Världens gladaste Sandra!

Vilken toppen dag de här har vart än så länge! Har dansat,vilket va jätte länge sen, sen har jag hunnit med stan för lite shopping och nu väntar lite städning och efter de fotboll! :)
Är på så sjukt bra humör idag!

Träffade på Denice på Gina med sin boyfriend, va kul och träffa på henne,länge sen!
Köpte även en svart siden klänning/linne när jag va där. Tänkte ha på mig de på onsdag när jag och emelie ska ut och roa oss! Måste kolla efter ett par nya shoes bara.



Just ja! När jag gick runt där på stan så mötte jag en äldre tjej som gick med en barnvagn och sin kille,hon kollad epå mig som att hon kände mig och jag tyckte jag kände igen henne också men jag kunde inte placera henne bara,så vi började prata och så men till slut så kom vi fram till att vi inte alls känner varandra utan att vi misstagigt oss total! Vi började total skratta båda två! De roliga är att vi bor nästan grannar men har aldrig sett varandra, hur skumt är inte de? Konstigt möte :P

I morgon är det löning :D Yheeej! Pengarna rullar in som dom ska.. ;)

Thougts

igår hade jag verkligen ingen bra dag.. men idag känner jag mig på mycket bättre humör! Ska och dansa snart och sen på fotbolls match vid 7. Varför ska jag tänka så mycket för? Kanske är för att man inte har börjat jobba riktigt än och mest går och trampar på samma plats. Men snart så :)

Solen skiner men de är dock inge vidare varmt.. ska ta vara på denna dags solstrålar iaf ;) Börjar få lite färg nu så jag lär se till att hålla de!

Snart flyttar Bosing ut också,då ska vi till och fixa de sista rummet så hela lägenheten är klar sen. Kommer bli kanon! Känns faktiskt lite tråkigt att han ska flytta ut på ett sätt, nu är man så van att han sitter där inne på sitt rum vid sin dator. Men på ett annat sätt blir de lite lättare också.

Nu sticker jag och dansar,har sjukt mycket energi i kroppen idag :)
Besos!


Fet...

Allstå, de här funkar inte längre!! Jag har blivit fet! Känner mig hur otränad som helst verkligen.. och vems fel är de? jo mitt!! Skärpning sandra!! Förut hade jag verkligen en fin kropp,en tränad kropp! Dags att få tillbaka den :) Inget händer om inte jag händer! Så nu ska jag ta på mig träningskläderna och ta en springtur,sen hem och äta en nyttig och god frukost med Älsklingen och bo som nu ligger och sover efter gårdagens bravader. Bosing fyllde år igår så vi firade honom hos macke. Riktigt trevligt!

Är ju hur fint väder som helst idag! :D kanske skulle sola lite senare? Alltid fint och va brun!
Får se vad som sker till kvällen,tror att de lutar åt lite bravader ikväll också! Men vi får se!
Sen vill jag bara säga grattis EMELIE HEDBERG!! Hoppas natten va bra ;)

Besos!

Fredag!!!

God morgon, God middag! Inatt har jag sovit så himla skönt!! Ville inte gå upp i morse men jag kan ju inte ligga i sängen hela dagen ;) Har lite och göra idag,ska tvätta klart det sista,ringa några samtal som jag måste få gjort,möta Ercan på stan för en fika, ta en springtur,laga middag till mig & Patrick sen ska vi hitta på nå skoj till kvällen :) En fullspeckad dag!

BIG STREET:Blev inge jobb denna helg iaf,vilket jag tycker va lite tråkigt med tanke på att jag trivs så sjukt bra på jobbet,de är stressigt och så men gud va kul vi har! :) Vi har förresten fått in nya öl sorter så nu finns det 50 stycken sorter att välja mellan ;) Provsmakning ikväll!

Måndag:På mådag har Norska Hollywoodfruar premier! De vill jag se :) tror de kommer va hur kul som helst! Men den som alltid kommer få mig att "falla" är Maria Montatzami! Klockren tjej!




Wiiihoooo! :D

Grattis Sverige!! Nu är ni  i semifinal!!! :D


Tummen ur...

Gud va skönt! nu har jag ätligen fått ur aslet ur soffan och börjat tvätta och dona lite :) Vart mycket piggare nu än vad jag va för en stund sen,då övervägde jag nästan att gå och lägga mig igen! Haha! Men så lat kan jag inte va!

Ikväll ska jag ha en mys kväll med mig själv :) kolla på 3 av dom bästa filmer som gjorts! Flashdance, Pretty Women och Dirty dancing! Love them! Va riktigt länge sen jag bara tag de lugnt själv. Dessutom är det ingen här som gillar dom filmerna iaf, Men,innan dess ska jag laga en fin & god middag till Patrick,då blir han nog glad, En sån där romantisk ni vet :) Nu ska jag fortsätta vika tvätt och dammsuga lite.  

Besos!

Idioter från Falun

Pratar med Emelie just nu och hon va ut på etage med Camilla igår där dom träffade på en bunt med idioter!! Ursäkta språket nu,men vad är de för fel på alla människor?!?! Skaffa er ett liv!

Grattis Sevilla!!

Sevilla vann över Madrid med 2-1! Nu är dom cup mästare :)


???

"Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord (sic!) som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!"


1. Vad är ditt namn? Sandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sand
3. Flicknamn: Shannon
4. Pojknamn: Sergai
5. Yrke: Snickare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Skor
8. Mat: Spagetti & köttfärshsås
9. Sak i badrummet: Smink
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak till att vara sen: Sex
12. Något man skriker: Skit!
13. Film: Smala Sussie
14. Något man dricker: Sprit
15. Band: S club 7
16. Djur: snigel
17. Gatunamn: St:mikaelsgatan
18. Bil: Skoda
19. Sång: Some say love
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Sex

19 Juni - Överskattat eller inte?


Den 19 Juni gifter sig kronprinsessan Victoria med sin Daniel i Storkyrkan i Stokholm. Hela Stockholms området ska stängas av i trafiken för att det ska bli ett party område, hela huvudstaden ska fira!

De har pratats mycket om kronprinsessans bröllopsklänning, de är nog det enda jag är riktigt nyfiken på :) Här är några av dom förslag som har visats.




10 stycken underbara och gräsliga klänningar! Tänk den dagen man ska välja ut sin egen brudklänning,
den dagen ser jag fram emot när den kommer. Men var sak har sin tid! Iaf, angående kronprinsessans bröllop så tycker jag att det är liiite för överskattat. Vad tycker ni?

Vakna!!!



Vakna med The Voice ger en bra start på dagen! :) Fina Josefin Sköna Jacob & seriösa Paul! Haha!
Just nu ligger jag i soffan lite sådär halvdöd,har sovit väldigt lite inatt. Busen löper så hon är inte tyst en sekund, Patrick snakade sig genom denna natt och de är fööör varmt i vårt sovrum! Måste sätta upp fläkten idag så de är svalt och skönt tills inatt. Sen ska jag köpa snarkplåster till Patrick och boka tid till Busen hos vätreneren så hon får kasstreras snart! Sen ska jag tvätt nya sängkläder i dag och vädra hela lägenheten så de luktar gott och fräscht. Ska hinna med en springtur också så de händer lite på vågen,måla om en av väggarna i vardagsrummet efter förra onsdagens bravader,köpa en sele till busen,klippa Emil vid 5. Ja de är en hel del jag ska hinna med idag :)

My man P

Lycka!

Finns ingen som gör mig lyckligare!


Time goes by

Hur kan man känns sig så ensam ibland fast man egentligen inte är de? Men ibland så slår tanken mig,vart är alla? Varför spenderar man sina dagar mest själv? Känns de så kanske för att jag har bott i Barcelona i 3 månader och alltid haft männikskor omkring mig även dom stunderna man verkigen ville va ensam.. eller är de för att man tror att man har allt när det är en pusselbit som fattas? Jag vet inte.. men nått jag inte vill göra länge till ar att bara sitta hemma som jag gör just nu,men ibland så har jag bara inte lust och göra nått.. Ibland känns bara allt,som egentligen är roligt,bara tråkigt.. Saknar då allt va kul och man hittade på saker på dagarna,när de fanns saker att hitta på vill säga. Men de kanske blir bättre när solen kikar fram på dagarna,nu har de mest vart dåligt väder,vilket också hjälper till så att de mesta blir tråkigt. Nu ska jag inte gå in för djupt på de där men i de stora hela, Saker förändras,personer förändras och allt kan inte va de en gång va. Allt och alla förändras.

Do you wanna be on top?



Sitter och äter frukost och kollar på Topmodell, Gud va dom tjejerna är duktiga som är med där! Visst,alla har väl nån brist här och där,men vem har inte de. Dom sa en smart sak ang fotografering, om du har breda höfter/rumpa så puta inte fram de utan bak, då ser den/det mindre ut. Lika om du har stora bröst, skjut fram axlarna,inte fram, de ser bara vulärt ut. Ganska bra ord de där.

Amazing!!

Kan livet bli bättre än vad de är nu?! :) NEJ!!

Jag har fått jobb på ett av scandinaviens stösrsta flygbolag till hösten - Norweigan Airline!! Ni kan ju gissa hur glad jag är över de! Vi flyttar till Stockholm i slutet av sommaren, Patrcik har också jobb på gång i Stockholm, Jag får jobba med de jag alltid velat, Jag lever med världens underbaraste människa, Har en lähenhet på G, vår misse Busen, våra vänner och sist men inte minst våra underbara familjer! Livet kan inte bli bättre :)
Everything feels amazing!! Ett glädjeskutt för de!



I still got the moves




Belive in youre self!

Belive in youre self

If you dont belive in youre self, who will?


Mys dag till 100%!

Ligger här på soffan och kollar på bröderna Leijonhjärta. Den filmen är faktiskt riktigt bra :) Va menat att jag skulle ut och springa men jag fastnade här och skyller på att de är kallt och fult väder. Är riktigt mysigt och bara krypa ner i soffan men en filt, en kopp te och kolla på en film. Har inte gjort de på ungefär 3 månader. Mera mys!
Efter filmen ska jag ta mig ner på stan och möta Lerre för en fika och sen har jag lite ärenden att fixa tills ikväll :)

Känns så konstigt att man inte ska tillbaka till Barcelona nå mer.. Saknar mina roomis väldigt mycket.. De är 3 tjejer jag alltid kommer värdera högt! Vänner för livet!
Ganska komiskt att av 25 personer så va jag den enda som bodde upp i Sverige. Alla andra bor ju i Skåne och Småland.. Hade vart kul om man hade bott lite närmre.

Va ska man ha på sig idag då? Humm.. lär fixa mig nu och möte Lerre!

Besos!



A Winner, A Dream

I fredag hade vi slutprovet på Palma.. och de gick hur bra som helst! :D Klarade de! Känns så himla bra! Trodde seriöst inte att jag skulle klara de. Är så himla glad så ni anar inte! :D 3 ½ månad i Barcelona ifrån sin familj, den man älskar och sina vänner,vissa stunder va riktigt jobbiga medans andra va helt underbara! Allt slit va iaf värt mödan :) Den 26/8 har jag intervju med Norweigan i Stockholm :D Hoppas på det bästa!

Kom hem i lördags, Min älskade patrick hämtade mig på arlanda,är ju riktigt kallt här hemma fortfarande ju! Efter de åkte vi förbi min mormor en sväng i Stockholm och hälsade på :) Va kul och träffa henne,har inte gjort de sen 1 år tillbaka när jag och camilla va nere och skulle se Beyonce. När vi kom hem på kvällen så åkte vi till Patricks föräldrar och umgicks med dom en stund.

Har verkligen allt jag kan önska mig nu! Världens bästa kille, En underbar familj,En urgullig misse, riktigt bra vänner,dansen & snart ett jobb jag alltid drömt om! :) Kan bara inte sluta le! :D



Palma Mallorca
Malin Jag Tove Estelle Sara & Janni




Ida Soffia Tove & Jag på väg till träningscentret. Pigga och glada :)



Jag efter Fire Drill Övningen!

Har vart en lifserfarenhet att va nere i Barcelona i 3 månader. Känns lite konstigt att inte gå till skolan idag..
I går morse vaknade jag strax innan 7 på morgonen och fick panik för jag fick för mig att jag hade missat bussen till träningscentret! Men sen kom jag på att jag va hemma och inte på Palma ;)

Nej nu ska jag ta och dona lite här hemma!

Tack för att garttulationer! :)

Besos!





RSS 2.0