Vi knullar ju ändå inte!



Sjukt rolig och sann bok! Började läsa den igår så jag har inte hunnit så jätte långt men de jag har läst har vart bra. En bok som handlar om de vanilga livet som kanske en del människor försöker fly ibland. I de tredje kapitlet som heter Anna Anka livet,så testar hon att fly sitt vanilga liv för en vecka och istället testa på ett Anna Anka liv. hon kom fram till att detta va fördelarna med att leva som Anna Anka:

* Man gör mer näringsrik mat år barnen
*Man får dricka champagne varje dag
*Barnen har fina kläder
*Sexlivet blir mer frekvent(även om det är av rädsla att bli lämnad)
*Man är snyggare och fler pappor kollar på en på dagis

Och sen va de nackdelarna:

*Man får alkoholproblem på en vecka
*Man får stringproblem
*Man smygäter ost(dieten blir enahanda)
*Barnen får nästan aldrig se sin mamma
*Man är snyggare och fler pappor kollar på en på dagis

Ett utdrag från hennes sista dag i Anka livet,

Barnen är fortfarande borta och jag förbereder min avslutningskväll.Det är min sita dag som Anna Anka. I morgon kan jag ligga och fisa i siffan igen,jag kan gå till dagis som ett spöke och dom där små vita stringtrosorna med volang ska fan brännas på bål(vem förutom Anna Anka bär frivilligt hemorrojdsnöre?)

En bok om att vara sig själv och leva de livet man lever istället för att låtsas vara någon annan och leva ett liv som kanske inte en sär något roligt liv att leva? Vad vet jag. Men jag tycker verkligen ni ska ta en kik på denna bok. En riktigt kvinnotjusare så att säga!

Några extra kilon hit och dit!

Har vart så trött på sista tiden så jag har inte orkat skriva alls. Åkte på vårens förkylning förra helgen som fortfarande inte har släppt helt! Så himla drygt.. men men! Vi hoppade föräldra gruppen idag pga att båda är dåliga,inge vidare och smitta ner alla andra. Sitta och hosta och snora..nä,ursch!

Bebis mår bra iaf :) växer så det knakar! Hela 35 cm and there's more to come! Min gudfar och hans tjej fick inatt en liten son! Han vägde 4380 gr och va 53 lång. Ska bli mysigt och träffa den lille i sommar,kanske kan bli kompis med vår bebis! Grattis till er Anders & Annica!

Vill bara att den lille ska komma ut nu, börjar bli riktigt tungt och bära på alla extra kilon.. de är tungt och andas,jobbigt att gå i trappor,kan inte gå för fort när jag är ute för då för jag andnöd! Mina dansben är borta och har ersatts med bergsbestigarben... armarna hänger,ja behöver jag fortsätta?! Men de som får mig att va glad trotts detta är den lille,är ju trotts allt därför jag ser ut som jag gör nu. Tur är att jag har världens bästa och mysigaste man! Han attraheras av mig trotts att jag ser ut som jag gör för tillfället. De värmer enormt,speciellt när allt känns jobbigt ibland.Vissa pappor tappar ju sexlusten helt för kvinnan när hon är gravid,men inte min man inte! Nog för att vi har riktigt bra sex annars men de är lite konstigt nog lite extra skönt när man är gravid,vet intevarför men båda får ut något extra av de . Tillbaka till min kropp och mina extra kilon,  jag vet att jag kommer komma tillbaka till min gamla kropp senare,de krävs bara en massa träning och nyttig kost så ska det nog gå vägen!
Nog om de nu! Dags att ta ett bad kanske,jag och bebben,men först ska jag ut på balkongen och fånga dom sista solstrålarna för idag :)


Vår solen är helt fantastisk!





Nästan klart

 

Nu börjar sakerna komma på plats, barn rummet är nästan klart!

Komer bli hur fint som helst när de är klart :)

Åh vad jag längtar efter dig!!

 


Ett blankt papper med lite färgstänk

Idag kändes allt lite lättare.. tankar flyger och far som dom vill men tårarna lyckades jag hålla tillbaka.. Hade jätte svårt att somna igår kväll. Låg bara och tänkte på lilla Nina.. när jag stängde ögonen såg jag henne.. hennes tok blå fina ögon, hennes underbara skratt och hennes urgulliga leende va det enda jag kunde tänka på.. Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Va även på föräldra gruppen tidigare idag,vilket va upplyftande! Vi pratade om amning,vad du gör när du kommit hem efter förlossningen, första hembesöket av BVC, vad papporna kan hjälpa till med under själva förlossningen etc. Sen träffade vi en special barnmorska som vi fick ställa frågor till om vi undrade över lite mer intima frågor,vilket va riktigt skönt att få svar på. Allt är ju inte som när tex våra föräldrar skulle ha oss. Sist så tränande vi på att andas igen, Patrick är så himla rolig,han går verkligen in för de,vilket är både bra och hur kul som helst. Världens bästa man!

Efter föräldra gruppen så kom bo förbi på en fika. Va riktigt kul och träffa honom,vi har inte sett han sen julafton så de fanns lite och prata om.Han hade skaffat ny lägenhet och tjej, Vi vart bjudna dit i morgon på fika så de ska bli kul och se hur den lägenheten ser ut,lät riktigt sjyst när han förklarade iaf.

Nu ska jag ta en dusch,måla naglarna och sen krypa ner i soffan och läsa lite i väntan på att min älskling ska komma hem från jobbet. Rekomenderar denna bok starkt till er som är gravida,riktigt bra bok.



Finns att köpa på Bokus.com för 103kr

Changes

Den här dagen började inge vidare och slutade ännu sämre.. Varför ska alltid allt komma på en och samma gång? Räcker det inte med att en tråkig och tragisk sak händer?! Nej, allt ska hända på samma gång! Kan inte riktigt förklara hur jag känner men de är för mycket negativa saker som sker runt omkring just nu för att man ska kunna känna sig trygg bland allt kaos. Iaf när det kommer till vissa saker..

Är en ganska jobbig tid just nu, jag är hur glad som helst över våran lilla bebis i magen men samtidigt gör det fruktansvärt ont på insidan över andra saker.. När vårt barn växer upp vill vi att det ska vara i en trygg miljö, inte tvärt om. Men desto mer tiden går börjar vi inse att den miljön vi lever i idag,inte är den bästa för oss och vårt barns framtid..vilket känns tråkigt att säga men sanningen är oftast de hårda sättet att inse hur saker och ting verkligen är.. börjar se de mer och mer nu.

Många av våra vänner tycker säkert att vi har blivit tråkiga och förändrats en aning som personer den senaste tiden,men det går inte och vi vill inte leva de livet vi levde innan jag blev gravid. Vi ser ingen framtid i de. Sen utvecklas alla olika och vissa kommer leva kvar i de liv dom levt ett bra tag till,men jag vet inte om det kommer bli att man ses så jätte mycket fram över.. de börjar verkligen kännas att man växer ifrån varandra nu,vilket är på gott och ont..



Saknad Nina 8 år..


En ängel som alltid önskade

att få vara fri, har nu blivit det.

Hon lämnade marken så

vackert, inget kunde hindra

henne.

Himlen har fått tillbaka sin ängel

Hon flyger nu fri som en fågel

Men här på jorden saknas en

ängel

 

Bilden är tagen av Jessica Lindgren

 

Du skrattade, du log, du var alltid glad.

Med dina safir blåa ögon såg du på världen,en värld med orättvisa.

Varför va just du tvungen och gå?

Med tunga steg och sluten blick omfamnar jag verkligenheten och inser att du inte längre finns hos oss.

Kvar finns ett tomrum,ett tomrum ingen kan ersätta.

Det är din plats och ingen kan ta den ifrån dig.

Älskade Nina.. Kom tillbaka!

 



Dop



I denna kyrka kommer vårt barn döpas under sommarens gång :)
Båda våra familjer kommer närvara och jag hoppas även att alla våra vänner kommer att vara där och visa sin glädje :) Är ganska mycket planering ang dop,nog för att de är ett tag kvar för oss men de är aldrig fel att vara ute i tid!

Little red riding hood



Little red riding hood

Den 20:e April har filmen premier, då ska jag och Emelie va där.

Riktigt skön dag!



Idag började vi dagen med ett besök hos BM,allt såg bra ut och bebis växer som den ska :) Sen fick vi låna hem en film som vi egentligen skulle sett för två veckor sen med föräldra gruppen,den va om förlossningar. Både skrämande och kul att se! Tänk att de ska ut en bebis ur ens kropp,sjukt egentligen,men samtidigt så underbart! Sen lyssnade vi på hjärtslagen och då fick Patrick tårar i ögonen och världens största leende :) Min underbara man! Bara 9 veckor kvar nu!

Efter besöket hos BM så tog vi en promenad i parken nedanför oss, där ån nästan svämmat över.



Va riktigt varmt och skönt ute idag,nästan sommar värme. Har fixat ordning på balkongen också så nu är det riktigt mysigt och sätta sig och bara njuta av våren :)
När jag har städat och tvättat klart ska jag ta med en filt och en kopp te ut på balkongen, tända ljus och bara sitta och mysa för mig själv,jag och min underbara mage :)


Fredag hos oss

Friday at Gustafs Torg!

Ikväll kommer Emil, klara och Bulle hit på middag och lite mys,ska bli riktigt skönt! Är så himla trött idag,är precis samma trötthet som jag kände av i början av min graviditet. Har inte orkat gjort nått idag,skulle ha ätit lunch med Helena på stan och sedan fikat med Sofie och Linn men jag har bara inte orkat idag,tog en tupplur direkt efter frukost och vaknade för en stund sen, fortfarande lika trött.. Har dock lite dåligt samvete för att jag inte hört av mig till Helena än.. ska gottgöra henne,STORT!


Är Kvinnor är från Venus & män är från Mars?

De är inte du,det är jag - De är nog en av dom vanilgsta kommentarerna vi människor säger när vi inte vill vara med någon längre. Visst,de finns andra saker att säga också, men de brukar vara en av de vanligaste. Varför? Ja,bra fråga. Jag tror att man säger så antlingen pga att man inte vågar ta tjuren vid hornen och säga som de verkligen är, eller så är det pga att man bara inte orkar ta en disskution,vilket är ganska fegt..och elakt. Men tyvärr ofta en lätt utväg för många. För många är det bara utseendet som betyder och för andra insidan.

Egentligen gäller samma sak när det kommer till dig själv och dina vänner,nu gäller inte detta alla kanske men de finns vissa som kanske är lite för snälla för att säga den riktiga och kanske lite smärtsamma sanningen när det kommer till tjejsnack och killar. Varför ringer han inte? Varför svarar han inte? Varför går han hem med henne och inte mig? Det är i dessa stunder vi vänner ska va ärliga och säga som det är,inte ljuga,trots det är en vit lögn,som vi själva vet inte är sann.. Varför klänga fast vid någon som egentligen inte vill ha dig eller vill samma sak som du själv? Vad är vittsen med de? De enda som är,är att du slösar tid på en människa som inte är värd din tid för minsta lilla. Tex, Du och en kille ligger med varandra,ni umgås,hörs på telefon,men ni kommer ingen vart,månad efter månad men ni kommer inte till "nästa nivå", vad är då vittsen med att klämma fast vid honom? Du sårar bara dig själv genom att inte inse sanningen. Men när ska jag hitta kärleken och den rätta? Den frågan ställer sig nog många kvinnor (män). Svaret är det ju ingen som vet,men ibland kanske vi människor mäste lära oss älska de som är bra för oss,och inte bara se skalet på allt.


23:00 Tisdag på kungens torg

 

Nu ska jag äta min efterlängtade fruktsallad och kolla på NCIS i väntan på min älskade man.

Fick ett jätte gulligt sms av min älskade för en stund sen, såhär stod de:

 

Om du visste hur mycket jag älskar dig hjärtat. Hoppas tiden går fort så jag får komma hem till dig och magen! Tappa upp ett bad, tänd ljusen, ta fram jordgubbarna och vänta på mig.Puss på världens finaste tjej

 

Jag har verkligen världens mest underbaraste kille! Älskar honom över allt!

 



3 underbara tjejer!

Jag sådde några blommor
en för varje vän Jag tror att de var fyra
men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
på våren kom de åter men kvar bara tre stod
Så kom de stora regnet med moln så stora grå
och nästa gång jag såg dem så var de bara två
Sen så kom då solen med allt de ljus den har
och plötsligt står där ensam en liten blomma kvar
Du härdades i solen
du drunknade i regn
En sak är då säker
du är en verklig vän

Denna dikt är tillängnad mina 3 underbara tjejer som finns där i alla väder!
Ni betyder oerhört mycket!


Världens bästa Bus!

Världens bästa Bus!

 

Hon må vara en katt, men världens bästa katt!

 

 


Negativa mig - Ärliga mig

Tisdag.. dagen började inge vidare idag, sov alldeles för lite inatt,blev väckt av babe när han kom hem från jobbet mitt i natten och somande inte om förens vid fem tiden nån gång,vaknade vid nio tiden av ett sms.. och kunde inte somna om, så började min dag men den va inte slut där. Jag hade egentligenen ett speckat schema för denna dag men inget,inget blev som jag tänkt! Istället fick jag ett dåligt humör och en massa annat att tänka på.

Måste sluta ta åt mig för mycket saker att göra,om det verkligen inte är nädvändigt och jätte viktigt. Känner att jag verkligen inte orkar vara på topp hela tiden och träffa folk varje dag,inte nu när jag är så pass trött som jag är,jag har ju en bebis i magen att tänka på också. Då funkar det inte att stressa hela tiden och försöka orka saker hela tiden. Sen om folk har svårt att respektera de så är de upp till dom. Just nu mår jag som bäst av att inte ha ett full speckat schema och göra saker jag egentligen inte har lust med. Från och med nu tänker jag bara focusera på mig själv och magen,kanske låter dumt och egoistiskt men jag orkar inte oroa mig över saker som folk ändå inte kommer sluta med,dom är vuxna människor och bestämmer över sina egna liv.
Jag har mitt att rå om,min man och snart vårat älskade barn.

Jag måste börja leva efter ordspråket Carpe Diem!




Den här bullen har jag bakat i snart 7 ½ månad! Vi längtar efter dig :)

En bra start på veckan!

 

 

Denna dag började med ett möte hos barnmorskan vid 9 tiden,sen vidare till ams för att ämna in lite papper och dyligt,men efter de åkte jag till Rättvik för en fika med dessa två pinglor! Min barndoms vän Jeanette och hennes underbara lilla dotter Nelli som denna månad blir 9 månader :) Va jätte mysigt! Blev en hel del prat om förossningar och rollen som mamma. Va så länge sen vi verkligen sågs jag och Jeanette och inget har förändrats. Tack för en jätte trevlig dag!

 

Efter de så hämtade mami & Papi upp mig så åkte vi vidare till Falun där vi lagade mat hos oss och spelade lite kort, Älskar min familj! Men nu är jag sjukt trött och jag har sjukt ont i ryggen. Ska nog ta ett bad och sen lägga mig,har vart en ång dag för en gravid kvinna!

 

Blev mycket skratt och en svätt tårar :)

 

 


Taken

 

Ikväll har jag haft en riktigt skön kväll,bara pysslat ommig och magen! Började med att ta ett skönt bad med tända ljus och de godaste jag vet, ett stort glas citron vatten. Sen fixade jag naglarna och gjorde en inpackning för året,kollade på filmen Taken och åt avokado med skagen till.

Gillar den filmen skarpt!Tycker jag ni ska se om ni inte redan gjort de!

Nu vill jag bara att min älskade Patrick ska komma hem så jag får krama om honom! Men först ska jag steka ägg och göra en äggmacka som han har betällt.

Verkar som att Pyret också vill ha en :) sparkar för fullt!


Mitt hjärta!

 

Älskar dig min underbara♥

 

 


De gör inte bara er illa..

Som den grubblare jag är kan jag inte förstå mig på vissa människor.. trots att dom är vuxna människor som bestämmer över sina egna liv så sårar både sig själva om folk i dess omgivning som älskar dom. Visst nej dom ser inte de nu,men den dagen dom gör de kan de vara för sent..Snälla,tänk om i en anna bana!

10 veckor kvar!

Nu är de inte långt kvar tills Pyret kommer! 10 veckor av längtan :)

 


RSS 2.0