Last day

Idag va sista dagen i skolan,kändes lite tråkigt faktiskt :P De fäldes några tårar på sista lektionen! Kommer sakna min spanska lärare Nina! En underbar dam :) Klarade spanska provet iaf så de känns riktigt jävla fucking bra!

I morgon är de dags att bege sig till Palma!08:40 går planet och sen väntar en hel dag på träningscentret! Wiii! Kan inte annat än att hoppas på att de går bra och att vi får enbra tant från cicil aviation,så man inte får hitler som förra gruppen fick!!

Nu ska de packas och pluggas sen väntar sängen! :D Önska mig lycka till så får ni veta hur de gick på fredag natt när vi är tillbaka!  NU KÖR VI!!

Besos!

Love is on fire!



Italiobrothers - Love is on fire

En dag vid havet!

Sara och jag lekte i vågorna :)

Mathilda, Estelle, Ida, Ann , Janni & jag! (Sara va fotograf)

Sara & Jag doppade fötterna!

Hotel W! Kommer vi sakna..

Solen steker och jag har äntligen blivit brun och fin! :) Känns riktigt bra!Om en vecka är jag tillbaka hemma i Sverige igen, Känns lite konstigt :P Men de ska bli underbart och komma hem till min älskade Patrick & familj iaf! :) Kommer dock inte va kvar i Falun till hösten. Kommer nog dra mig mot värmen och jobba världen runt om de inte blir så att man hamnar i Stockholm. Lär ju satsa på de jag kämpat för nu i över 3 månader! :D

Längtar efter att börja leva! :) Allt känns så bra just nu!

 

 


Sluta röka! - Bara ett ord eller en chest?

Här ska de sovas kan jag lova!Är verkligen svin trött. Har dock tagigt min sista cigg,förhoppningsvis för alltid,ska verkligen lägga av helt nu. Finns inge bra med att röka,bara äckligt! Men det är lättare sagt en gjort. Men de är ,enligt mig,meningslöst och försöka trappa ner om man ska sluta,bättre och bara sluta. Sen vore de kanske bra om jag inte rökte nått med tanke på att vi har simmprov nu på fredag inför examen och om vi inte klarar detta så får vi inte godkänt och får då inte vårt certifikat,som jag vill ha mer än nått annat just nu! Så adios fumar! Nu ska jag krypa ner mellan Janni & Sara och sova! I morgon väntar ännu en dag full med plugg, Yheeeej... Nattinatt :)


Dagen efter & världens godaste sushii!

Dagen efter Hard Rock vaknade Sara av att jag spoonade henne,jätte mysigt! Haha! Hon ser ju riktigt nöjd ut! Med bara några få timmars sömn drog vi in till stan för att äta lite mat. Hittade på ett riktigt bra japanskt ställe med världens bästa sushi!

Va en riktigt trevlig dag och hur god mat som helst! Man fick äta hur mycket som helst för 10 Euro. Efter de besöket rullade vi ut från stället för en runda på stan!


Hard Rock Cafe Barcelona

I torsdags kväll tog jag och Janni en sväng till Hard Rock Cafe för en mysig middag. Maten va jätte god! Bästa på dom här 3 månaderna i Barcelona kan jag lova! Tonfisken släng dig i väggen! Haha! Efter maten tog vi några öl i baren och satt och snacka lite,jätte mysigt verkligen. Sen när klockan närmade sig midnatt tackade vi för oss och började gå mot metron. Dock Hamnade vi på Roxy en kort sväng,vilket vi gick till! När vi väl kom fram till Roxy med ömma tår och skavsår så va de för mycket folk så dom släppte inte in mer folk. Och där stod vi! Efter ett långt tag av velade så tog vi en taxi till Sothavento & Opium,eftersom Janni aldrig vart där under denna vistelse i Barcelona, där mötte vi Juan och tog nägra drinkar på Sothavento och vandrade sedan över till Opium. Väl inne på Opium så träffade vi på 2 från the US. Dom va jätte trevliga,en tjej och en kille,vi stod och snacka ett tag men tröttnade på de och begav oss in på dansgolvet där vi blev uppdragna i VIP:en. En trevlig kväll med många skratt och kanske aningen lite för mycket alkohol :p Efter Opium tog vi en taxi hem och hamnade helt fel! haha! Så vi fick ta en väl behövd promenad hem till Mercat Nou. En helt oplanerad kväll som blev till det bästa!









De va slutet på den kvällen :)

Hur fan tänker människan?!

Om knappt 100 frågor går på 1 timme,hur fan ska 200 frågor då gå?!?! Va tänker gubben med?!

Never Back Down!



Om ni gillar action/romantik ska ni absolut se denna film!

Art as a whole



Satt och funderade lite nyss på vad jag och min älskling skulle kunna göra om hemma, och vi har ju pratat om att vi ska måla om i sovrummet och kanske hallen. Så hittade jag på dessa tavlor från Carolina Gynning gillar dom verkligen! Färgglada, lite råa och ändå helt underbara! En sån skulle sitta fint hemma hos oss :)
Jag gillar den i mitt högst upp!

Ändrade planer! :D

Blir inge bil hem till Sverigen utan flyget eftersom de verkar gå nu,har bokat en resa hem på lördag morgon :) Älsklingen kommer och hämtar mig på arlanda så ska vi bo på hotell en natt och hitta på nått kul i Stockholm
tillsamans istället.
Kommer bli jätte mysigt! Va länge sen vi verkligen gjorde något bara vi. Så de ser jag fram emot :)









Undra vilket rum vi får. Tyckte alla såg ser lika fina ut så för min del spelar det ingen roll!
Bortsett från att vi ska bo på hotell och hitta på lite roliga saker så ska vi även hälsa på min mormor som jag intehar sett sen jag och Camilla va nere på Beyonces konsert för nästan ett år sen nu. Så de ser j ag också fram emot :)
Kan ingeta annat än att le just nu för jag tycker de ska bli så skönt och komma hem och nu är detsnart bara 1 vecka kvar. Börja jobba, träna umgås med vänner och va hemma! Hur skönt är inte de?


Födelsedags present por moi?

Min födselsedags present kanske ;) Denna bil är att dö för!

Tänk om man hade haft den här, En Lamborghini Gallardo!

Går inte annat än att älska den!

 


Marchand de sable



Le matin, ce sera pour aller faire du shopping avec les filles après l'école et la maison et commencer à étudier! Maintenant, je vais aller rêver de beaux rêves et si je me reposais à l'école demain. Ce soir, nuit!


Baiser et une accolade!












I wish YOU were here..

I miss you so much!I miss youre arms around me. It's cold when youre not around, I feel so empty.
Every time i blink i think of you. You make me feel varm. When I think of you I dont feel so alone.
I wish you were here..










Do it all night!



Darius & Finaly ft. Nicco - Do it all night

Muuusic!



Kardinal Offishall ft. Keri Hilson
Löööve this song! Perfect dance song!

Come on!



Javi Mula - Come On

Glass på stan och lite annat kul!

Denna dag har vart heeelt konstig! Först vaknade jag och va på världens super humör, sen när jag väl kom till skolan så vände de totalt! Provet gick sådär.. får ta och plugga lite mer på vissa delar. Sen hade vi psykologi och de va hur kul som helst och jag blev på bättre humör igen. Vi gjorde lite praktiskt idag också :) haha! Vi hade rol spel! Några av oss va passagerare och spelade varsin roll vi blivit till delad medans några andra skulle agera som cabin crew besättning. Haha! Vilken soppa de blev! Sonia,vår lärare bara skrattade åt oss! De känns ju bra ;)

Efter lektionen så tog vi en vända på stan i det underbara vädret,älskar sol!Kollade in lite affärer, Blanco, Beschka, Sephora och lite andra. Så läckra kläder! Lite roligare och shoppa här än att göra de hemma när alla andra ha likadant ;) Sen tog vi en vända till placa catalunya och hittade på en glass bar :) MUMS!



Bershka :) De gillas!



Sephora :) Massa kul smink!



Placa Catalunya



Underbar glassbar!

Nu väntar en kväll fullspeckad av plugg och sömn!
I morogn är det Sant Jordi här i Barcelona, en högtids dag då man ska ge en bok till en främmande männsika och killarna ger en ros till en främmande kvinna. Haha! Udda tradition :P
Så med andra ord har vi bara 1 lektion i morgon och lika på fredag. Mer tid till att plugga mer.
Hoppas ni har haft en bra dag hemma i Sverige med? :)

20+ Underbart!

Dagen Hiss

Jag har vaknat på helt rätt sida idag och har sen har jag BIG NEWS att berätta! Men de får vänta några dagar ;)

Dagens Diss

Jag har ett stort prov inför slutprovet nu vid 12. Som jag inte känner mig sådär kanon säker på..Önska mig lycka till!


Över lag så har morgonen vart helt kanon. Solen skiner och de är lika fint väder som igår! Vet bara inte vad man ska ta på sig.. Till frukost drack jag te och åt vattenmelon, hur gott som helst nu när det är varmt :)
Nästan så man hade velat ligga på stranden idag. Men vi får hoppas att Barcelona bjuder på lika fint väder i helgen så man hinner sola lite innan Palma!



Nu skajag göra mig i ordning, välja vad jag ska ha på mig idag, och sen springa till skolan!
Ha en underbar dag allihopa :)



Party Pics BCN!



Mathilda & Jag på Opium!





Emma och jag innan utgång a la sohtavento!





För drink hos Frenando

Har vart mycket roliga stunder!
Trevliga nätter med klackarna i taklet! Kommer sakna de lite när jag kommer hem sen..
men man kan ju alltid hälsa på ;)


Solen skiner och jag har ryggskott!

Äntligen lite sol! Är hur skönt som helst ute och solen skiner för fullt! Bästa dagen hittills :D Jag har precis på börjat min frukost för dagen, 2 ägg. Måste skynda mig och göra mig klar för att ta metron till skolan.
Nu är det bara 10 dagar kvar och de känns sjukt skönt! De som är tråkigt är att mitt medicin certifikat är inte helt godkänt, utan bara upp till 12 månader istället för 5 år så jag måste ta om de i slutet av året igen.. i spanien..
En annan dryg grej är att jag vaknade upp med halft ryggskott nu i morse! Kan bara sitta och böja mig i vissa positioner. Kommer bli en rolig dag. Kanske blir bättre när jag ska simma sen efter skolan.

Emelie hedberg! Varför kan du inte va här för? Saknar dig ganska mycket faktiskt.. Men snart så :)

Undrar hur allt kommer kännas när detta är klart? Är så himla nervös inför slutprovet så ni anar inte!! Är riktigt svåra grejjer faktiskt. Inte direkt bara att stå i en uniform och se glad ut. Men jag har 1 vecka kvar att plugga tills vi åker till Palma. Så ni får hålla tummarna för mig att de går bra ;)

Ha en bra dag allihopa!

En helt vanilg spansk söndag i Barcelona

Idag har jag gjort absolut ingenting annat än att spendera all tid framför denna sak - min dator. Hade jätte svårt att somna natten till idag, ni vet när man har en sån där konstig känsla i magen? En sån känsla hade jag inatt.
Jag va piss trött med tanke på att jag inte sovit nått nästan natten innan. Så vid 04.00 tror jag att jag släkte lampan och försökte sova men nej nej! De dröjde lite längre än så innan jag somna.. Vaknade av att älsklingen ringde på datorn vid 9 nån gång,sen har jag suttit här hela långa dagen, i mina mjukisbyxor,mitt favorit linne,mitt skitiga hår i en stor boll på huvudet och inge smink, hur underbart som helst! Bra dag må jag säga!
Bara vartit, inga skolböcker,inge cigg och inge onyttig mat. Har även gjort klart vår resekarta hem till sverige igen idag, detta är dom städer vi passerar on our way home. Barcelona, Toulouse, Limoges, Orleans, Paris, Lille, Amsterdam, Rotterdam, Bremen, Hamburg, Kiel, Fiensburg, Danmark, Köpenhamn,Malmö, osv upp till Falun. :)
Många städer/byar på några dagar, stackars dom som ska köra :P Men kul kommer de bli!

I morgon har vi Dangerous Goods med piloten Jaime, hela dagen.. + simmning efter de. Yehhhhj..
Måste sova snart,kommer ju va helst rutten i skolan annars och de går inte! Fatta! Bara 1 skolvecka kvar nu,sen Palma :D Gud va tiden har gått fort asså. Kanske lite för fort när det kommer till vissa saker.

Bon Nuit!

11 dagar till slutprovet



Gratis sms

http://www.smslandet.se/?r=368891

Gratis sms med smslandet.se :)

Hoho?







Hoho? Vart är du solen? Dags att kika fram nu.
Vill ha sommar, sol och värme!!

Ny dag, nya möjligheter, mer plugg!


Ny dag , nya möjligheter, mer plugg!

Vaknade nyss med andan i halsen efter en helt underbar dröm,för en gångs skull. Saknar min älskling så hilma mycket nu.. men de är bara att hålla ut! nu sitter jag vid bordet och äter frukost, 2 ägg till dagen i ära. Sen blir de till att springa till skolan! Näst sist fredagen här nu,ni skulle bara veta hur mycket jag ser fram emot och komma hem! Man har verkligen uppskattat saker men inte gjort tidigare hemma nu när jag bott här i 3 månader. Såna här små saker man inte riktigt tänker på.

Ikväll ska jag koka mig lite morötter och unna mig nått gott medans jag pluggar. Ingen utgång nu inte!
SKA klara detta! Men OM jag inte skulle klara de så har jag iaf något som gör mig glad, och de är att få komma hem till Patrick, Emelie och min familj :)

Kommer säkert att sakna mina roomis och alla andra här nere.. Har vart många roliga, fina och sjuka stunder! Haha!
Som tex den gången Jag Emma och Josefin skulle åka hem till Sverige!









Gör någonting bra av denna dag gott folk!


Jag orkar inte!

Nu står min hjärna på stanby ett tag,Jag orkar inte! Jag orkar verkligen inte se skolböckerna mer idag! Gör inget annat än och glor i dom,så nu har jag bestämt mig för att inte ens titta på dom förens i morgon! Ska bara ta de lugnt ikväll och vila. Försöka hålla migvaken tills 22 när älsklingen kommer hem från jobbet så jag kan prata med han en stund och sen få min väl behövd så kallade skönhets sömn ;)

Tänkte på en grej nyss, Om jag va kille och va tvungen att välja en tjej så skulle de definitivt vara Megan Fox!
Finns inga ord som kan beskriva den kvinnan, utseende messigt iaf. Grymt snygg!


The celebrity and the flight attandent - making out!



Ganska okej kille va?
Han heter Alessandro Geneva är 24 och är från Italien.
Föredetta polisman,fotomodell och programledare for Teptesion Island i Italen.
Denna man fann min roomie Tove, men det visste vi dock inte förens dagen efter!
Lite kul sådär. Såna moments önskar man att man hade haft med kemeran!
Ibland kan skenet bedra.. men jag kan säga så mycket som att Tove är nöjd!


Happy Birthday little Angel

I fredags fyllde denna underbara lilla prinsessa 1 år

Grattis i efterskott Kira!


Deja vu all over again!

Äntligen har vi fått internet, efter många om och men! Ni anar inte vilken lycka vi känner över de! Haha!
Vädret va inte de finaste idag kanske men inte ska man va bitter för de. Om det hade vart soligt och fint så hade vi ändå suttit i skolan så för min del gör de inget att de är lite dåligt väder.

Dom nya lägenheterna som vi har flyttat till, och ja, vi har flyttat igen, är helt okej,lite lägre standard än dom förra men de blir vad man gör de till! Sen har ju jag bara drygt 2 veckor kvar här nu iaf, men när vi kollade på nyheterna nyss så fick vi veta de med vulkanutbrottet på island som skedde idag! Alla flyg är inställda tills askan slutat sprida sig! Och jag ska hem nu den 1 maj,hoppas de är bra tills dess!! Annars får jag lite smått panik.. Tänk alla plan som va i luften när det hände och påverkades av utbrottet, undra vad passagerarna tänkte när motorerna slutade fungera väl uppe i luften.. En sån upplevelse är man för hoppningsvis bara med om 1 gång i livet! Men, i det stora hela så hoppas jag bara att de har lagt sig tills nästa helg när jag ska hem!

Våran husmus alberto har även fixat värme maskiner till lägenheterna, är fan kallare i lägenheterna än ute!
Alltså jag blev faktiskt riktigt rädd nu ang utbrottet på island.. helt seriöst. Om dom stänger av flygplatserna nu och inte vet när dom kan öppna dom igen så blir jag kvar här ju och de vill jag inte ! Jag vill hem till min Patrick och familj! Och vulkanen har inte ens fått sitt "riktigt" utbrott än.. De känns ju tryckt.. Jorden kommer gå under,jag lovar.
Får kolla upp de där under morgon dagen för om de blir värre och jag inte kan åka hem, åker jag ta mig fan hem snarast!


En lite battre dag

God morgon allihopa!
Idag kanne rjag mig lite mer positiv an i forr gar.. Kanns verkligen att d eborjar bli mycket nu. Har ett hav att plugga till infor the final exam! Men jag gor inte mycket annat an och pluggar sa nagot maste jag fa ut av de :) Saknar er dar hemma! Har nedrakning och nu ar det bara 14 dagar kvar tills jag far aka hem! Yheeej! Nu ska jag springa till spanskan. See you! Puss

Alskar dig Patrick Hellsen!

En dag i skolan..

Psyologi.. kul! Nu vill jag bara hem

Back for the last time!

Back in Barca! Solen steker och det ar hur skont som helst! Landade i fredags efter mov hemma i sverige. Har pluggat och pysslat ommig sjalv hela helgen :) Riktigt skont! I morogn ar det skola igen och vi vi har 2 prov denna vecka, ett i psykologi och ett i aviation. Kanns lite stressigty nu med take pa att det bara ar 2,5 veckor kvar har och massor att gora.. Men jag far gora mitt basta! Sen hem till min alskling :) wiii! Langtar na sjukt efter Patrick!
For tillfallet sitter jag Emma och Tove pa ett internet cafe eftersom vi inte har internet i vara nya lagenheter..lite drygt.. men de kunde ha vart varre. Lagenheterna ar helt okej,vi hgar iaf palmer utanfor porten :) Balkongen ar dock emot innergarden och 2 meter ifran grannarna mittemots balkong. mysigt.. not! Kanner verkligen av student livet nu, inga pengar ingen mat massa plugg! Skabli skont och komma hem till alla nara och kara sen :)
Snart ar min tid slut pa denna dator sa vi hors fram over! 
Bilderna far jag lagga upp nasta gang,hinner ikke nu.

Patrick min alskling! Jag alskar dig over allt!
Prata med bo snarast och fyll pa mobilen :) Saknar att hora din rost!
Alltid du & jag ♥


RSS 2.0