Lite färg

 


Kärlek








Älskar min man!

Sofhie - En syster

 

 

Älskade Syster!

En syster är en hjälpande hand,
bunden till dig med eviga band.

Hon känner till varifrån du kom.
Hon ser vad du gör och hon bryr sig om.
En syster är någon som är dig lik.
Hennes närvaro gör din levnad så rik.

Hon delar både sorger och skratt.
En syster är en oskattbar skatt.

Få gratis skönhet!

Vatten

Vatten är en av 4 ingridienser för att in och utsidan ska må bra. Genom att dricka mellan 1-2 liter vatten per dag så håller du fuktbalansen i huden. Den ser piggare och fräschare ut.

 

Frukt

Frukt är en annan del som är viktig att få i sig varje dag. Av frukt får du massa vitaminer som kroppen behöver.

 

Sömn

Sömn är den tredje delen du behöver för att må bra och hålla dig pigg och fräsch. Genom att sova ca 8-10 timmar per dygn så håller du dig klar i huvudet och du slipper mörka ringar och påsar under ögonen som gör att du ser utmattad trött och sliten ut.

 

Avstå all nikotin!

Om du säger ifrån och slutar röka/snusa så ser du både fräsch ut på ut och in sidan. Du får bättre kondition och finare hy. Du slipper åldras i förväg!

 

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!


Ultraljud i stockholm v.12 första kortet p...

foto1214 (MMS)

Ultraljud i stockholm v.12 första kortet på krabaten som vi ska bli föräldrar till! Kändes underbart och se :)


Sjuk?

Har kräkts som en gris hela morgonen så jag stannade hemma från jobbet idag. Inge vidare skoj och springa och kräkas hela tiden De riskerar jag inte. Med tanke på att jag nu är i vecka 13 så borde illamående börja avta men tydligen inte.. Eller så kanske jag har fått vinterkräksjukan! Hoppas inte! Måste nog ta reda på de. Men jag anar att de inte bara är bebisen som gör att jag mår som jag gör,känner mig inge vidare i kroppen överlag. Hängig,seg och småvarm. Måste bli bättre tills i morgon! Har inte råd att vara hemma sjuk!

Min underbara man och blivande pappa!

foto1201 (MMS)

Min underbara man och blivande pappa!


Efter två bilolyckor och en hel del snökao...

foto1199 (MMS)

Efter två bilolyckor och en hel del snökaos har vi äntligen kommit till stockholms stad där solen skiner.


Oren hy?

En sak ni borde testa om ni har oren hy är Nivea peeling. Jag har fått lite fetare hy sen jag blev gravid och igår testade jag den här peelingen och i morse när jag vaknade va faktiskt nästan allt som vanligt igen. Jag har nån prick i facet men annars va de perfekt! Så testa Nivea Peeling!


Pojke eller flicka, Vad tror ni?

God morgon!

Vakna si sådär för en och en halv timme sen och va klar vaken så nu har jag gjort en riktig mys frukost! Är så skönt och verkligen njuta av frukosten och inte bara slänga i sig en macka på vägen till jobbet med smaken av tandkräm i munnen.. Aja!

Känns skönt och vakna med ett leende på läpparna istället för ett bar tunga ögon som knappt orkar hålla sig öppna. Kan nog inte bli en dålig dag idag! Känns verkligen som att det här är min dag :D Skiner som en sol!

Tok längtar verkligen efter Elin nu!! Kommer bli en suverän helg!

Undra vad man ska ha på sig idag då?? Är ju faktiskt kul och klä upp sig lite när man ändå är ledig istället för att luffsa runt i blåbyxor.

Vad tror ni att de kommer va för kön? Tjej eller kille? Jag tror de kommer va en tjej men de spelar ingen roll vad de är egentligen, är bara glad om den har fem tår och fem fingrar och är frisk!
Snart bär det iväg mot Stockholm! Håll tummarna!!

Besos!




Ultraljud!

Idag va jag iväg och jobbade,vilket kändes skönt. Orkar inte bara sitta hemma och inte göra nada! Sånt gör mig tokig. Men de kändes att jag kanske vänt på dygnet en aning.. Så på söndag blir de till och lägga sig tidigt! Och de är percis vad jag ska göra efter detta inlägg,lägga mig. Ska ju upp vid 5 tiden i morgon bitt för en tripp till Stockholm med älsklingen. Ska bli så spännande med ultraljudet :D Och jag är riktigt nyfiken på om de är en tjej eller kille och sen veta antalet! Kommer bli obeskrivligt skoj! Sen tänkte vi passa på och kolla efter lite julklappar också. Så nu säger jag godnatt!

Tystnad..

Tik tack..tik tack.. gud va tiden går sakta idag..om 1 timme ska jag möta upp Sofie, Svedjelöv & Emelie för lite mys men fram tills dess då? Kan ju iof hänga upp tvätten och lägga in en ny.. men de tar inte 1 timme.
Är ju sjukt va de blåser och snöar ute,men de är bra! Iaf att de snöar,vinden klarar jag mig utan.

Skulle hitta på något och ha på mig idag så jag började rota i garderoben och hittade på mina favorit jeans från miss sixty,hur sköna som helst. Men..jag kunde inte knäppa dom.. För jag har gått upp lite i vikt på senare tid så dom va de bara att lägga i den stora klädhögen som de står 'för litet' på!
Fick bli tights och en tunika.
Har en känsla av att jag kommer kunna addera till x antal fler klädesplagg till min 'för litet' hög om ett tag.. Men de är bara bita ihop och intala sig själv att man får gå ner sen efter födseln. Inte ska jag deppa ihop över de inte! Jag bär ju på de finaste man kan :)

Nej,nu måste jag ner och hänga tvätt!

Besos!

Tengo mejor hombre del mundo!

Tengo mejor hombre del mundo!


Saknar..





Linnea,Anna,Carro & Jag


Ursch va jag saknar och dansa..
Ångrar att jag slutade. Men jag får försöka ta upp så mycket som möjligt sen när bebisen har kommit!

Carpe Diem



Carpe Diem

Dagens Frukost

Detta serveras till frukost! Mums!



Besos!

"Den enkla vägen" till orgasm???

Sex är nog det bästa,skönsaste och finaste jag vet! Kan inte komma på en enda dålig grej med de..nej inte en enda!Visst,alla har sina dagar när man kanske inte är på topp. Jag tror sex kan spegla vilka vi är,och nu tänker ni säkert,vad menar hon med de?? Jo, jag menar att jag tror att sex har en inverkan på hur vi är som personer. Oftast är det så att dom som har mycket och bra sex är gladare och mer öppna personer än dom som inte har sex så ofta eller kanske inte alls. Jag har en vän som tänker för mycket när den personen har sex,hur ser jag ut? Vad tycker han/hon? Etc Eller så är det oftast så att många fejkar istället för att verkligen säga hur dom vill ha de och vad dom tycker om för att dom ska få orgasm. Dom tar "den enkla vägen" som många säger. Jag förstår bara inte varför man gör så när de kan va så mycket bättre. Istället för att stressa igenom de,ta de lugnt och få det på ditt sätt. Vad tjänar det till om du ändå knappt njuter av de? Sex är till för att njuta.


Riktigt julstämning!

Något som får mig i julstämning är julskyltningen från NK i Stockholm! Älskar deras ide med att göra som små sagor i skyltfönsterna. Jätte gulligt verkligen! Här är ett exempel från 2009.


Rock Of sweden!

Har sagt det förr och jag saäger det igen, Jag bokstavligt älskar Laila Bagges kollektion - Rock of Sweden!


And there is more to come!

Lanvin pour HM

Igår släpptes kollektionen av Lanvin som han lanserade för HM. Det sålade slut på 3 timmar.
Måste säga att jag får skylla mig själv som glömde bort att de va igår.. Hade så gärna velat ha en jacka därifrån! Dumma sandra!













Myshumör

Just nu skulle jag ha velat ligga framför en brasa med massa tända ljus och kramas med älsklingen. Inte göra någonting annat än att ligga och lyssna på sprakandet från brasan och känna värmen och kärlek!
De är underbart!


Skulle du..



Skulle du ha på dig dessa skor?

Ganska ovanlig sko.. Eller vad säger ni?

11+3

God morgon!

Idag vaknade jag av att älsklingen skulle till jobbet och kunde inte somna om,så här ligger jag med datorn i knät och grus i ögonen..

Nu är det vecka 11+3 och på fredag ska vi till stockholm på ett tidigare ultraljud som barnmorskan erbjöd på inskrivningen. Känns bra och kolla så allt står rätt till i magen och sen ska de bli kul och se vilket kön de är! Är riktigt spännande!  Jag önskar verkligen att ni som inte har vart gravida förut,fick känna den här känslan,är riktigt underbart! Och då är jag ändå bara i vecka 11. Klart de finns en jobbig del med det hela också,så jag tänker inte direkt få det och låta som att allt är glamoröst direkt. Kärkas på jobbet, må illa till och från, vara trött konstant men ändå glad. Normalt lägger jag mig vid 10 tiden en vanlig vardag när jag ska upp och jobba,men sen jag blev gravid har det blivit att jag lagt mig vid 8 tiden och ändå kunnat sova hela natten. Trotts detta är det en otrolig känsla som inte går att beskriva! Tänk att  tex som den här veckan så utvecklas ögonen helt,den kan hicka lite,börja röra händerna och börja känns igen rörelser. Och allt detta händer inne i min mage. Nu börjar det verkligen kännas att de är något där inne. Längtar mer och mer för varje dag som går.


Bedårande Kira & Jag jag förra förra vintern


Idag ska jag träffa tjejerna på stan för en fika,sen ska de tvättas och strykas kläder. Och sist men inte minst ska jag ta en promenix. Älskar att gå ut och gå när det är vinter. Man blir så pigg av kylan.

Efter ultraljudet på fredag ska vi möta upp Elin,hon ska följa med oss till Falun över helgen.
De ser jag fram emot! Sen ska vi bjuda Elin och vår kära vän Tobias på middag. De blir nog mys!
Sen får vi se vad helgen har att erbjuda.






Baby lycka!



Till början av sommaren ska vi bli föräldrar! Känns verkligen ofattbart. Men roligt!
Här fick vi av min syster,första klädesplagget :)


RSS 2.0