Jerry Springer!

Sitter och kollar på Jerry Springer Show,är verkligen sjukt va folk beter sig där! Man blir ju nästan lite nervös av de. Va en man och en kvinna som vart gifta i några år och när mannen hade träffat kvinnan så påstod han sig börjat ett nytt liv,hon betydde allt. Men, så kommer vi til denna kvinna, hon säger att hon älskar honom men har vart otrogen i 6 månader pga av att han säger att hon inte är vacker utan att hon är fet! Visst allt hänger inte på utseendet,men de är inte direkt så att man skiter i de och slutar bry sig. Man vill ju attraheras av den man lever med,inte bli avtänd..Men man kan ju säga de med andra ord kanske istället för att ta avstånd och bara säga att 'du är fet'. Sen förstår jag inte varför hon går och är otrogen för en sån sak? Bättre och lämna karln isf!


Sjukt pogram det där.


Älskar denna!


Paljett-Kjol från Hm 99kr





Tack!

Jag är så obeskrivligt tacksam för att Patrick finns i mitt liv! Utan han vore jag inte hel. Han är allt för mig, A & O! Finns inga ord som kan beskriva hur jag känner för honom!
Är så lycklig!! :)



Du & Jag Hjärtat!


A'La TjejKväll at Soliden :)

Tjej kvällen igår va jätte mysig! Vi åt Thaimat, kolla på hockey, basta och badade i tunnan.
 Blev en riktig lyckad kväll :) Hade dock gått in för att va nykter men så blev de ju inte.. Aja, va Jag Magda Emelie Sofie Karro och Linisen som myste igår. Haha gud va Emelie och Sofie va inne i hockyn,hörde dom ända ut på gården, helt sjukt vekligen! Verkar typ va som deras bibel :P

Va inte kvar så jätte länge igår eftersom vi ska åka nu på morgonen,Älsk kom och hämtade mig vid elva typ. Tack för de Underbaraste! Så åkte vi hem och sov.

Fråga mig inte vad jag gör uppe såhär tidigt, kunde inte sova, sen känner jag mig en aning stressad eftersom jag inte packat ännu.. så de är något jag ska ta och göra efter jag skrivit klart!

Telefonen höl igår iaf,tappade inte bort den,eller i vattnet som tur va! Va livrädd för de!! Det ända som va var att jag glömde den hos Sofie och kom på de när vi va på statoil så vi fick lov att åka och hämta den igen.. :P
Alltid lika smart! Haha!

Hoppas ni får en riktigt fortsatt trevlig helg! De tänker då jag ha! :)


























Vad skulle jag göra utan vänner som er!




Dom tre muskitörerna!







Man kan ju undra vad vi höll på med en kväll som denna! :)


Somebody to Love!



Leigthon Meester - Somebody to Love


Träningsvärk!!

Är så grymt skönt att ha träningsvärk :) Då känner man verkligen hur hårt kroppen har jobbat! Blir inga sit-ups för mig idag inte! Haha prata med Emelie för en stund sen och hon hade också träningsvärk sen igår,fast i röven! :P Tillbaka till träningen, gjorde nyss lite yoga och då kände jagverkligen hur bra de tog jag gjorde igår! :) Nice!


Friends?

How do you know who really are your'e thrue friends? Can you know?
Is it the one who listens to you and spend her day with you, the one who says she loves you when she's been drinking?The one you laughs and cryes with? Or the one who trust you and tell you everything?

Glare can sheat you sometimes



Sailor Moon!

Satt nyss och kollade på Sailor Monon på tv, va mitt favorit program när jag va mindre!
Tyckte dom va jätte coola i sina fina färgglada dräkter och med sina krafter!
Skit kul att de går på tv en idag!




Hur kan de komma sig?

Hur kan de komma sig att man ibland kan känns på sig saker? Du tänker på någon och någon minut senare dyker personen upp? Lite läskigt..



Kryssning i morgon!

I morgon sticker jag Älsk och hans föräldrar på kryssning till Tallin,ska bli riktigt kul! :) Åker elva från Falun till Borlänge, och Emelie är snäll och kör oss plus att hon ska bo i våran lägenhet medans vi är borta och ta hand om Bus! Du är bäst!

Va ganska länge sen jag va på kryssning, tror de va drygt 4-5 år sen faktiskt.


Ska bli underbart att komma bort några dagar!


Mys kväll med tjejerna ikväll!

Ikväll ska Jag Emelie Magda Karro Lina och Sofie va hemma hos Sofie och basta mysa och bara umgås :) De ser vi fram emot! Skönt och inte festa för en gångs skull utan ha en riktig tjejkväll :)




Älskade Sofie!!


New Phone!


Saknar..



Satt och kolla på Amecias bets dance crew nyss och ingåg verkligen hur mycket jag saknar att dansa!
Va riktigt bra och kunde ha blivit ännu bättre om jag inte låtit hjärtat bestämma.. Ångrar de som fan!
 Två år bortkastat verkligen!
Tänk vad jag kunde ha vart grym idag om jag verkligen satsat på dansen!
Är fortfarande vig iaf.

Finns så många underbara minnen från tiden då jag dansade.. Både i skolan och på Perborg.
Alla dansföreställningar vi har satt upp, alla klasser jag haft med mina elever i alla sju åren, klasserna i skolan, första gången jag skulle dansa balett, haha de va kul!
Saknar verkligen att dansa hela dagarna som förut!


kvinnofolket!

Vi kvinnor är grymt bra på det mesta här i livet!
Men hur kan det komma sig att män alltid tar oss kvinnor för givet? Har det vart så sen urminnes tider? Är det menat för oss kvinnor att vi praktiskt taget ska bo i kökert? Tvätta? Städa? Eller har VI gjort de till hur det är i dagens läge?

Jag menar, dom kommer hem från jobbet och är helt slut, men är inte vi också helt slut när dagen närmar sitt slut? Vem sköter huset eller lägenheten när dom är på jobbet? Vem ser till att de finns rena kläder? Vem dammsuger bort alla dammråttor och torkar bort all smutts? Ser till att maten står på bordet när dom kommer hem från jobbet? Jo! De är vi kvinnor! Sen bortsett från de så jobbar och pluggar vi. Sen behöver vi också en stund över för att koppla av. Vi är inga robottar som bara går och går! 

Ni män borde verkligen försöka uppskatta de vi kvinnor gör istället för att inte säga ett ord. 
Lite hjläp då och då vore inte heller fel.   

Nu är det ju inte exakt såhär i alla hem, kan vara tvärt om också, att kvinnan inte hjälper till något utan mannen gör allt, men det finns dom som lever såhär, och de tycker jag är fel!
Bor man ihop så delar och hjälps man åt med & på allt!


 


Bad Romance



Lady Gaga - Bad Romance 
Gilla!


2012

Sög! Va schyssta effekter men inge vidare handling,seg i början. Enligt min åsikt va det icke värt pengarna! Men de va mysigt o gå på bio iaf!

Ingen rekomendation från mig här inte!



Pissdag - Pissväder

Har verkligen haft en piss dag idag :( Allt har verkligen bara gått åt helvete!! Hade lite ärenden att fixa på stan,men de gick ju inte som jag hoppades eller tyckte de skulle gå! Sen blåste de och regnade så jag såg ut som en blöt hund när jag gick bland alla andra som är smarta och har ett paraply! Va inte direkt någon ide och fixa till sig lite,kunde lika gärna ha gått i mjukisbyxor och okammat hår! Mötte upp Emelie på stan som hade ett paraply,vilket gjorde mig lite gladare iaf. Efter en kik på stan så drog vi oss till hemköp och handlade lite middag. Emelie åkte med bussen och jag gick hem med mina kassar och mitt snygga nys paraply! När jag kom hem så va skorna som svampar,smart val att ta dom skorna, jackan va dyngsur, håret,som hade volym inna jag gick ut, hängde ner för ansiktet, Bra dag! NOT!!!
Men! Sen vände turen och Älsklingen kom hem och gjorde mig direkt på bättre humör :)

Nu ska vi strax på bio och se 2012, men först käka lite mat, blir köttfärssås och spagetti!

Patrick - Du betyder ALLT!


Yoga!



Efter matten är det dags för lite yoga,sen en god frukost! :)
Man ska va rädd om kroppen,för du har bara en!


Matematik!



Jaha, då va det bara att dyka ner i matteboken och köra igång då!
Känns typ som att jag lever i matteboken..
Men men! Ett bra betyg är aldrig fel :)


Chanels Black Satin


Snygga naglar både på jobbet och vid festligheter! Prisvärd!! 


Vad är det för fel på visa människor?!

Förstår verkligen inte vad det är för fel på vissa människor?!
 Livet förändras,man gör misstag, träffar nya människor,glömmer det som en gång vart och betytt något,får nya känslor, går vidare och börjar ett nytt liv.
Sköt er själva och acceptera läget!



Igår & Idag!

Tro det eller ej,men ja jag är vaken nu. Klockan är snart halv sju och jag sover inte. Igår skulle jag ha mött Emelie för att gymma på morgonen men försov mig så hon ringde och väckte mig. Va bara att slänga på sig träningskläader och ta cykeln upp i regnvädret till Nautilus! Va hur som helst riktigt skönt och träna :)
Emelie började jobba vid ett så då cyklade jag hemåt för en dusch.

Mami & Papi va på middag hos mig och älsklingen igår,Mami och jag lagade maten, Va jätte trevligt! Hinner ju inte träffa dom nå me innan dom åker till Thailand..Så nästa gång blir på julafton!

Idag blir det till och göra lite yoga,kan knappt röra mig från igår så Nautilus får vi ta oss an i morgon igen!
Sen efter de så ska jag fixa lite ärenden på stan och möta Emelie för en shopping tur! Sen när Älsklingen kommer hem ska vi äta på restaurang och gå på bio :) Mys!!





Älskar mitt liv! :)

Är sjukt nöjd med mitt liv! Vaknar upp på morgonen oftast bredvid min kärlek om han inte är på jobbet, gör lite yoga, äter frukost,tar en dusch, kanske kryper ner i sängen igen,beror på, annars gör jag mig i ordning och pluggar lite och sen möter upp någon vän och umgås en stund :)
Kommer hem, pluggar lite till, umgås med älsk när han kommer hem, lagar mat och myser kvällen ut! :) Hur skönt som helst och hinna med allt jag vill hinna med :)
Och sen nu att jag ska på flygvärdinne utbildningen i Spanien gör allt ännu bättre! :) 
 
I'm Happie :)



Sömntutan kollar in julklappar!

Vakna nyss och klockan är 13:10! älsk ringde och försökte väcka mig två ggr i morse,men tror ni jag vakna? Nej! Kul o sova bort halva dagen.. Men jag måste säga att efter allt pluggande så tar de på krafterna och framför allt på huvudet! Så antagligen behövde jag sova lite.
Snart kommer älsklingen hem från jobbet :D Han ska hjälpa mig att förhöra mig på allt jag gjort när jag pluggat! Väldigt snällt av honom! :)

Fan och sen va det de här med pengar.. Får pengar på onsdag men fram tills dess äger varken jag eller patrick en krona! Känns lite drygt må jag säga när man har lite utgifter.. Men de är två dagar kvar och jag hoppas att de kan stå ut.

Har börjar kolla på lite julklappar till min och älsklingens familj :) Vi har gått in som fan för de iår, att fira jul och så. tror det blir så att vi firar med min familj på julafton och sen med älsks på juldagen eftersom mina har vart i thailand och för att vi antagligen ska va hemma och hitt på nu skoj på juldagen :)
Älsklar julen! :)



Älskar Dig Patrick!


Pinsamt Sandra!

Igår tog jag o älsklingen en promenix till Batte och Emma för att ta några öl och fira att batte kommit hem och att jag kom in på utbildningen! :) Va jätte trevligt! Jag älsklingen Emma Batte och pung-tuss. Sern kom Emelie och  Mikkus förbi en sväng o sa hej, de va kul :) Efter några timmar så kom Erik och skjutsade ner oss på stan för utgång på etage.

Förstår inte varför jag ska bli så full jämt! Kan fan inte dricka.. Vaknade med världens ångest i morse,varför? Jo därför att jag alltid lyckas säga något dumt till folk när de blir som igår! Blir så arg på mig själv!! Är sjukt pinsamt.. Vill bara sticka ner huvudet i sanden som struttsarna gör!
Måste verkligen tänka till innan i fortsättningen. Och inte blanda öl och vin,blir ingen fin blandning de inte!

Trots min pinsamma fylla så va de en rolig kväll :)
Tack för de,ni som va med!

NU ska jag ta och göra lite nytta och plugga lite,roligare än så blir de nog kanske inte idag.





Lycklig som aldrig förr!!!!!

Den 11 Januari åker jag tii Barcelobe i tre månader!!! :D
Och sen är ju batte hemmA IGEN! :)

Masa kyssar till älsklingen!! <3



Grattis till mig!! :)

Jag kom in!!!Fick nyss ett mejl där de stod att jag blivit antagen till utbildningen!! Gissa om jag är glad!!! :)

Så här står de:



Hej!

Härmed bekräftar jag att du är uttagen till Euroaula Flight Training Course. Var vänlig bekräfta via e-mail vilken kursstart du önskar även fast du meddelat mig tidigare. Vi har följande kursstarter:

11 Jan 2010 - 23 April 2010 (påsklov 29/3 10 -5/4 10)

18 Jan 2010 - 30 April 2010 (påsklov 29/3 10 -5/4 10)

Vi vill gärna ha dig till utbildningen eftersom vi tycker att du har den profil som vi önskar och ser fram emot att träffa dig i Barcelona!

Med vänlig hälsning,

Alexandra Valjarevic

Project Manager Euroaula Flight Attendant Training Academy





Kan inte sluta le! :)


New Moon!

Inatt va jag och Emelie på premieren av New Moon! Sjuukt bra!! :)
Kom en och en annan tår,mycket skratt och massor av spänning! Satt helt spänd hela filmen!Va fullt i biosalongen, längtar till tredje filmen som  har premier i Juli 2010!
 Ni måste se New Moon!


:)

http://www.cosmopolitan.com/sex-love/positions/v-for-vixen-sex-position


Alltid du & Jag!

Älskar dig över allt! Alltid Du & Jag!



Bow!

Är helt slut efter allt pluggande nu, dags att laga lite mat kanske? blir kyckling ris och sötsur sås idag! Yummi!
sen borde jag duscha med tanke på att jag va ut igår, plus att jag har legat och fläkt mig i soffan bland skolböckerna hela dagen och ska på bio ikväll så vore de fräsch av mig att ta en varm och skön dusch!
De är jag fane mig värd! :)

Klockan är halv sex,de är mörkt ute och de öser ner regn,PERFEKT kväll för en bio film!
Tänkte jag skulle göra lite yoga innan maten också,måste börja röra på mig varje dag nu! Vill inte bli någon knubbis som ligger och äter i soffan hela dagarna!!


Hata!

Hata mensvärk!!



G.C 2009 - Saknar!!






















FreakShoW!




P.S I love you

Nu ska jag fortsätta  kolla klart på P.S I Love you!


Premier Ikväll!!!

23:57 Ikväll ska jag och Emelie på premieren av New Moon! Längtar!!
Är fullsatt och jag tror filmen kommer va sjukt sjukt bra!


Emma Jag Emelie och Kingen!

Sitter toknervös och väntar på att de ska ploppa upp en ikon i mejlen! Har inte fått svar än iaf.. Känns verkligen som första dagen man skulle börja skolan!

Igår kom Emma o Emelie förbi på ett glas vin, som senare blev många fler än ett glas! Va riktigt kul! Haha! Jag och emelie höll på och fjanta oss som vi alltid gör och råkade spilla ut ett vinglas över typ allt som finns på bordet, fjärrkontrollerna, tangentbordet,musen, telefonerna, ja, typ allt! Men de gick bra ocg Emma och Patrick Hjälpte till och torka upp allt :) En riktigt tjejkväll va de, tills Patrick kom hem från jobbet,då fick han också va med! :)
Efter lite skratt och mycket prat så tog vi oss till Kingen för att möta Jonna och ta en öl. Vart dock bara där en timme sen fick älsklingen komma o möta mig :) Slocknade nästan på en gång när jag kom hem.




I morse vaknade jag upp bredvid världens finaste kille, min kille!
Du är underbar älskling, tack för allt du är!


Ett glas vin eller två!

Nu har jag pluggat och städat hela dagen! Duktigt gjort av mig :)
Emelie och Emma är på väg hit för att dricka lite vin :) Mys! Men et blir ingen utgång för mig idag,är ganska pank!
Men lite trevligt ska vi änså ha :)

I morgon gäller de! Då får jag svar om jag kommer in eller inte!! Är skiit nervös verkligen!!

Hoppas ni får en trevlig kväll, de tänker då iaf jag ha! :)


Ägg och plugg!

Nu ska jag göra en toppenfrukost till älsklingen! Blir nog.. hmm.. en ägg macka! :) lyxigt! Finns inte så mycket i skafferiet just nu..men snart är det löning! :) Sen ska jag plugga som en idiot så jag blir klar någon gång! Är alltid något som lyckas komma ivägen när jag väl sätter mig ner o ska plugga! :/
 
I morgon får jag svar!! Och sen 23:57 är det premier!! :D

 Quelle suprise!!


Mys med älsklingen!

Kom nyss hem från jobbet, ska laga mat till älsklningen och sen ska vi kolla på en film och bara mysa! :)
Träffa på Amanda Isberg (som även är kandidat för Falun sLucia iår,så rösta på henne!!!) och hon kanske också blir med till spanien! :) då blir det jag hon och emma som bor ihop! Wiii!
Längtar!!!


Hemma igen!

Växjö va toppen! Satt o plugga hela vägen ner vilket jag tyckte va ganska duktigt av mig! :) Hela 7 timmar!
När jag kom fram skulle jag hitta till hotellet vilket tog sin lilla tid! Väl framme så packade jag upp och tog mig ner till jacuzzin och kollade på gossip girl :) de gillade vi! Va helt själv i tysnaden tills de kom tre små barn och började plaska då gav jag mig och gick upp till rummet istället! Va så himal tomt utan älsklingen.. och ändå va bara de 1 natt! Haha hur ska jag klara mig i 3 månader?!?Får flyga ner honom minst en gång i månaden!

Hade jätte svårt att sova på natten! Va så himla nervös inför den kommande dagen! Väl där å träffade jag tre tjejer som också ska dit! Va hur trevliga som helst :) kändes bra! Intervjun gick väl bra, va lite nervös och ta den inför alla som va där bara.. men de gick an! :) På torsdag får jag svar och jag hoppas verkligen jag kommer med!!!! Vill verkligen det här!!

Näh! Nu ska jag laga mat sen åka o jobba med Linni :)



Självaste Hotellet!




Mitt underbara rum!



Min bästa vän under resans gång!


Idag åker jag!

Idag åker jag!! Är riktigt nervös!! Tur att jag har typ 8 timmars tåg resa framför mig så jag hinner träna lite ;) Sen har jag ju hela kvällen på hotellet också så de ska nog gå an :)Allt ska ju va på engelska! Vill verkligen det här så jag hoppas allt går bra!

Hoppas allt var frid och fröjd igår när dom andra va ut? Är glad idag att jag stannade hemma tog de lugnt! :) är ändå trött liksom så va hade jag inte vart om vi hade gått ut igår! Död!!

Nej, nu lär jag packa det sista och göra mig klar,måste hinna äta mysfrukost med älsklingen också! :) 

Håll tummarna för mig!!

 


Lycka!

Är äntligen klar med mitt cv som jag jobbat på hela dagen!! Är laddad och nervös inför i morgon! :)
Ligger i soffan och myser med älsklingen för tillfället! Älska!Finns inget mer underbart än de! :)
 Va menat att vi skulle festa med alla andra idag men de vart lite sent och sen va de skönt och ta de lugnt eftersom ja ska upp tidigt i morgon!

Önska mig lycka till!! :)






Tú es mi amor!

Tú es maravilloso
Tú hacer mi día
Yo desear no vivir sino ti
Poder no mirar alguna futuro sino tú
Yo querer ti
Al frente de siempre!

Tú es mi carino!






Siempre tú & yo


Hemma Spa?

Doftljus  Tvätthalsduk 100% lin

Om ni är sugna på att fixa ett eget hemma Spa,Lovlie


Adam och Eva



Kommer ni ihåg? De va tider de, Fredags mys med Adam och Eva!


Ghd = Bra skit!



Vill ha!


..

Hur skönt såg inte det där ut och va?!Vill bara sova..


Hur ska jag hinna med allt??

Just nu sitter jag i min älsklings spygröna morgonrock med ruffsigt hår i en boll på huvudet, likblek i ansiktet och med mina älskade raggsockor. Är så sjukt trött så jag skulle kunna spy och så måste jag sitta och göra klart cv:et jag ska ha med mig i morgon på engelska, plus att jag måste göra klart allt annat plugg också!Egentligen ska jag jobba mellan 11 och 18 idag också men de tror jag inte jag hinner med tanke på allt jag måste göra tills i morgon.. Känn ingen press Tjejen!


En Bästa Vän!



Emelie


Blond humor!



Saknar våra svenska blonda hemmafruar!


Fiint!



Älskade Barn


Tv tv och mer tv!



Hade verkligen velat sova ett litet tag till.. Men men vad gör man inte för kärleken!
Måste lägga mig på soffan och försöka vila lite till Tyra Banks Show,är typ de ändå bra som går på tv den här tiden!


Älskade mormor!



Mormor på sin 75 års dag!
Saknar och tänker på dig


Blandade känslor - Barcelona!

I morgon vad 11.30 åker jag till Växsjö på informationsmöte, förstår inte hur jag ska hitta i Växsjö helt själv?? Haha! Har aldrig vart där! Kommer säkert tappa bort mig och gå vilse eller nått! 

Ska bo på hotell över natten iaf.. helt själv.. de blir ju mysigt! Eller inte!  
Är riktigt nervös inför själva resan som blir antingen 30 nov, 11 jan eller 18 jan,har ingen aning om vilket datum jag åker än så länge. Utbildning är i Spanien, Barcelona, i 3 månader. Vore kul och åka i januari,eftersom Emma åker dit då också :) Kul och känna någon iaf!

När Patrick kom hem efter jobbet igår och jag skulle berätta allt så vart det ett käslofyllt moment.. Känns lite skumt att va ifrån varandra i 3 månader, men de fixar vi! Han är lika glad som jag är för min skull så de känns bra :)

Känns underbart efter allt som vart att vi är så trygg i varandra och litar på varandra :) Är obeskrivligt tacksam och lyckig över att ha Patrick i mitt liv och vid min sida!Hans stöd och kärlek gör så otroligt mycket! Om allt vart annorlunda hade jag deffinitift inte åkt!

Två människor som jag också kommer sakna är Emelie och Linni!
Två underbara brudar! Vad skulle jag göra utan dom? Kommer sakna resten av vårat lilla gäng också!

Känner mig riktigt pepp på det här och ser fram emot spanien!









 


Då va det klart!

På söndag åker jag till växsjö för upprop inför utbildningen som flygvärdinna!! Ska bli skit kul och jag är hur uppspelt som helst!! :)


Världens lyckligaste tjej!!

Jag måste vara världens lyckligaste tjej! :) Har en underbar pojkvän!en underbar familj! fantastiska vänner! ett jobb jag tycker om och som de går skiit bra på! en utbildning på G som jag drömt om hela livet!! världens sötaste katt! och en sjukt fin lägenhet! Allt flyter verkligen just nu :)

Lycka Lycka Lycka!



Älska Älska Älska!

Älskar dig otroligt mycket!



Källa


Idag sker de..

Idag sker de..
Tänker på dig vännen.. Jag hoppas allt går som det ska och att du blir bra!

 





Generös!

Nu har jag gjort frukost på sängen till min kärlek! Är hans enda lediga dag denna vecka så jag tänkte att jag kunde va lite generös och göra frukost på sängen :) Har gjort ett stort glas o'boy, en äggmacka och en skink och ostmacka men sallad, hällt upp vanilj-yougurt med blåbär,som mami har plockat i höstas, och sen ett glas juice!  Det är hans favorit frukost :)

Kommer även hit en tjej kompis som håller på med massage,som ska massera mig och älsk! 
Kan han behöva så hårt som han sliter i veckorna!

 

Älskar blåbär!!


La famillia!

Igår va jag och älsklingen hos mina föräldrar i Right-Bay och hälsa på,vilket va jätte kul! Åt middag och pratade ett bra tag.
Har inte träffat min mami o papi sen i början av oktober förens igår! Tråkigt att dom bor långt bort.. tycker dom kan ta och flytta hit :)

När vi kom hem myste vi lite med bus, fixade och plockade lite och sen släckte vi lampan för kvällen.
Va hur skönt som helst och lägga sig i våran underbart sköna säng och tända massa ljus!


Tik Tok



Tik Tok - Kei$ha

Riktigt skön låt!


Träningsvärkus

Har träningsvärk sen igår så jag känner mig som en gammal kärring med stödhjul! Men de är de lätt värt! Älskar att ha träningsvärk och veta att kroppen har jobbat och fått lite träning :)



På världens bästa humör!

Tror verkligen inget kan få mig att känna mig nere idag! Har extremt mycket energi i kroppen och ett grymt stort smile på läpparna!

Längtar tills älsklingen slutar!!


Mysig morgon promenad & Världens bästa humör!

Vart så himla glad när solen sken i morse när jag vaknade! Tog mig en promenix efter frukosten!
Va kyligt med skönt!



 

Hade kommit lite mer snö! :)


Belly Dancing!



Haha! Hittade på min magdansdräkt i garderoben! Va ett tag sen jag dansade magdans, tror sist va med Mikkan, va jätte kul och testa de igen!

Vill att Mikkan ska komma hem och dansa med mig.. Om ni ska se en tjej som kan dansa magdnas,då ska ni se Mikkan! Gryyym Tjej! 


Bäst i Världen!



Älskade syster!


Träning jobb och älsklingen!

Va hur skönt som helst och träna idag! De behövde jag verkligen!!

Gick kanon på jobbet idag också :)

Nu har älsklingen lagat makaroner och korv som vi ska få i oss! Sen blir det en film och mys :)
Älskar dig så mycket! Puss!


Systrar!



Jag och Syster blir fixade i håret inför modevisningen!

Älskar dig


Gamla Kort!

  








Va ett tags en..


Dasarna!

Igår hade dasarnamatch mot Dal-Kurd och förlorade med 4-0!
Men dom kämpade på bra! Är stolt över dom!

Dasarna (De stora)


Hurtbullar!

Jaha! Va kul att man har sovit bort hela dagen.. bara 4 timmar kvar tills jag ska åka och jobba.
Ska iaf käka frukost och ta en promenix till Nautilus och träna med Emelie! Ska bli riktigt skönt :)



Källa


Jag Emelie och Jessi!



De va en rolig kvälli lördgas :)


Blir inge träning idag..

Fick nyss ett mejl från min lärare att hon tycker jag ska lägga ner mer energi i att plugga.. så nu har jag en hel del att göra.. Tröökigt.. men de måste göras!



Önskar verkligen att jag hade tagigt gymnasiet mer seriöst än vad jag gjorde.. Idagen läge skulle jag prioritera annorlunda!


Kärleken!

Du är Underbar!

Du får mig alltid att le!

Finns alltid där!

Ger mig kärlek!

Ger mig tyrgghet!

Du är rolig!
Du öppnade ögonen på mig!
Får mig att känna mig som en prinsessa!
Du är allt jag kan önska mig!
Min kärlek, mitt allt!

Jag älskar dig Patrick




Ring Ring!


Vid fyra åker vi till jobbet,Jag Linni och Alex!
Hoppas vi inte ska byta projekt än, tycker de vi sitter på är hur kul och bra som helst!
Ser faktiskt fram emot och jobba idag!

Prata med Jakke igår kväll och han ska också kanske börja jobba hod oss,rätt nice för då blir det en till som åker med i bilen till jobbet vilket betyder mindra bensin kostnad.


Muskler och kondition!

Om ett tag ska jag möta Emelie och ta en promenix till Nautilus för och gymma lite! Vaknade för en liten stund sen,va hur skönt som helst och sova ut lite idag!


Gårdagen!

Va på Ikea igår med älsk och hans mamma, va skit kul! Köpte hyllor,lampor,ljus,en stor spegel,nattduksbord,köks grejer,gosedjur till bus,kuddar och lite annat.
Käkade på Ikeas lilla restaurang, va jätte god mat! Fläskfile med bea strips och råttatoui! Haha! Fick äntligen smaka råttatoui och de va as gott! Ska jag lära mig att laga tror jag!



Har kollat på reprisen från Mtv ema i berlin 2009. Beyonce är verkligen världens snyggaste kvinna!
Fick tre priser,
1.Bästa kvinnliga artist
2.Årets musikvideo
3.Årets låt - Halo


Nu ska jag sätt amig och plugga lite!


Solsken tack!



Saknar verkligen solen! Är ju alltid molnigt och grått..!


En bra start på dagen!



Älskar verkligen att äta frukost!! Godaste och viktigaste måltiden på hela dagen!
Så nu ska jag göra i ordning frukost, piggna till och hoppas in i duschen och sen göra mig klar för denna dag!


Ikea!

Idag blir det en tripp med älsk och hans mami och papi till Ikea,
De gillar vi!



Har inte vart på Ikea sen jag och älsk va där de va innan vi blev tillsamans! 
ser fram emot denna dag :) 


Vivir Vida!



Vivir Vida


Grattis världens bästa Pappa på fars dag!


Idag är det fars dag och min älskade pappa är i Rättvik så jag kan inte fira han idag,utan jag och älsk ska dit på onsdag och fira han då med ett paket och lite tårta :)



Älskar dig Pappsen!


C'est ma tres bien garcon!

Vaknade nyss av att Bus hoppade mitt i ansiktet på mig,sen la hon sig över ansiktet och började spinna! Hur mysigt som helst! Mår bättre nu iaf, har ingen feber längre! Wiii! Va nog bra att jag va hemma igår och tog de lugnt.

I Fredags vart jag och Patrick rejält osams..kändes inge vidare kul alls.. men igår löste sig allt! Så nu har jag ett leende på läpparna igen :)

Va ut med Emelie och Jessi igår,va jätte kul!Först va vi hos Jon i bojsen på lite för-ferre,och sen tog Jag Emelie och Jessi en taxi till etege. Taxichuffören va jätte rolig! Han satt där han satt och fick lov att stå ut med tre glada fnissiga och en aning galna tjejer i baksätet! Haha! Vägen till krogen gjorde nog min kväll igår!
Tack för den kvällen tjejer!

När jag kom hem hade Patrick tänt massa ljus och gjort de kanon mysigt! Mysigaste kvällen på länge!!
C'est ma tres bien garcon!





Vet inte vart vi står..








Vet inte riktigt vart vi står..


Äkta Vänner!

Kan aldirg berätta för mycket om hur mycket Emelie betyder för mig!Tack älskade Emelie för att du fanns där igår! Du betyder verkligen allt för mig,utan dig vet jag inte vad som hade hänt.. Du är underbar!


Sjuk sjukare sjukast!

Idag mår jag verkligen piss! Känns som att jag har tio hammare som slår mig i huvudet och en katt nerkörd i halsen! I går tog jag masa hucudvärkstabletter på jobbet och de funkade! Men idag känns de bara som att jag har rakblad i halsen.. Vill ärligt talat bara börja gråta.. Så idag blir de inge jobb, utan sängen! Måste bli frisk nu,har gåt och mått såhär i en vecka nu! Piss på de kan jag lova!


De va la gött!

 

Detta blev dagens luchs! En macka från Subway!


2 år sen idag..


 


Va 2 år sen du fick beskedet idag.. Är så glad att allt gick bra och att du mår bra idag!
 
Älskar Dig M!


Money Money Money!

Tänk om man va miljonär? Fan va gött de hade vart! slippa tänka på allt va pengar heter.
Blir typ ruinerad av att åka och jobba.. men men dit måste jag ju iaf så.
Linni och Alex mådde bättre idag iaf så de är ju bra :)
Ser fram emot och jobba trots att jag är lite sjuk!




Uppsala here I come!



Nu vet jag äntligen vad jag vill och tänker satsa på! Jag ska utbilda mig till flygvärdinna!
Skickade ansökan idag! :)


Yoga



Yoga hemma i vardagsrummet :) måste ju kolla om dvd:n jag köpte gör någon nytta!


Love

   

 

 


Första snön! Wiii!!

Idag kom första snön, de gillar vi! :) Älskar snö och vinter! Kanske blir en tripp tilll fjällen längre fram.



Blev inge jobb idag heller pga att Linni och Alex fortfarande är sjuka.. kan inte ta mig dit utan dom.
Men i morgon då ska de jobbas! :)

Va och käka på Tsatsiki med Emelie och Jessi för en stund sen,Jessi hade inte käkat där förut så den va kul att hon våga testa de idag! Va gott med lite mat i magen!

Innan middagen så va jag och lämna in mina stövlar på omklackning,blev mycket bättre med nya klackar!
Sen köpte jag lite nya underkläder från Hm, en röd bustier med matchande trosor, ett par skor och lite annat smått och gott!

Efter shoppingturen så hämtade vi ut våra biljetter till New Moon!!
Längtar sjukt mycket!!



Nu ska jag städa och pyssla lite tills Patrick kommer hem! Sen plugga lite!
Älskar verkligen och göra de fint och tända ljus!! Mys!


Underbara Tjejer!









Ni är BÄST!



Ingen är Perfekt, Alla är Perfekta!



Är så trött på allt tjat om att " du måste vara smal som en pinne,stora fejk-bröst som porrstjärnorna,ha perfekt hy, perfekta naglar" etc!
Orka!!
Alla har dåliga dagar, även dom som går på röda mattan!
Alla är fina på sitt sätt, behövs inte massa plastikopernationer,fettsugningar och botox för att man ska va vacker 
och perfekt, om man nu kan kalla de "perfekt"?

Kolla på Beyonce tex, hon har höfter, rumpa, kurvor och är fortfarande grymt snygg!

Vad hände med de som är naturligt? Är fejk det nya naturliga?

Allt sitter inte bara på utsidan.  


Uurrrk!

Alltså nu vill jag inte va sjuk längre!!
Idag vakna jag upp med feber också! Igår hade jag inte såhär hög feber. Nog för att Linni ochAlex också är sjuka!
Behöver jobba och tjäna pengar!!
Gör mig frisk nu!



Emelies nya säng!




Emelies "före-detta" Sträcket!


Emelies "nya"



Igår fick Emelie en ny säng, hon har inte gått upp ur den än.. undra varför?
Innan hade hon en 90 säng"sträcket" enligt Carro! och nu  har hon iaf fått en 120,WOW..

20 November!!! Bokad!



Igår bokade jag och Emelie biljetter till New Moon Premieren 23:59 den 20 November!!
Längtar!! 



Edward & Bella - New Moon


Sjukt bra film!

Va på bioigår kväll med Emelie och såg ' This is it' med Michel Jacksson. Den va verkligen bra! Fick se en helt annan sida av honom än den man får se i alla tidningar. Man kan säga att han betedde sig som en skrattande 50 åring som fjantade runt på scenen men som ändå va seriös med de han gjorde. Han hade audition för världens bästa dansare, och tog ut 12, 12 av alla världens bästa dansare! Fatta va coolt och stå bakom Michel Jackson och dansa! Hade jag inte tackat nej till!! Riktigt bra film!



Michel Jacksson - This is it

Blev ingen utång igår, mådde inge vidare så jag gick hem och la mig. Får ta de när man piggnat på sig lite :)


Utgång med brudarna !

Efter bion blir det krogen med brudarna :)

06


THIS IS IT!



18:30 Ikväll!

In a lovely memory of Mickhel Jacksson


Sjukhuset

Kom nyss hem från sjukhuset,va där med Anna idag. Hon ringde vid ett och frågade om jag kunde följa med,vilket jag såklart gjorde. Gick sådär.. Vill inte skriva detaljerat vad som hände och va läkarna sa men de va inge sådär jätte bra saker.. Fick iaf veta varför hon har så pass ont som hon har..

Hon fick göra en akut operation på plats, satt och höll hennes hand under tiden, såg verkligen hur ont det gjorde..
Tycker hon va stark som inte fällde en ända tår!
Får se hur det går på nästa operation..







Tusen tankar

Buhu.. vill inte bli sjuk! Måste jobba och tjäna pengar. Sjuk kan man va om man är arbetslös!
Har världens huvudvärk och är hur varm som helst!Prata med Emelie nyss och hon börjar bli bättre iaf,tur de!  

Orka med hösten liksom, mörkt när man vaknar, mörkt när man kommer hem.
Kan de inte va fint soligt höstväder istället?

Har gått och funderat hela dagen på vad manska ha för färg och tapeter i sovrummet och på kontoret?

I morgon ska jag köpa telefonen jag berättade om tidigare idag! Det ser vi fram emot!
Sen har jag beställt lite kläder från chique idag,hur snygga som helst! 



Funderar på om man skulle kosta på sig och designa bloggen kanske? Hmm.. får se!

Nu ska jag ta mig en promenix till affären och köpa lite grejor,sen ska jag hem och göra i ordning massa te och krypa ner bland massa filtar och vänta på att Älsk ska sluta!

Men först ska jag tina lite hallon och göra en smoothie!




Tror jag börjar bli sjuk..

Fan! Tror jag börjar bli sjuk!! Är kokhet!! och snvig som bara den.. de suger..


Finner inga Ord!!

Satt och funderar lite..och kom och tänka på allt ont du gjort mig. Är så glad att vi inte är delaktiga i varandras liv längre! Du har ditt och jag har mitt. Känns tryckt och veta att jag aldirg kommer få uppleva det du gjorde mot mig igen! Men trots det så har de satt djupa spår som tyvärr sitter kvar än idag. Kommer aldrig förlåta dig på något sätt. Bara hoppas du tar vara på den du har idag,för ingen förtjänar att bli behandlad på det viset du behandlade mig! Du var bland det bästa men också abslot värsta jag vart med om i hela mitt liv!
Bara önskar att även tankarna försvinner en vacker dag.
Finner som sagt inga ord för dig..




Höstsmink!




Köpte ett mineralpuder från id och ett läppglans från Make up store.
Läppglans Cherrykiss (älskar färgen) 250kr & Mineralpuder id sunkissed 399kr




Is!



Is är nog det det godaste jag vet!

Krossad Hackad kub-is

Kan äta tugga eller suga hur mycket som helst på de utan att gå upp i vikt, förstöra sina tänder, få diabetes
och mycket annat skit!


Mer Vitaminer Tack!

 

Tror jag ska ta mig en apelsin och ett stort glas iskallt vatten!
Då kanske man piggnar till. 


Gaaahh!!! Where is my consentration when I need it??

Ord, tal, siffror, bla bla bla..
Blir så irriterad på mig själv!! Kan verkligen inte lugga idag!! Kan inte fokusera på de jag ska. Tror jag skulle behöva gå en promenad och få lite frisk luft.
Ligger lite efter redan så de skulle va skönt och jobba ikapp de,men som de känns just nu så får jag nog plugga somen tok i morgon istället för allt jag ser nu när jag kollar ner i böckerna är detta...



Allt bara flyter ihop.


...

Anna ringde nyss och hon har vart hos läkaren idag, dom sa att hon måste opereras en gång till,en större operation,inom 1-4 veckor eller så fort det blir en ledig tid. Tycker du är stark vännen!



Happy New dress!

Stor bild

Denna klänning tänkte jag ha på nyår! :)
599kr från Chique


Läpp-fint

Läppglans i små söta bakelser. 29kr Bluebox


Vackans Bloggare!




Här är min 5 top blogglista

1.Fattybom

2.Foki

3.Emelie

4.Kenza

5.KanDee


Think Pink!

 


En sån här ska  jag införskaffa mig,kanske inte precis med samma text,men en nästan sånhär!


Sex And The City 2!!






Sex And The City 2

Längtar obeskrivligt mycket efter premieren här i Sverige! Älskar SATC!
 Bättre ärligare och roligare än självaste bibeln!





1998 va det premier för absolut första avsnittet av Sex And The City här i Sverige. 
Började som en tv serie på tv3,som sen blev känd världen runt. Serien gick mellan 1998 och 2007, därefter 2008 kom Sex And The City 'The Movie'. Vilket tog världen med storm! Och nu, 2009, väntar vi ivrigt på att 2:an ska komma! Bara drygt ett år kvar..




Vill se!!



Coco Avant Chanel
Måste se denna film!


Magnetism

                                                           
             



Älskar denna parfym! Luktar underbart, funkar i alla väder,året om.
Har dessutom grym design! Kostar drygt 600 kr på kicks


Nu mobil! Yeahhy!



Jag och älsk va till Siba och kollade efter en ny mobil till mig tidigare idag, Kan fan inte ha den jag har nu,den dör bara..lever sitt eget liv liksom. Hittade på denna filur, en Samsung f480 touchscreen, vet dock inte vilken färg jag vill ha.. vit eller svart? Rosa vill jag nog iaf inte ha. Lutar åt en vit!

Ska hur som helst bli riktigt kul och skönt med enny telefon! :)


Maaat

Hmm.. inge jobb idag heller. Linni är fortfarande sjuk..

Har nyss käkat skagen macka och lite grillad kyckling,de satt fint de!

 
    


Leagally What?




Nu ska jag och älsklingen äta middag, blir pasta Carbonara och sallad! Yummi!
 Till maten blir det film och  Leagally Blond! Haha va sjukt länge sen man såg den!


Sjukt Bra låt! Sommar 09



Peace & Love - 09


Kärlek





Finns inge mysigare än och mysa med den man älskar!
Älskar dig Patrick


Te och mys!

Kom nyss hem, har vart hemma hos Tanya och Daniel och hälsat på. Va jätte kul och träffa henne efter så lång tid. Dom har flyttat till en jätte fin lägenhet på andra sidan ån,en stor etta med sovrum. Hur mysig som helst! Va verkligen jätte fint!

Vi tog en kopp te och satt oss i soffan och prata om allt mellan himmel och jord!




Snart kommer kärleken hem också, Wiiii! Har städat och gjort jätte fint hemma så jag hoppas han ser någon skillnad! Ska ta en varm dusch, en till kopp te,tända ljus och krypa ner i soffan och mysa med bus!
I morgon bitti måste jag plugga lite,har missat en dag till nu..Inte bra!





Blev inget jobb idag men..

Blev inge jobb idag för att Linnsan har feber.. stackarn..Men istället har jag fixat i hela lägenheten och gjort det jätte fint! Är så nöjd!! Strax kommer Tanya förbi en sväng oxkså :) va jätte länge sen vi sågs. Så de ska bli riktigt kul och träffa henne!

Min andra stjärthalva Emelie är också sjuk :( Vill att hon ska va frisk juh!!
Varför ska alla va sjuka nu för??


Emelie Emelie Emelie!



Du är min bästa vän och de kommer du alltid att vara.
Du står mig närmare än någon,finns alltid där när jag behöver en axel att gråta mot.
När jag skrattar, skrattar du med mig. Du har ett storrt hjärta.
Tack för att du finns! Utan dig skulle jag inte känna mig hel.



Jisses!

Vaknade i all hast för ca en halv timme sen! Ska ner med Patricks mamma på stan och boka resan och sen ta en fika. Mysigt!



Fan! Är så less på denna mobiltelefon! Den lever sitt eget liv. Kan prata vanligt i den och ha fullt batteri,så dör den bara! Sen har jag inga pengar eller gratis sms kvar på den så jag kan inte höra av mig till någon heller!

Emelie om du läser detta,ring mig när du får tid!

Ska iväg och jobba vid fyra med Linni som vanligt, känns lite trökigt idag när det inte är nå vidare väder...


Suck!

Ska strax börja röja lite här hemma från gårdagen,ser förjävligt ut! Men först ska jag väcka älsk och ta en dusch.


Megan Fox vs Victoria Beckham?



  
Victoria Beckham är nu inte längre Armani's ansikte utåt.
Hon har blivit breddad av Megan Fox. 





Vad tycker vi om detta,Bra eller dåligt?


Koi är skoj!



KoiFiskar
Grymt fina fiskar! Undra om man skulle skaffa ett större akvarium och lite större fiskar.. typ som dom här två. Dom ser iaf lite roliga ut till skillnad från små neon-tetror.  


Kryssning med Älsk och hans föräldrar!



I slutet av November åker jag Älsk och hans föräldrar på en Tallin kryssning över en helg,de ser vi fram emot!!


Veckans måste!


Ny mysdress!
löööve!


Grattis Världens bästa Mormor!






Igår fyllde min Mormor 75 år, Familjen åkte ner och grattulerade men jag och Patrick kunde inte åka med denna gång så vi får åka ner och gratta Mormor längre fram!





Grattis älskade lilla Mormor!
Saknar dig..





Nyår i all ära!

 

Är inte så långt kvar till nyår nu. Då blir det Kalas i all ära hos oss. Det ser vi fram emot!



Bilder från Google


Lite seg sådär..





Lite seg är man allt idag efter gårdagen..


Sjukt kul Halloween!

Gårdagens Halloween fest va sjukt kul! Förfestade hos mig och Patrick sen drog vi oss till Etage,där vi fick så stå i världens drygaste kö! Folk va helt galna alltså! Fattar inte.. Aja, när vi väl kom in vart det en drink och dans!
Magda råkade smärta Patrick i ögat med sin piska så vi fick åka till akuten! Väl inne på akuten så fanns ingen personal så jag och Patrick sprang runt och letade efter någon som kunde hjälpa oss. Till sist hitta vi på en syster som hjälpte oss och gav Patrick en salva för ögat. Idag är ögat blått och rött.. men han ser iaf! Tur de. Efter vi va klara på lassatrette så begav vi oss tillbaka till stan för att äta pizza. Då träffade vi på Camilla så hon hängde på och käkade. Efter att ha smält i oss en pizza och sagt hej då till Camilla, vandrarde vi hemåt.
Sjukt lyckad kväll,om vi bortser från snabbvändan på akuten.

Här är lite bilder från gårdagen!

Jag och Emelie i början av kvällen





Älsklingen och jag!



Porr-magda och jag hittade på handklovarna..



Markus "Jordan" Sofie och Älsklingen
Haha! Sofie packad och glad!



Hetatste Brudarna i stan!

Jag Josse Sofie Karro Emelie och Magda!



Sofi och Emelie hittade på bålen!



Scream!!



Linni kom som Geischa och Josse Dark Angel



Haha! Josse utför sin barndoms dans! Haha



Jag under charadleken!




Marcus Karro/Alice in wounderland Magda och Robins syrra Lina!



Linni och Josse smilar!




Älsklingen Jag Linni och Josse myser i soffan!



Strike a pose tjejer!





Karro och Jag hade kul!



Robin och Magda in action!



Snygga Tjejer!



Robin zombie!



Alice in wounderland



Karro Marcus Jag och Älsklingen!



Sofie och Emelie, Sötnosar!



Tjejer Tjejer!



Haha Sofie låg och fläkte och Linni squizade lite boobs!


Tack för en riktigt trevlig och lyckad kväll ni som va med!
 



RSS 2.0