Back in the days!



Back in the days
Sara & Jag

Nästa helg blir det troligtvis utgång med den gammla godingen Sara!



Har nästan precis kommit hem från gymmet och jag är helt slut! Haha! Märks att de va ett tag sen man rörde på sig.Så i morgon hoppas jag att jag har en välldans träningsvärk! Då vet jag iaf att kroppen har jobbat! Men now im back on track! Min kära vän Tobbe är ett bra och roligt sällskap som joinar varje dag. Nu gäller de bara att fortsätta att kämpa!
Skulle ha kollat på film med Älskade H ikväll,Förlåt att jag sviker H!
Men jag är alldeles för trött idag :/

Natti natt!
Besos!



Finest




Finest.se/sandii


Sigge!

Batte & Denice har skaffat sig en liten Sigge :) Hur gullig som helst!

 


En dag i sommras

Min underbara syster & jag

 

 

 

 

Älskar sommaren!


Min man



Du är underbar på alla sätt och vis. Får mig att skratta och le. Finns alltid här för mig.
Ger mig kärlek och tryhet.

Ja älskar dig Patrick Hellsen

Dita Von Tees








En stilfull sexikon - Dita Von Tees. Älskar verkligen dom här tre bilderna på henne. Riktigt sexiga och stilfulla, inte vulgära som en del andra sexikoner. Hon representerar verkligen kninnan.
Va vacker och va dig själv!

Söndag a la helsinggården

 

Idag blev de suchi till middag! Mumfillibabba!

Tidigare idag va vi och hjälpte Patricks föräldrar med poolen.

Skönt och ha de gjort nu innan de blir allt för kallt.

 


Diffrent?


People tell us to be normal,to be like everybody else. But what is normal and whats diffrent?




Sandviken & Göranssons Arena









Jag Elias & Sanna åkte iväg och jobbade 2 dagar i Sandviken på Göranssons Arena när stora Enso hade konferans. Va hur kul som helst! Mycket uppträdanden, roligt folk och mycket att göra!

En kopp te

Nu ska jag ta och göra mig en stor kopp varmt te innan jag ska iväg på mötet med johan blund.
Ska bli mysigt och krypa ner bredvid mannen jag älskar och gosa in sig rejält i täcket!



Sov så gott allihopa!

Overall?



Vill ha!
Hur mysig ser inte den här ut att vara??
Införskaffa sig en sån kanske :)
Är lagom avundsjuk på min kära vän Carro som har en grå sån här!
Hon är riktigt gullig i sin!

Bara 4 ½ månad kvar!!

Bara 4 ½ månad kvar sen kommer min efterlängtade telefon!

iPhone 5



Va inne och beställde en sån för någon dag sen,den jag har nu börjar ju ge upp!

Bingo

Fick en inbjudan till kalas om 2 veckor,Bingo släpper sin nya bok,bok releasen sker på Hells Kitchen i Sthlm. Kommer även va vennisage,vilket jag tycker kan va kul. Jag Elias och älsklingen kommer att närvara. Massa folk och goda drinkar. De ser vi fram emot!


Kalas med jobbet!

Ny dag, nya möjligheter! Igår vart de några öl med kollegorna hemma hos oss. Dock slutade kvällen tidigt för min del,vart inge Pitchers. Men de va trevligt så lände de vara!



Dock kommer jag inte dricka fler fredagar på ett tag nu. Funkar inte när man är slut efter en veckas arbete. Är på tok för trött. Bättre och vila upp sig!

Idag har jag inte gjort många knop inte, Tessan kom hit vid 9 tiden och skulle ha hjälp med sitt hår inför dopet hon skulle på tidigare idag,så hon hade med sig frukost! Mums! Efter de så städade jag hela lägenheten,duschade och lagade lunch. Sen la jag mig på soffan och kollade på G-force. Slocknade på en gång! Sen blev jag väckt av älsklingen som va hungrig!

Så nu ligger vi här, jag och min älskade Patrick,och kollar på Star Wars i regnvädret. Myys!





En perfekt man

 

En perfekt kille älskar dig för den du är. Han som visar och säger vad han känner. Han som skickar sms på kvällarna och säger: Godnatt älskling, jag saknar dig. Han som ser otroligt bra ut i dina ögon. Han som är en gentleman. Han som tål ett nej utan en sur min. Han som vill visa upp dig för världen när du har mjukisbyxor och en skön tröja. Han som ringer upp dig om du vart sur och la på luren. Han som lever för dina kyssar. Han som håller vad han lovar. Han som kan skriva ditt namn på msn och skiter i om han förlorar 15 tjejer som vill ha honom.


Hösten

Ännu en dag har gått och de blir bara mörkare och kallare för varje dag som går. Hösten närmar sig med skrämmande steg. Det som värmer i mörkret är dom som står en nära. Vänner, familj och den som håller av ditt hjärta. Tända ljus och färgsprakande löv. För mig är hösten en mysig men även en smått deprimerande årstid. Alla stänger dörren och man ser nästan ingen längs gatan. Sommaren är slut och solens strålar vistas inte många gånger om dagen.

Jag kollade ut genom fönstret och såg alla färggranna löv. Tände massa ljus, kröp ner under täcket med en kopp te bredvid min älskade för att kolla på en film. De är något jag gillar med hösten,massa mys!


Rösta rätt!

Nu har jag vart och röstat så nu är det bara att vänta och se vad svenska folket har valt :)

Igår vart de hemma kväll med älsklingen,popcorn och alkloholfri mohito! Gitt!
Hade verkligen ingen som helst ork till att gå ut :P Hade mitt roliga i fredags. Björn och Therese kom förbi efter fotbollen igår så jag kunde hjälpa henne med sitt löshår :) Vart en kopp kaffe på de också.
Senare idag ska vi iväg och fira björn som fyller år :D


Älskade Mamma

Är så glad att operationen gick bra och att du är på benen snart! Älskar dig mamma!


Love my curves!



Är så sjukt less på att höra allt gnäll om att " jag är för tjock" fast personen egentligen är helt platt och rak! Själv är jag inte smal men jag älskar mina kurvor och skulle inte vela va utan dom! Varför inte va stolt över de man har istället för att stå framför spegeln och dra i den lilla hud som finns kvar? De är bara sjukt.

Frukost på sängen

Nu börjar de kurra i magen!
Så jag tänkte överraska min man med frukost på sängen a la sandra!


Alliansen eller RödGröna?

I morgon ska de röstas! Skönt att veta vart jag står måste jag säga. Tidigare va jag lite vilsen ett tag,men nu är de glas klart. Vet inte om ni såg debatten i förrgår? Ganska intressant. Kul och se vad alla partier hade och säga när de väl kom till kritan. Satt mest och skratta åt vissa,dom kunde inte ens ge svar på frågor dom fick! Dom gav ingen inblick i hur de skulle vara om vi skulle välja dom,utan jag tyckte mest dom stod och sa att man skulle rösta på dom. Men hur kan man göra de om man knappt vet något om deras mål? Den enda frågan jag tycker dom har ett bra svar på var deras synpunkter när det kommer till sjukvården. Sen har vi alliansen,dom vill förbättra saker som rör skolan,jobb och mycket annat. De som jag tycker är emot mina egna tycken är deras fråga när det kommer till kärnkraft,men de är en fråga av många. Sen lär man ju tänka på vad som gynnar en själv och inte på vad som kanske gynnar alla andra. Inom det här måste man vara självisk!  Så hejja Alliansen!


Underbara tjejer! Skååål!

Jaha, nu ligger man här och har den där huvudvärken jag gruvade mig för att få igår. Men de va de definitift värt! Så goa tjejer jag har! Vi började kvällen hos Carro i främby och avslutade den på åh. Mycket skratt och snack när alla tjejer samlas. Haha!




Ensam eller inte ensam? Det är frågan?

Vad är det egentligen som gör att när vi inte har någon, trånar vi efter att ha någon? Någon soom håller om en när man sk asova, han som alltid finns där när du behöver en famn att falla tillbaka i,någon som får dig att skratta och bli helt varm i hela kroppen,Han som är "Den rätta".. eller kanske bara någon att ligga med. Vad vet jag. Men i de stora hela så när man inte har någon så är det de enda du vill ha. Och sen,

Vi som har "Den rätta" och kanske till och med en ring på fingret då?Är gifta eller har barn? Vad vill vi? Har vi allt man kan önska sig? Eller finns det mer? Är man bortskämd om man vill ha mer?
Jag btycker inte man är bortskämd,eller vad jag ska kalla de. Jag är själv förlovad och bor med min sambo Patrick sen en längre tid tillbaka. Han är underbar på alla sätt och vis,men ibland behöver man lite tid för sig själv, det som alla singlar har men inte vill ha. Tid och att få vara ensam.

Tycker bara det är så lustigt hur alla människor bara gnäller, " jag har ingen,jag vill inte vara ensam mer" Och " Jag vill va ensam,ha lite tid för mig själv" När man i varandras ögon egentligen nästan avundas.
Varför inte bara va tacksam för det vi har och inte har och ha tålamod tills allt löser sig och kommer vår väg?

Vi nöjer oss aldrig!

Azafata, Esta bien!

Las Azafatas - Dos salidas de emergencia

 

Den här är tillängnad alla mina tjejer från Barcelona!

Miss you!


RSS 2.0