Remember Me..



Remember me

Den här filmen reekomenderar jag att verkligen alla ser!
Du,din pojkvän,dina tjej kompisar, din mormor, ALLA!
Så himla fin och rörande.

Onsdag till Söndag!

I fredags vart det tjej middag med tjejerna hos mig :) En riktigt mysig kväll! Va maskerad på Pitcher's så vi va utklädda till något som liknade zorrro :P haha! Så snikkt!

 

Sen dagen efter åkte jag till Sandviken och jobbade 2 dagar. Va riktigt kul! Vart några timmar :)

I lördags kom mina föräldrar hit och sen åkte vi på middag hos Patricks föräldrar. Va så trevligt och vi hade riktigt kul! De gick bättre än vad jag hade väntat mig :)

 

 

 

 

 


Fly like a butterfly, sting like a bi!

Jahapp! Kunde inte somna om i morse.. vilket jag verkligen hade velat. Men de är fint väder idag så jag ska nog lägga mig på balkongen och hoppas få lite färg innan hösten kommer :) Pratade nyss me Emelie också, alltid lika kul!

Här är min to do lista för idag!

* Ta en promenad
*Ducha och fixa naglarna
*Laga mat till min man
*Fotboll
*MYS!!!

Hoppas ni får en bra dag allihopa!

We Love Mondays in BCN

Jag Josefin & Angelica på Opium Barcelona!

Ricardo Juan (klubbägare) & Sergi :)

Jag & Mel :)

Saknar mina pinglor!

Hittade på lite kort från Opium. Ibland saknar jagverkligen tjejerna..Vi hade våra stunder :)

and..We love'd mondays!

 


Thomas Cook Airline

Eftersom att jag fick lov att tacka nej till mitt dröm jobb på Norweigan va det svårt att vara positiv till nya flygjobbs möjligheter,men de verkar ändras nu :) Om jag har tur så löser sig allt nu fram över. Har fåttt ett mejl ang intervjuer på Thomas Cook Airline. Det är också ett väldigt bra flygbolag. Men vi får se,dumt att ta ut något i förskott. Kan bara inte annat än hoppas och ta mig dit!


Kräftkalas och konungens återkomst!

Gaah! Varför ska man vara så lättväckt. Nu har min man åkt till jobbet, Önskar att jag kund sova lika tungt som honom,det går knappt att väcka honom ibland. Men en annan vaknar av minsta lilla.. så här ligger jag halv sju på en måndag när jag är ledig. Men men jag är inte bitter för de inte.

Har massa sköna kuddar i sängen som jag har puffat upp och mitt jätte sköna täcke som jag har krypit under till en bra film med busen! Riktigt mysigt!

Igår va Robin och min älskade Sofie här,vi åkte och fiskade,alla fick fisk utom jag,men de va kul iaf. Sen åkte vi hem till oss och åt kräftor kakor chips och lite annat gott till The return of the king. Mycket lyckad kväll :)


Nyttigt med stress?

Stressar du rätt blir du starkare, ökar din prestationsförmåga och mår bättre överlag, säger Dan Hasson, stressforskareKarolinska Institutet och författare till boken Stressa rätt! Öka din energi, hälsa och effektivitet. Hans forskning visar att stress i lagom mängd ger energi och gör att du slipper bli understimulerad. Ett typiskt exempel är motion som faktiskt är en
sorts stresssamma typ av hormoner stimuleras. Det ger dig både starkare kropp och bättre immunförsvar. Så betyder det att du kan jobba dygnet runt? Nej, att ständigt köra på i 180 utan vila kommer att bränna ut dig.
Bra stress är sådan som tar slut, förklarar Dan Hasson. Stressa lagom och se till att du vilar upp dig emellanåt.

Den här artikeln är från Cosmopolitan

Tydligen ska det vara en riktigt hälsoboost att stressa enligt den här artikeln. Personligen så håller jag med till 100%! Jag mår mycket bättre av att stressa,man känner sig piggare och gladare! Vet inte vad tycker men jag tror på de!




Just gray!

Ibland så undrar jag varför allt kan kännas så fantastiskt ena stunden och sen raka motsatsen? Allt är så orättvist. Varför kan inte allt bara vara enkelt? som när man va liten ni vet. När allt inte va lika komlicerat jämt. Men jag antar att de ska vara komplicerat just därför att man ska välja, inse och lära sig av de. Utvecklas.

Igår va jag och jobbade lite sen mötte jag upp resten av folket och tog ett glas med dom. Är lite sliten idag men de ska vi ändra på strax! Funkar inte att bara ligga och inte göra någon nytta.

Ska tvätta,diska,städa,sortera och slänga,lyssna på skön musik,sjunga utan att skada någon hörsel,njuta av ensamheten en stund,bara vara jag..
De behöver man ibland.


Min sköna Böna!

Nu har jag hunnit med och få bort massa skit som bara ligger i vägen och som vi egentligen inte ens behöver. Så nu ska jag tossa n i duschen och sen göra mig klar för en fika med min sköna böna Sofie på stan! Kanske smida lite planer över kräftskivan :) Sen väntar en kväll av hårt arbete!


Besatt?

Om du tänker på en sak väldigt ofta, drömmer om de och fantiserar om de,måste de betyda att man är besatt då? Jag har under en lite längre period nu bara kunnat tänka på en sak..lite jobbigt måste jag säga. Men de är inte som jag kan tänka mig att ni kanske får för er nu,att jag skulle va besatt av droger eller sex, visst sex är helt underbart men så långt har de inte gått. Och droger är något jag inte höjer handen för. Men den här saken jag tänker på hela tiden verkligen äter upp mig inifrån..Tankar..känsla..och drömmar. Grejjen är att jag har dåligt samvete för de. Men så blir jag såhär att kan jag ens ha de? Vill bara att allt ska örsvinna ur mitt huvud så jag verkligen kan slappna av och njuta av hela dagarna!

Du finns i mina tankar..



Den här låten tillägnas en mycket speciell person..

Trip till huvudstaden!

Förra veckan så hade jag så tråkigt och va så less på att de inte fanns nått och göra,ville bort en stund. Så vi dorg ihop ett gäng och körde mot stockholm :) Va jätte trevligt!



































En kul dag! :)

Party Pinglor @ my place!

 

Ännu en underbar kväll med dom bästa!

 


Mami& Papi!

En promenix innan jobbet med mami o Papi :)

Älskar er!


Big Street Personalfest

Helt galet att de har gått 2 månader sen jag skrev sist! Men så är det när man jobbar hårt!
Har vart i Rättvik och jobbat på 2 jätte bra restauranger, Big Street & Bruntegården! Rekomenderar båda starkt!

Så vad har hänt medans jag vart borta? Jo en hel del! Sommaren 2010 har vart både den bästa och den mest sorgligaste.. Mycket skratt och många tårar.

Sommaren började med en riktigt lyckad personal fest med Big Street.



Började hemma hos syrran med lite mys!



På väg till Biggan!







Här har de spenderats många kvällar och nätter :)





Kenneth och Stafan va på plats!



Bartender kurs med chrille! :)





Drinkarna va de inge fel på ;)



Victor, Ida & Chrille :)



En cigg på kajen!



Ida & Jag på väg upp till Brunte!



Oscar Ugglan Ida och syrran - Fullt ös!



Fin utsikt över siljan :)



Till middag vart de tapas :) Hur gott som helst!





Chrille och Stefan va glada :)





Kvällen avsultades med Camilla Adrian och Jesper från Bowlingen på Stranden! :)

Underbar kväll!


RSS 2.0