Han är den absolut bästa!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite inför provet i morgon.. puh.. Nattinatt!





Karlstad till Falun :)

Hej på er! :) Skit kul att så många läser min blogg! Vill veta vilka ni är? :)

Ikväll blir det lite ferre hos bosing! Kommer nog bli riktigt trevligt!
Line kom hit igår från karlstad,vilket är kul! Har inte sett henne sen i sommras :)
Undra vad man ska ha på sig ikväll då? Klänning? Jeans? Leg-ins o en t-shirt?
Inte som i Barcelona direkt ;) Dersses only!
På onsdag flyger jag o Emma tillbaka från våran visit i Falun :) Ska bli kul och träffa tjejerna igen :)
Har tydligen fått en ny medicin lärare också som heter sandra! Fint namn där må jag säga!

Nä,nu ska jag ta och börja styla mig inför kvällens circus!
Ha en grym kväll allihopa! :)

The Ugly Truth

Vad är det egentligen killar vill ha? Kollar på the ugly truth, vet inte om ni sett den,men den är riktigt rolig. Iaf, i filmen så ställer dom frågan, Vad är det killar egentligen vill ha?Strippan eller biblotikarien? The good or the bad?
Den frågan fick mig att börja fundera lite. Vad är det killar egentligen vill ha? Är det en tjej som kanske är skit snygg med det perfekta utseendet eller en tjej som kanske inte har just "det rätta" utseendet men som har lite hjärna?
Undra vad som verkligen är viktigast för killar, Ibland så vet man inte vad dom ser och inte ser. Vad dom VILL se och INTE se. Men jag antar att det är lika med tjejer. Finns dom tjejerna som bara går efter utseendet och plånboken och sen finns det dom som ser personens insida och faller för vem dom verkligen är.
Antar att det finns någon för alla beroende på vad man vill ha och inte vill ha.
Ibland måste man inse att den man vill ha kanske inte är någon som passar dig,utan mer någon som drar ner dig i skiten. Och en del har svårt att inse sanningen fast dom egentligen måste och de är "The Ugly Truth"










Happy Birthday Emelie!!

Urk! Vaknade när älsklingen åkte till jobbet vid 6 i morse och har inte kunnat somna om sen dess. Men de är iaf fint väder idag och Emelie fyller 22 år :) Grattis till dig!! Känns som att detta kommer bli en bra dag!
För tillfället ligger jag i sängen och har gjort frukost på sängen till mig själv. Juice, gröt och en macka :) Efter frukosten måste jag plugga en hel del idag! Fick reda på att vi har 3 prov bara denna vecka när jag är hemma så när jag kommer tillbaka har jag lite att bita i. Börjar dock sakna mina roomis.. Va snart en vecka sen jag träffa dom sist. Utan dom skulle de vart riktigt jobbigt där nere.



Kan inte förstå hur jag ska få in all information jag ska läsa på en vecka! Börjar känna en aning panik. Men de kommer nog gå bra! Måste göra klart cv:t idag också, vet dock inte hur jag ska fixa att skriva ett korrekt skrivet spanskt cv? Någon som kan flytande spanska?

Ikväll ska jag och älsklingen se Alice in wounderland. Tim Burton brukar göra bra filmer så jag tror starkt på denna.
Emelie och Julija va och såg den på premiären igår, och dom sa att den va grymt bra men lite skum. Låter som en äkta Tim Burtom film,plus att Johnny Depp är med och spelar ;) 



Sherlock Holmes

Efter en lång dag med plugg och en fika på stan med Emelie så är de skönt och bara ta de lugnt ett tag,utan att tänka på något som inte har med skolan att göra! Älskingen och jag ligger i soffan och äter mango och kollar på Sherlock Holmes :) Myys! Trodde den skulle va lite bättre än vad det är. Men den är inte helt förfärlig iaf ;)

Har så mycket i huvudet att jag nästan inte kan slappna av och njuta av filmen! Vilket stör mig lite.. Men jag får ta en sväng ut på balkongen och ta en nypa luft så blir det nog bättre sen!

I morgon fyller Emelie 22 år :) Ett steg närmare rynkorna! Och de ska vi fira med Champagne och lite
annat gitt i helgen! :)
Sen kommer Peter och Sandra hit i helgen och hälsar på också,vilket jag ser fram emot! Kommer bli en kanon kul helg med massa roliga ting!

nä nu ska jag ge filmen ett till försök :)


Busy women

När ska jag få bli frisk?! Vill inte va sjuk nu när jag är hemma!!
Känner mig som en vandrande bacill!
Drygt att det knappt finns nå billjetter ifall jag är tvungen att åka tillbaka på söndag.. men men. Känns skönt att de kanske går vägen med Norweigan Air i alla fall ! :) Har en hel del att göra idag.
Måste göra klart 40 sidor med medicin, 32 sidor flygaerodynamik, reptiera kapitel 1-7 i spanskan eftersom jag har prov på de när jag kommer tillbaka, Psykologi 1 kapitel och sist men inte minst så ska jag ha 3 cv:n klara på fredag, 1 spanskt, 1 svenskt och 1 engelskt.
Känns som att jag inte har tid med så mycket annat.. tyvärr.
Senare idag ska jag och älsklingen på middag hos hans föräldrar,vilket jag ser fram emot! :)
Va ett tag sen vi umgicks sist. Hur härliga som helst!
nä,nu ska jag klä på mig skoteroverålen och ta mig ut på en promenad i de fina vädret :) Sen är det bara att hugga tag i pluggandet!

Ciao!

Vad är det som händer?!

Förstår verkligen inte hur vissa människor tänker?! Har folk ingen moral! Vissa saker begär man bara inte och andra saker säger man inte! Gör ont och se hur folk omkring en förändras till ett vandrande begär utan respekt!  Se dig omkring och ta vara på det du har istället för att leva i världen som egentligen inte finns!
Snart har du inte bara förlorat respekt utan även snart hoppet. Och när du väl förlorat hoppet,då har du förlorat dig själv..
Vem är du?


CoCo Chanel

Förstår inte hur alla kan säga att CoCo Chanel är en dålig film?! Den är ju hur bra som helst verkligen! Ni som sett den och säger den är dålig, seS den igen!



En kvinna - Tusen möjligheter




Sjuk men hur lycklig som helst!

Feber, hosta , ögoninflammation och snuva är vad man möts med när man kommer hem. Ligger i soffan och kurerar mig med te , alvedon och nässpray. De är grejejr ;) Hoppas bara jag blir frisk snart! Ska ju tattuera mig i morogn,inge kul och va sjuk då inte.

Känns underbart och va hemma,känner en glädje jag inte kännt på länge! Att få va hemma med min älskling,de betyder allt!

Va jätte kul och träffa alla vänner i lördags,men inget har eller kommer förändras i Falun.. Är så glad att jag har nästan allt jag kan önska mig! Efter sommaren eller till hösten kommer allt förändras till något ännu bättre och min dröm kommer gå i uppfyllelse!

Allt känns underbart!

RSS 2.0