Har du lyckats?

Efter alla tog studenten och alla gick åt skillda håll och olika riktningar i livet så är det inte alla som har ett jobb i dagens läge, kanske fortfarande bor hemma,lever ensam eller står och trampar på samma ställe och känner att man inte har lyckats med det man ville,Folk man träffar på brukar ofta ställa frågan, "VAd gör du nuförtiden?" En typisk fråga,som i vissa fall,Är den frågan många tycker är mest jobbig att svara på. En del skäms att berätta att dom är arbetslösa eller kanske bara rent ut av mår dåligt av att dom inte uppnått sina "MÅL" som de trodde dom skulle utrettat nu så att säga. Många människor fastnar lätt innan de når sina mål och faktiskt vewrkligen tar tag i dom. Men varför sk aman skämas över de? De är ju inte direkt det lättaste att få ett jobb i dagens läge. Eller så kanske man inte har träffat den rätta ännu bara. Varför stressa och bli desperat? Ta de lugnt och känn ingen press,iaf inte en press bara för att! Utan ta reda på vad du vill göra och hur du kan nå dit,kämpa och ge inte upp. Vad man än vill nå här i livet så måste man alltid visa framfötterna! Går inte bara att sitta på arslet och vänta på att allt ska bli som man vill ;)


Gåraden med mikkan & Sofie,Älsklingen och en gnutta Torbjörn!

Igår va det en super trevlig dag! Träffade Mikkan & Sofie för en fika,har inte träffat dom på hur länge som helst. Va så kul och prata lite minnen från gymnasiet och höra vad dom gör idag! :) Mikkan flyttade till sin karl i Holland efter gymnaiet och Sofie gifte sig och jobbar nu på Indiska. På lördag ska vi träffa resten av klassen här hemma hos oss för lite mys och skoj! Ta ikapp lite tid. Efter attha spenderat en halv dag med Sofie & Mikkan så trasskade jag hemåt till Älsklingen för att åka och hämta barnsängen :D Kommer bli super bra när allt är klart i barn rummet,men de kommer ta sin lilla tid! Efter de så kom Tobbe hit och åt mddag med oss och kollade på *Det regnar köttbullar'Jätte rolig film :)

Ja de va väl i stort sätt min dag igår,en skön och mysig dag :)

Reunion!!

Nu har äntligen Mikkan tagigt sig hem tillSverige över jul för att hälsa på! Som jag har saknat den bruden!! Perfekt läge och sätta ihop en reunion med klassen :D


Vad tycker du?


Carlina Gynning tog dennabild efter att hon förminskat sina bröst.

Är de här en vacker bild? I början förstod jag inte syftet med vilden utan tyckte mest den såg vidrig ut. Men när jag började fundera och titta närmare på den så såg jag budskapet. Och sen dess har jag sett bort från de jag tycker va vidrigt och ser nu bara de fina budskapet i bilden!
Vad tycker ni?

Mi lajki!

Josefin Crafoords har lanserat en ny kollektion smycken för Mi lajki









Fler smycken finns på Milajki.com
Tyckte smyckerna va riktigt sjysta,gillade att dom va lite udda,inte som alla andra
armband och halsband. Lite kul :)

Gårdagens sammanbrott!

God morgon Falun! Klockan är nu strax nio och jag har vart vaken på tok för länge,va ändå skönt och sova hela natten inatt. Så de gör inte så mycket att jag vaknade tidigt. Älsklingen är på jobbet och jag ska handla frukost.

Fick ett rejält sammanbrott igår, inget kändes bra. Patrick jobbade,vännerna va upptagna och familjen är långt bort.Jag behövde prata med någon. Men det fanns en person som hade tid för mig och det va Emelie. Tack för pratstunden,för att du verkligen lyssnar och finns där. Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dig! Känns så skönt att jag alltid kan ringa dig,vad det än gäller. Spelar ingen roll hur länge sen vi hördes av men du finns alltid där och allt är som vanligt.Känns mucket bättre nu efter ha fått pratat lite.

Har tänkt på engrej jag och Emelie pratade om förut, När det kommer till vänner så finns det dom som säger att dom älskar en,men finns aldrig där när man behöver dom. Sen finns det dom som inte säger att dom älskar en,men visar det istället. Dom vännerna finns det få om,men dom som finns är oersättbara!

Senare på kvällen så kom Tobbe Och Lisen hit och spelade Alfapet och fikade,de va mysigt! Lisen hade fått förlängt på jobbet så de va kul :) är glad för hennes skull. Får se vart jag hamnar någonstans. Kommer i stort sätt bara kunna jobba 4 månader till innan det är dags så jag vill jobba så mycket jag bara kan. Patrick kommer börja jobba natt ett tag fram över så det är ju bra de iaf,lite extra kosing är aldrig fel,speciellt med allt man ska köpa till Pyret.

Nu ska jag ta och göra i ordningen en kopp te!


Världens bästa vän!

Grattis Emelie! Är riktigt stolt över dig som fick VG i Rättskunskap!
Finns ingen finare vän än du.


G

Ikväll är det äntligen de jag väntar på varje år! Älskade Grinchen är på tv 3 ikväll kl 19:00. Får inte missas! Den ligger mig kärt om hjärtat. Hur söt som helst!


Nyårs klänning?




Håller på och letar efter en nyårs klänning,men jag vet ju inte riktigt hur stor man har blivit tills dess så jag får nog chansa lite eller så får jag ta en stl större,bättre de än en för liten.

Modezina

Hoppas dom får ett missfoster till barn?!

Om jag ska vara helt ärlig så känns det lite som att man blir en gnutta bortglömd när man är gravid,kanske är för att man inte är med och festar? Folk verkar inte vela göra så mycket annat.. Men de är väl så vi lever i dagens samhälle. Sen är jag väl inte världens bästa på att höra av mig heller,iaf inte dagligen. Känns som att man har "tappat" många sen vi berättade att vi skulle ha barn,varför blir de så? Folk slutar höra av sig och när dom väl gör de så gäller det mest fest,finns det inget annat man kan göra nån gång? Klandrar inte dom som festar,inte för fem öre,jag levde samma liv själv inna jag blec gravid,men de känns verkligen vilka som är ens vänner nu. Kanske har förändrats pga att vi inte har några fetser längre..kanske va därför folk alltid hörde av sig nästan konstant förut. Hur som helst så käns det iaf bra som allt är nu och om våra vänner inte samtycker med vårat beslut så är det upp till dom. Livet tar inte slut bara för att man vill ha barn,som somliga verkar tro. Va som här om dagen, då fick jag höra va en arbetskollega som är vän med en bekant till mig och patrick,och hon påstod att den personen skulle ha sagt :
Hoppas dom får ett missfoster till barn! vem i helvet säger något sånt?! Någon som är avundsjuk kanske? Hoppas den personen har en riktigt bra förklaring till varför den måste vräka ur sig något sånt. Om någon har problem med att vi vill ha barn så tycker jag att dom kan hålla de för sig själva och låta oss va!

Tidig julklapp

Igår fick älsklingen en tidig julklapp, en Kinect,vilket han tyckte va kul :) Så ikväll ska jag älsklingen och Tobbe spela lite,kan bli riktigt kul! oM inte många skratt.


Simmössan!

 

 

Tänk att man kan ha så kul med en simmössa?

När syrran va på besök rotade hon igenom min garderob och hittade på simmössan som alla va tvugna att ha i Barcelona när vi va och simmade. Den kom ju till andvändning även här hemma ;)

 


Ettan!

Hittade på lite gamla kort från min första lya!



Min då,sk soffa.



sovalkoven



och andra sidan av rummet.

Min första lägenhet va en liten etta i hosjö utanför Falun.
Perfekt för att va en första lägenhet, iaf för en 16 åring.
Tänk va tiden går fort,snart 6 år sen! Haha!

All we need..

All we need is Love!



John Lennon

Skit förkylning!!

Inatt blev de inte många timmars sömn..har haft extremt svårt att sova med tanke på snuvan och febern. Sen efter 3 tiden då jag äntligen lyckats somna blir jag väckt kl 6 av älsklingens väckarklocka..Känns verkligen att jag skulle behöva sova ikapp några timmar. Ogillar att jag har så svårt att somna och är så lättväckt! Vaknar ju för fen av minsta lilla!

Nu är tv:n på iaf och vakna med the voice är i full gång, Jacob och Paul fick köra själva idag,Josefin sitter tydligen på ett plan på väg till Egypten. De hade vart skönt! Då kanske min förkylning hade släppt. Men de får bli om några år. Hur som helst,gillar jag verkligen vakna med the voice. Men nu känner jag att det är dags att vila ögonen en stund, annars orkar jag inte med denna dag!





Gud va jag saknar att ligga på rygg och sova..skit  förkylning!!

13 Januari

Den 13 Januari ska vi på de stora ultraljudet :) Vi fick hem en kallelse igår. Ser fram emot de som bara den!
Allt börjar kännas så mycket lättare nu,både med humör och magen. Tidigare kände man sig mest tjock men nu när magen syns så känns de bara underbart! Känner mig så himla vacker :)


Kort dag!

Har nyss kommit hem från jobbet,blev en riktigt kort dag idag.. har feber och snuva,så himla drygt!
Inge bra för varken mig,bebisen eller dom andra på jobbet om jag skulle ha vart kvar. Så nu ska jag bara ligga och vila hela dagen så jag kanske blir frisk. Bus blev väldigt glad över att se mig när jag kom hem,slipper hon va själv. En kopp te,mysfilten och bus så skajag nog förhoppningsvos piggna till.

Måndag

Jahapp.. så va måndagen över,bara fyra dagar kvar. Sen är det helg! Tiden går som tur är fort på jobbet. Speciellt när man jobbar med Lisen,Otilia och Lisa! Haha! Klockrena tjejer. Utan dom skulle tiden stå still på jobbet!

Strax kommer Theres och hälsar på för en kopp kaffe innan jobbet. Sen skulle hon låna twister till en middag dom ska ha i helgen. Efter det Hollywood fruar och en varm kopp te och sist men inte minst,dags att krypa ner i våran underbara säng! 

Hoppas ni haft en bra måndag?

Besos!

Min andra halva!

Idag kom syster på besök. Vart jätte glad när hon dök upp :) Inte varje dag vi får så fint besök!

Vi tog en promenix med älsklingen och matade fåglarna vid kålgårn,men jävlar va kallt de va! Haha!

Sen skulle Sofhie försöka klämma sig ner i en bebis gunga..

Men de gick inge vidare,haha!

Så vi gick vidare.

Världens bästa syster!

Sisters
Sisters by chance, friends by choice
Sisters are the best kind of friends
A sister is a friend for life.

Världens bästa tjej!

Världens bästa tjej - Syster Sofhie!

Älskar dig!


2 blir 3



Snart blir vi 3 i familjen!

Sommarkväll

En sommarkväll i Rättvik


Ny hårfärg!!

Äntligen!! Idag ska det ske,ny hårfärg! Frågan är bara vilken färg?
Står och velar mellan 2 nyanser..
Hur som helst så kommer det nog bli riktigt snyggt! Kan ju inte bli sämre än vad det redan är!
Måste göra något nytt nu! 



Anternativ 1 - Dark red lights



Anternativ 2 - Arabien brown

Vilken skulle jag passa bäst i?

Big Brother 2010

Nu har jag anmält en mycket kär vän till Big Brother! Hoppas den kommer med :) Vore hur kul som helst! Frågan är om jag ska berätta att jag amnält personen eller bara låta de vara och se vad som händer?



Vem kan det va jag har anmält?



Saturday Night in Falun & känslan av mensvärk!

Lördag kväll, vad ska man hitta på då? Gå nykter på fest med människorna och försöka stå ut med alla fulla människor? Vet inte riktigt.. har testat de några gånger nu sen jag vart gravid och ingen av gångerna har vart någon vidare hitt,men de funkar en stund sen är det dags att gå hem. Är jätte kul och träffa alla vänner och så men när alkoholen börjar ta över så blir det lite jobbigt när man inte är på samma nivå. Men vi får se :)

Känns verkligen att magen växer nu,är precis som lätt mensvärk.Barnmorskan sa att de va den känslan man får när magen verkligen börjar växa :) Ganska obehagligt ibland men samtidigt underbart! Varje kväll efter vi kommit hem från jobbet och ätit middag så lägger alltid Patrick sitt huvud mot min mage och pussar på den. De är något jag älskar! Den känslan är obeskrivlig. Tänk att vi har skapat de finaste man kan ihop!
Lilla Pyret,Vi längtar så efter dig!

07:00

Det är lördag morgon och klockan är 08:00.. vad hände med sovmorgon när man är ledig?! Patrick skulle upp och jobba strax innan 7 tiden så tydligen skulle jag inte heller få sova pga de. Men men de finns ju saker att roa sig med 8 på morgonen också. Tänkte jag skulle göra lite yoga och träna med lätta hantlar efter en lång promenad. Sen har jag planer på att sola en stund och laga en god räksallad till lunch.


Gravid yoga


Idol Final!

Ikväll avgörs de! Tycker verkligen Jay Smith ska vinna Idol! Så sjukt bra röst,nästan så man får rysningar!! Men på något sätt har jag en känska av att Minnah kommer vinna pga va att hon är bättre "Idol material" än vad Jay är. Men men,vi får se! Vem tycker du ska vinna?



Vem vinner Idol 2010?

Grafitti!

Nu har jag köpt lite nytt till naglarna,Grafitti Nails. Visste inte om jag skulle tro på produkten först,men de fanns bara ett sätt att ta reda på de!

Och såhär blev resultatet! Roligt och testa något nytt :) Gillar det mer än vad jag trodde jag skulle göra och jag fick bevisat att det visst funkar. Testa ni med vett ja!


Torsdags myys!

Nu blir det Torsdags myys med älsklingen till filmen The Rock!
Besos y Buenas Noche!


Favvis!

Holiday luxury Body Lotion & Doft rekomenderar jag verkligen till er som tycker om att ha mjuk och babylen hy samt  en fräsch doft av persika.
Jag älskar verkligen dessa två små saker!



Holiday Luxury by Make Up Store

Elle Galan 2011

Nu är jag med och tävlar om 2 biljetter till Elle galan 2011! Vore hur kul och häftigt som heslt och få gå på den. Tänk alla design kläder,allt folk och själva stämningen! Hur kul vore inte de? Håll tummarna!

ELLE GALAN 2011



Allt man kan önska sig

Dagen börjar med att Patrick väcker mig genom att russka om mig ordentligt och skrika att vi haade försovit oss! Så vi hoppa ur sängen och skyndade iväg till jobbet. Som tur va så vart ingen av cheferna arga,vilket kändes otroligt skönt! Där hade vi tur! Så ikväll ska jag komma ihåg att ställa bådas alarm..

Köpte ett jätte fint gravis smycke igår! Köpte ett när jag va med Sofie och Sanna på stan men de bytte jag för de va inte så fint som jag trodde först. Men de här är jätte fint och passar mig mycket bättre!


Magen växer mer och mer för varje dag

Är riktigt nöjd med det nya smycket och min lilla kula som växer konstant :)
Längtar mer och mer för varje dag som går nu. Trodde aldrig jag skulle få allt jag önskade mig,men nu har jag fått de. Världens finaste man,en perfekt lägenhet,ett jobb,missen bus och nu våran lilla"pyret"!
Jag är hur lyckligt lottad som helst!

Besos!


Ett bra slut!

Efter en jobbig dag så lyckades mín underbara Patrick få mig på riktigt bra humör, så nu kan jag somna med ett leende på läpparna! Vad skulle jag göra utan honom,skulle aldrig gå utan honom! Älskar dig så älskling!

Besos!

En dålig dag..

Har inte haft någon bra dag alls idag.. tror jag börjar hamna i en sån där svacka igen. Tycker allt känns så trist. Va så nära mitt mål men sen vet jag inte vad som hände,de vart inte som jag hade tänkt mig iaf. Och detta har inget med bebisen och göra. Utan mer mitt val av yrke och livssituation,om man kan säga så? Iaf, Klart jag är tacksam för vilket jobb som helst och speciellt de jag har idag med tanke på att det knappt finns jobb i denna stad! Men jag va så himla nära min dröm.. de sved verkligen när jag va tvungen och tacka nej. Men vad gör man inte för den man älskar! Hellre mista en dröm än den jag vill leva med.

Ikväll ska jag,eller nej! Måste jag lägga mig tidigare! Sov bara sex timmar inatt och det är på tok för lite för att jag ska vara pigg och glad hela dagen. Sen saknar jag Barcelona något fruktansvärt!! Staden,människorna,havet,allt! Är så himla
glad att jag åkte dit,hade ångrat mig om jag inte gjorde de.
En sak jag verkligen saknar,kanske låter lite konstigt,men varje dag efter vi hade vart ute och festat så la vi oss alltid på en filt vid Arc de Triomf och solade och hade picnic! Hur mysigt som helst!!
Janni,Sara,Ann,Josefin,Soffia,Tove,Ida & Emma,ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Hur underbara tjejer som helst!












Minnen som aldrig försvinner





Anka

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om Anna Anka..Hon är riktigt irriterande som person men på något sätt ganska rolig. Vad tycker ni?

Ankas bästa kommentar: Ett glas rött så sover Ankan!


Echo de menos

 

Echo de menos la vida en Espanya!

Besos!


Älskar verkligen!! När vi va i ...

foto1231 (MMS)

Älskar verkligen!! När vi va i stockholm förra veckan så köpte jag den här västen som jag bara älskar! Den finns på zara för 560 kr


Vinter morgon!

När jag vaknade i morse kunda jag knappt andas! Va helt täppt i näsan. Men något som gjorde mig glad var att de va sol ute och en riktigt vacker julmorgon :)

Nu är äntligen alla julklappar klara! Känns verkligen jätte skönt och inte vara ute i sista minuten i år. Är faktiskt nöjd med alla julklappar jag köpt,speciellt den jag köpt till älsklingen! Han kommer bli så glad.

Ska hoppa in i duschen oc göra mig i ordning för en tripp ner på stan för lite grejer som ska fixas sen ska vi nog åka till Anette och Rolf och hälsa på lite. Tänkte ge dom en påse lusse bullar som vi bakade igår.

Besos!

Helt rätt att jay gick till final!! :) nu ...

Helt rätt att jay gick till final!! :) nu Är det bara minnah kvar! Sorry olle.


Nu har jag älsklingen och therese bakat pe...

foto1222 (MMS)

Nu har jag älsklingen och therese bakat peppar kakor och lussebullar :) mums! Dom blev riktigt fina som ni ser.


RSS 2.0