Världens lyckligaste tjej! Idag Är det 112...

Världens lyckligaste tjej! Idag Är det 112 dagar tills vi Är beräknade! :) låter mycket men de Är inte så länge om man tänker efter. Känns underbart! En vän till mig ska ha sitt andra barn om beräknade 2 dagar. Undra hur jag kommer känna när det bara Är 2 dagar kvar. Tåls att tänka på! Magen börjar bli stor nu och de Är en bit kvar för den att växa. Hoppas den inte blir för stor.. Men huvudsaken Är att Pyret Är friskt och mår bra! :)


Idag vart det lite shopping med helena :) ...

foto1283 (MMS)

Idag vart det lite shopping med helena :) bebis kläder i stora lass!


Whynes!

Sitter och njuter av en sjukt god frukost medans min karl ligger och sover :) Ska strax iväg och träffa Helena för en latte på whynes. Helena är beräknad till 5 Augusti,jätte kul med en till som ska ha barn som jag umgåtts tidigare med :)

Kollade på kort från tidigare delen avåret, Barcelona..sommaren 2010.. GUD va jag saknar de! Ett enda stort glatt minne! Kommer ihåg vad man tänkte vissa gånger när man väl va i Bcn, allt va pest och man ville bara hem. Men man behöver lite motgångar för att komma vidare i livet. Men samtidigt så va de en sjukt underbar tid där nere! Kommer aldrig glömma, människorna, staden, värmen, Opium, skolan, Mallorca, ja allt! Sen att jag har en så otroligt underbar man som stöttar mig i alla lägen! All min kärlek till dig Patrick :)

Näh! Nu ska jag nog ta och piffa till mig lite,dra på mig mamma byssorna,min kappa och ta mig ner på Whynes för att träffa Helena :) C ya!

Torsdag och 2 gravida kvinnor!

På torsdag ska jag träffa Helena,som också är gravid,för en fika och lite mys :) Är så himla kul att kunna umgås med någon som är i samma stadie som en själv. Kunna dela tankar och prata allt som man går igenom som gravid,bra som dåligt!Någon som förstår vad man går igenom och förstår vad man känner.

Vi är beräknade till den 20 juni och hon & Daniel till 5 augusti,så de är inte så himla långt emellan :)
Ser fram emot torsdag!

Heartbeat

Idag va vi på bvc och lyssnade på Bebis hjärta! Åh va underbart de va :) Allt va bra med både mig och bebis. Mitt järn värde va bra nu,låg ju bara på 10 i höstas,så de vart jag lättad över. Blodvärderna va bra och pulsen va också bra. Bebis hjärta slog jätte snabbt, hela 156 slag i minuten,men de är normalt.

Känns att man har lagt på sig några kilo nu,kan inte ha några byxor längre,tröjorna är för trånga och ja,allt är för litet! Men de är bara och gilla läget :) Huvudsaken är att bebis är frisk och mår bra!
Ska bli kul och gå på babysim!


Mamma Penning

Idag va jag upp till nya lagret för att hämta papper som Jane skulle fylla i och som jag i min tur ska lämna till försäkringskassan ang min mamma penning. Blev en glad överraskning när jag såg min årsinkomst :) Jag va inte beredd på att den skulle va så bra som den va! Men de kanske beror på att man arbetar ständig natt och har 3 st ob tillägg. Vart iaf hur glad som helst! Pengar kommer de nog allt gå åt i sommar när bebis kommer :)


Lets Dance



Snart är det Lets Dance & jag ska poppa popcorn och blanda saft till mig och älskling :)
Undra vem som åker ut idag?

Bebis & Jag

 

Har nyss beställt lite kläder till mig och Bebis från HM. Hittade på två klänningar,en mamma tröja,lite underkläder,ett par jeans shorts,två par skor,4 linnen,en cardigan och ett armband. Till Bebis hittade jag en urgullig velour dress,en piké tröja,två bodys och en kofta. Man kan aldrig ha för mycket kläder!

Älskar HM!

 

 


Jag har fått bröst!

En av alla positiva sak med att vara gravid är att som för mig som aldrig riktigt haft stora bröst nu fått de! Inte sådär för stora utan alldeles lagom. Vet inte,men jag tycker inte det är snyggt med för stora bröst. Trivs jätte bra med dom jag har :) Runda och fasta!  En anna skön sak är att dom inte kommer hänga sen efter jag har ammat pga att dom inte är för stora.

Magen växer också en hel del just nu :) De rör sig bara mer och mer för varje dag! Är kul att Patrick också kan känna bebisen nu,tidigare har det bara vart jag som har känt att den rör sig. Finns verkligen inge mysigare än att ligga på rygg och ha Patricks huvud mot magen som lyssnar på bebisen! en obeskrivlig känsla verkligen! Inte så långt kvar nu,längtar som en tok!



v.23+1


Äntligen helg!

Så himla skönt med helg :) men den här veckan gick väldigt fort som tur va. Har vart rätt så skoj på jobbet med,drygast är bara att ta sig dit. Vi har spelat en hel del kort och påbörjat en lite tunering, jag Patrick,Johanna,Peter och Arlind,den som förlorar mest måste bjuda på fika vid löning. Ligger rätt så bra till än så länge.

Vad har jag gjort mer i veckan..Jo! Jag träffade min underbara Sofie och fikade på Whynes. Har gjort lite pilates,sen mest sovit och ätit :) orkar inte med så mycket mer såhär års. Finns ju inte sådär jätte mycket och göra och om de finns och göra så krockar det oftast med våra arbetstider. Men de är skönt och ta de lugnt med!

Ska städa och laga lite mat nu,kanske ska anstränga mig och försöka laga något lite mer avancerat och gott! Då blir nog Patrick glad :) Han ska ner och träna strax så då har jag tid på mig. Men vad ska man laga då?


Vart är världen på väg?!

Vet inte hur många av er som följer Svensk Maffia,de gör jag och i kvällens avsnitt handlade det om en ensamstående pappa som kämpade för att förhindra sin son att involvera sig i det kriminella livet och gängvärlden. Pappan kämpade hårt men lyckades inge vidare. Sonen var nu medlem i Black Cobra,ett gäng som bildades i Damnark under 90 talet men nu har spridit sig till Sverige. Sonen fick betala 10 000 i medlemsavgift för att vara med i gänget,han sa att han kände trygghet och makt av att vara med i gänget. I utbyte mot medlemsavgiften och sin"trygghet" så fick han utföra bla hot, misshandel, arrangera en skottlossning och i slutändan av de,fick han fängelse och en enormt sårad och sviken familj. Pappan som gjorde allt för att sin son skulle få det bra,blev hotad av gänget men gav sig inte.

När jag såg det här så kom det många känslor.Jag beundrar verkligen pappan som är så envis och kämpar i stort sätt dygnet runt! Är det såhär vår värld kommer se ut snart? Nog för att det försigår en hel del av det redan men de döljs på ett noga sätt. Det som oroar mig är hur folk kan välja de livet framför ett,vad ska man säga, rent liv. Istället för att arbeta så säljer man droger,när man festar duger inte längre ciggen utan man vill ha något starkare och istället för skola och utbildning väljer man att ta del av något som många påstår sig vara brödaskap/systraskap. Varför välja den sk "lätta" vägen istället för den lite svårare men bättre? Kan någon förklara för mig varför man måste ta droger? Varför man väljer det olagliga före det lagliga?Är det tufft eller vad?  För jag ser inte det positiva med att ta del av dessa saker.

Till sommaren då vi blir föräldrar så kommer jag inte på några som helst villkor vara ens okej med att dessa saker finns som ett alternativ under uppväxten,utan göra allt jag kan för att förhindra att det förekommer under uppväxten. För det är inte okej vare sig du är minderårig eller inte!

RSS 2.0