Kom i tid!

BIJJO

Hur snygg klocka som helst och inte dyr alls!


Min vita

Älskar min spettskavaj jag köpte på Gina förra månaden. Använde de för första gången idag! Är verkligen hur skön somhelst och den är grymt söt!


Möblera om?

Vi möblerade om i vardagsrummet förra veckan,blev mycket bättre tycker jag. Större och lufftigare.

Just the way I like it :)


Tanya K



Igår kom Tanya K förbi på en kopp oboy i de fina vädret :)

Varför är du så självupptagen?

Som vänner lyssnar man på varandra och ger råd. Man delar tankar, ger varandra uppmärksamhet och respekt. Tråkigt nog så är väldigt många av ens vänner väldigt självupptagna och mest bara pratar om sig själv, de blir liksom för jobbigt och lyssna på när någon annan behöver lätta sitt hjärta eller be om ett råd. Man ger de en till chans och en till och en till..men, till slut så ger man liksom upp. Om du aldrig kan lyssna på mig och engagera dig,varför ska jag då lyssna på dig och alltid finnas där? Kanske är därför jag har blivit tråkig som du kallar de. För att jag inte orkar lyssna mer på dig. Vi kanske lever två olika liv,men ska d eegentligen spela någon roll? De tycker inte jag. Jag vill inte va din psykolog,jag vill va din vän!

Vill inte va en av dom som växer fast!!

Vet att jag låter extremt negative nu men jag sitter och funderar lite.. en del säger att varför ska ni flytta till sthlm när ni kan bo här? Varför ska ni bara sticka för? De kan ni inte göra. Men jo! De är precis de vi tänker göra. Om jag ska vara ärlig så är jag så fruktansvärt trött och less på nästan allt här hemma. Varför gå och trampa på samma ställe när man kan se världen? Många av ens vänner verkar växa sig fast där dom står och är rädd för att testa nya saker,se nya platser,göra något annat. Jag personligen är ganska trött på att bara va här. Gå ut på samma ställe gång efter gång,med samma personer gång på gång(inget illa menat) Ibland behöver man något nytt för att allt ska kännas bra. För att de ska bli kul. Sen å andra sidan så märker man verkligen att alla börjar växa åt olika håll nu. Alla börjar välja väg i livet. Och min väg leder inte hit..inte på ett bra tag.

Vad tänkte jag med egentligen?!

Idag när jag va och dansa så insåg jag verkligen hur mycket jag saknar att dansa och hur mycket jag saknar alla stunder med klassen, Bevita & Verna på gymnasiet! Gud va vi hade kul! Haha! :) Tur att några fortfarande syns till iaf. Ang dansen så har jag tappat en hel del men de va kul och efter 1 timmes uppvärmning av lite blod, mycket svett och någon tår hit och dit så va jag nästan tillbaka där jag va för 1 år sen. älskar känslan man får när man ligger och pressan ispagat och splitt. Kommer dansa så mycket jag kan fram över! Fattar inte hur jag kunde lägga av?! Va tänkte jag med?!


Celebration!

Somnade med en tår i ögat inatt men vaknade upp med ett leende! Ska iväg och dansa strax sen jobba lite extra :) Blir kanon de!

Kommer ni ihåg att jag nämnde att vi skulle flytta till huvudstaden till hösten men sen ändrade vi oss? Nu har vi ändrat oss igen :P till hösten blir de förmodligen flytt som de ser ut just nu iaf. Både jag och Patrick känner att vi måste komma vidare med vårt och våra liv. I falun står man mest och trampar på samma plats. Så nu lär vi leta ny lägenhet igen :P haha! Why not keep it simple?

Nu ska jag byta om till danskläder och leta rätt på min gammla dansskor som jag begravde längst inne i garderoben förra året! Aldrig mer! Kommer bli massa dans under sommaren så nu ska dom ligga framme! :)

Besos everyone!

Mobiljävel!!!!

Fattar inte att min mobil är så konstig?! Kan inte svara när folk ringer! Ibland går de och ibland inte! Hur störande som helst!!!! Om ni vill nått så får ni sms:a eller skriva på facebook!

Marc Jacobs Fashion week

 

Bilder från Marc Jacobs Fashion week


En ny garderob!

Nu har jag beställt lite grejjer från H&M, Nelly och Chique :) Ska bli kul med lite nya grejer till nya garderoben! Bos gammla rum ska vi göra om till en stor garderob :D Kommer bli kanon när vi är klara.



Inte en natt till!

Hade en riktigt hemsk mardröm i natt! Jag hade börjat jobba som flygvärdinna och va på väg hem till sverige från nånstans. Så gick nått fel och vi krashade mitt i havet,mitt i natten! Men vi lyckades ta oss ut ur planet och upp till ytan. Sen minns jag int evad som hände efter de.

De som är,är ju att om de skulle hända på riktigt så finns de knappt en chans att överleva. Hur som helst så va de en läskig dröm jag inte vill drömma igen!!




Den här bilden är från när ett plan krashade utan för Santa Barbra U.S

Kommer aldrig glömma

 

 

 

 

Cabin Crew utbildningen BCN

Palma slutprovet 27 - 30 April 2010

Underbar tid,underbara minnen!


Back on track :)

Kom hem för ett tag sen från en promenix runt tisken med Denice,va riktigt skönt och röra på sig,
as always ;) Men jag känner att jag måste röra lite mer på mig än bara gå lite,få bort all stress och irritation, så nu har jag bokat danssalen på torsdag så nu jävlar ska jag dansa! :) och som jag har längtar!! Nu har jag iaf fått de bevisat, ingen dans ingen sandra. Kan verkligen inte va mig själv om jag inte får dansa. Är en obeskrivlig känsla att få göra dom där pirruetterna, den sköna smärtan av att tänja och röra sig till musiken! Gaaah va jag älskar de!Förutom sex så finns de nog inget skönare än att dansa. Im back on track! Hallelulija!!



Dansfötter som aldrig sviker :)



What can I say

What can I say..

 

I love my man! :)


Fräscht i jeans och vitt


Jeans är något som alla människor har använt i många många år och fortfarande använder,något som aldrig kommer ligga på ute listan. Passar till allt. Nu till sommaren tycker jag personligen att jeans och vitt är riktigt fräscht, en klassiker!

Vad är en vän?

När man är bästa vänner, finns de vissa saker man bara inte gör,sånt som är förbjudet ni vet!
Men sorgligt nog så finns de folk som gör dom sakerna ändå. Ingen nämnd ingen glömd. Egentligen är de riktigt tragiskt att man knappt kan lita på sina vänner i dagens samhälle,dom man verkligen ska kunna lita på! Alla pratar bakom ryggen på varandra,är falska och vissa helt genomruttna. Och ja! Tyvärr är de så.. Jag personligen skulle inte vilja ha en sån vän,de vill väl ingen,men de är svårt och veta vilka dom är?Man får helt enkelt gå på magkänsla och lita på folk tills dom isar motsattsatsen till att man har fel.. Som vän har man vissa förpliktelser,precis som i ett förhållande,man är ärlig,sårar inte(inte med flit iaf),man går inte bakom ryggen på varandra, osv. Men de verkar inte va alla som förstår de.. Utan tro att inget kommer fram,men allt kommer fram förr eller senare, de är något jag själv har erfarenhet av. Och de är tusen gånger bättre och va ärlig,hur ont d eän gör och hur svårt det än är så ska de fram,vad de nu kan va. Varför ljuga för sig själv och må dåligt när man kan va ärlig och leva med lite heder i kroppen.Stå upp för sina misstag och försöka rätta till dom så gott man kan istället för att gömma sig bland alla lögner som sprutar ut i munnen en efter en.De mår man bara sämre av själv. Ärlighet varar längst!

 

Nu ska jag krypa ner under mitt varma sköna täcke bredvid världens underbaraste människa och sova lite

Nattinatt gott folk!

 

Besos!

 


Minigolfkuling!



Idag vart de lite mini golf med Älsklingen, Batte & Denice :)
Va riktigt kul!


Dock vann jag inte,men kom på 2:ra plats! :)
Ganska bra för att va jag, haha!


Facebook - praktiskt?

Alltså,idagens läge så händer ju nästan allt på facebook. Är ju nästan så att man knappt behöver en telefon längre,men jag tycker de är bra,som i mitt fall nu,jag har ingen telefon med abonnemag utan kontantkort och när de är tomt på kortet och jag inte kan få tag på den jag ska ha tag på kan man oftast alltid gå in på facebook och få tag på personen där. Är ett sjukt bra sätt att hålla kontakten med sina nära och kära, släkt och vänner. I stort sett kan man nästan göra allt på facebook. Jag gillar facebook skarpt!

Cupcakes in my head


Vaknade på tok för tidigt idag och jaghar sovit på tok för få timmar inatt. Känns som att jaghar grus i ögonen.Ska försöka sova lite till strax,tror jag kommer behöva de idag. Tänkte jag skulle köpa en flaska vin,baka cupcakes och tacco paj till älsklingen som vi ska ha med på picknicken jag tänkte överraska honom med när han kommer hem från jobbet :)
He's gonna love it!



Ingredienser
3
3 st ekologiska ägg
2.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3.5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao av god kvalitet
1 st nypa salt
100 g mörk kvalitetschoklad 70 %

Chocolate frosting:
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0.5 dl kakao av god kvalitet
100 g phiadelphiaost
1 msk varmt kaffe
Strössel eller blommor till garnering

En sats räcker till ca 12 st cupcakes.
2.5 1 50 1 2 3.5 2 4 1 100 60 5 1 0.5 100 1

Ett monster

Igår va verkligen inte min dag.. va seriöst som ett monster. Allt va fel,vad de än va.. Va hur trött och irriterad som helst,borde låsa in mig när jag blir sådär! Batte och denice kom hit och kollade på film,men jag ville bara va för mig själv..inget illa menat alls,men jag va verkligen inget roligt sällskap igår..för någon! Allt kom på en gång igår.Hade verkligen ingen lust med nått och jag försökte verkligen med allt som skulle kunna göra mig glad,men de gick bara inte,de kom inge leende. Va för trött..Gömde mig genom att ta ett varmt bad,en kopp te och plugga igen öronen och lyssna på skön musik. Som tur va så hjälpte de. Men om de händer nån mer gång tänker jag seriöst låsa in mig där ingen hittar mig tills jag är på bra humör igen! Man får ju skämmas annars.. Jag va verkligen ett riktigt monster igår..Stackars folk i min omgivning! Måste ta och sova ut och rycka upp mig lite,hur ska de annars sluta!




The Poodles & a pregnant women

I går va jag och jobbade i Rättvik,kom hem idag helt slutkörd! Men fan va jag och syrran hade kul på jobbet igår,vad skulle jag göra utan henne!? Gå under rent it sagt!! Men som tur är så har jag henne och hon finns alltid där. Men nu ska jag komma till sak, grejjen va den att vi jobba som sagt igår och sen kom The Poodles in och käka så vi snacka lite med dom och sen vart de utgång på Bowlingen efter jobbet :) De va Skoj! Men dom verkade tro att dom va mycket yngre än vad dom är..dock på ett lite sämre sätt,men de va kul och se dom iaf. En annan rolig men kanske mindre rolig grej för syrran va att hon på nått vis lyckades tappa 7 glas under kvällens gång :P Haha! Men dom skratten jag gav av de fick jag snart tillbaka, en av kunderna visste inte att vi är syskon och frågade syrran om vi va de,hon sa ja och då frågade kunden om jag va gravid! Sofie började skratta,och de va inte tyst heller. Sen började Johan,en av kockarna,också skratta så jag frågade vad som va så kul och då berättade dom för mig att kunden trodde jag va gravid. Vad säger ni? Kanske är dags och börja ta tag i sit ups:en igen? ;)

Besos!

Sommarplåga?



Sean Banan - Skaka rumpan!

Good Stuff!


Victorias secret





Victoria Secret

To die for!

Grattis till studenten syrran!

(Sofhie Hjertquist & Jessica Dyrsmedhs)

I fredags tog min syster examen från St:Mikaels gymnasium i Mora - Hotell & Restaurang utbildningen.

Va hur stolt som helst över henne,hon gick ut med kanon betyg! Men dom har hon slitit för!

Grattis än en gång Syrran!


9 Juni - A Gils night with the boys!

Igår bjöds de till girlinight at my place. Va hur trevligt som helst! Vi lagade mat & drack vin.

Senare på kvällen fick grabbarna va med, då spelade vi Intim.

Stämningen va på hög nivå!

Innan middagen fick jag och Sofie va med på ett kort.

Emelie & Karro va på G

Gyrgen kom förbi med sin vän

Robin & Karro

Puss!

Bulle fyllde år och fick en födelsedags puss av Karro!

 

En riktigt trevlig kväll med skratt lek och underbara människor!

Tack alla ni som va med för en kanon kväll :)


Varför?

Hur kommer det sig att vi skriver våra egna löften, men inte våra egna regler?

L & L ?

L & L ?
The two big L:s, Labels and Love. Thoes things are the things that almost every grils is chasing.
Many of us girls are always chasing the wrong gays..but some how,after have trying them on,so to say,we find the perfect "shoe" The one of our dreams. Just like I found my. Shore, everybody have there ups and downs sometimes,but still its thure love. Then we have the other thing that many of us girls is chasing, Labels, Gucci,Louis Vuitton,Prada,Chanel,Vivianne Westwood,Vera Wang,Oscar de la renta,Christian Louboutin, name it! That,for some of us,are out of reach. But still we keep on dreaming untill we get there,and we are walking with our own Louis Vuitton bag. Same with love, Dream big and keep on beliving in yore dreams,and you will make it!


Busen Bejb!

 

Världens goaste gobit!

Bus!


Laundry Time!

Tvätta är ganska kul ändå, tycker inte ni de? Man gör något bra samtidigt som man får träning och rena kläder! :)


Dröm - Mardröm?

Jag är vid en sjö någonstans ute i skogen,sitter och kollar ner i vattnet, Sen kommer du! Du lägger din hand på min axel och låter den falla längs min bara rygg,jag ryser till. Jag kan inte se ditt ansikte men jag känner din doft.
En doft jag sent kommer glömma. Jag reste mig upp för att försöka se ditt ansikte. Du var borta.
Jag vandrade runt i skogen och jag kände hur nära du va mig,du va där. Jag kunde känna din närvaro.
Plötsiligt stannar jag upp, min kropp nästan fryser till is. Kan inte röra min ben,jag är fast där jag står. Jag känner hur du kommer närmare,men jag ser dig inte,bara känner dig. Jag känner hur du andas mot min nacke,jag blir varm. Jag sluter mina ögon och nästa gång jag slår upp dom är du där, du står rakt framför mig och jag kan se dig..

Allt kändes så verkligt.. Ibland kan drömmar vara helt underbara och ibland de hemskaste man kan va med om. Ganska intressant faktiskt hur drömmar kan påverka oss. Betyder drömmar något? Har de någon mening? Är det ett tecken på något? Eller är de bara massa som snurrar runt i våra huvuden?



BildKälla

Miss my Girls!!!

 

En underbar tid i Barcelona!

Memories for life!


Stl 34 - de nya 44?

Ibland kan man undra varför alla tjejer är så besatta av sin vikt,fast dom redan är små som pinnar? När det faktiskt finns dom som är lite större an stl 44.  Visst,jag kan förstå till viss del att alla bryr sig om hur man ser ut men när någon som har stl 34 säger att dom har blivit tjock! De förstår jag inte!? Eller när man ligger ett tjejgäng och solar,så säger den minsta av dom att hon har blivit tjock och fått mage,när det faktiskt ligger en annan tjej 2 meter bort som har mage. Inte speciellt sjyst enligt mig.

Jag blev själv mobbad under en längre tid av min uppväxt för att jag va större än alla andra. Och den smärtan som ges av dom orden folk skriker efter en i skolan eller skrivs på änkarna i klassrummet sitter en livstid. En viss osäkerhet försvinner aldrig riktigt trotts att de va år sen idag och jag har kommit över de så finns de spår kvar. Men samtidigt ska man inte se tillbaka, utan se framåt.

Något jag stör mig på är när man tex är på stan,så ser man ett gäng 14 åriga tjejer som står inne på HM och drar i de ytterst lilla dom har på magen och tycker dom ser tjocka ut?! Va är de liksom!? Sjuuuukt! Dom har ju inte ens kommit in helt i puberteten!

En annan grej är när killar bara ser "den perfekta ideal tjejen" och inte hela personen. Man ska se ut på ett visst sätt, ha enorma röst,en pinne till kropp,etc. De får också tjejer att känna enorm press ang sin vikt och sitt utseende. En kille kanske gillar en tjej men vill inte träffas mer pga att hon är en XL och inte en S. Såna killar är inte mycket i mina ögon, men som tur är så finns de andra killar som gillar tjejerna för vem dom är och för hur dom ser ut. De handlar inte bara om utsidan,utan även lika mycket om insidan.

Personligen tycker jag tjejer ska ha lite höfter och lite bröst,men de är ju en smaksak. Jag trivs med mig själv och de tycker jag alla tjejer borde göra. Se de fina i dig själv!



Bild källa

Myskväll = hemmakväll :)

Ikväll vart de en lugn hemma kväll med älsklingen, de va efterlängtat kan jag lova. Är alltid massa folk omkring eller nått som måste göras, men ikväll tog vi oss tid till varandra,lagade middag ihop,tog en promenad och myser i soffan. Riktigt skönt! Är så glad att jag har Patrick,han gör mig så lycklig! :)
Han är verkligen min bästa vän och den jag älskar! Många vänner som inte har någon har svårt att förstå en själv i vissa samanhang,de pratas mest om "singel grejjer" och inte så mycket om "förhålland grejjer". Ibland vore de kul om de fanns ett till par att umgås med..men jag klagar inte på allt som vi har nu heller,älskar våra vänner! Är ganska kul och lyssna och pratat om allt där emellan :) Nej,nu sk ajag stänga av datorn och krypa ner brevid min älskling och kramas,de jag älskar mest av allt!

Besos!


A real women!

Klockren Kvinna!

Håller ni inte med? Jag älskar iaf Maria Montazami och tycker hon är sten skön!


Ny hårfärg!



Om 20 dagar är det dags för mig att färga håret,de är efterlängtat kan jag lova! Dock ska jag testa något som jaghade för länge sen :) roligt med något nytt!

Mitt mål 2011

Det här är mitt mål 2011 med älsklingen! Underbara San Fransisco!

Without dreams there is no comming thrue


Sommarens have to!

Vi har ara en kropp, och den måste vi ta hand om!

 

 

 

För att skydda kroppen i solen i sommar använd Hawaiian Tropic Intense som ger huden en solkysst färg samt bra skydd.

 

 

Hawaiian Tropic coconut body butter är perfekt om du vil ha en kräm som ger kroppen fukt och glans.

Love it!

 

Till läpparna passar Dior Kiss,finns i många färger men mina favoriter är


Aldrig nöjd?

Det var en gång en flicka som hade allt. Kärleken, pengarna, vännerna,en frisk kropp och älskade livet. Hon såg bra ut,va trevlig,bodde i en fin lägenhet lite utanför stan. Men dock fattades de något,hon var inte nöjd? En pusselbit fattades..men vad?



You and me - just us?

You and me - just us.

De ordspråket kom upp i satc 2, sitter och funderar lite kring de med en kopp te på balkongen. Jag vill inte bli en av dom som bara sitter hemma med sin käresta och bara glor på tv. Klart de är mysigt lite då och då,men kanske inte varje dag. De finns så mycket annat man kan göra. Speciellt nu under sommaren. Men vissa verkar tro att de fortfarande är vinter,kallt och massa snö ute..av egen erfarenhet så har jag lärt mig att man inte ska göra sånt varje dag,till slut är de inget man längtar efter utan mer nått som känns tråkigt och i vissa fall kanske tom lite jobbigt.

Finns de egentligen någon direkt skillnad mellan oss tjejer och er killar när de kommer till det här med att hitta på saker i ett förhållande? Är könet skillnaden eller är det en indeviduel sak? Spelar de någon roll vilken nationalitet man har?Man kanske är mer romantisk som grek eller spanjor?

När det kommer till att hitta på saker, som inte har med fjärrkontrollen att göra, så brukar ni killar oftast vilja fiska,spela fotboll,spela tv spel eller dricka öl. Men.. är det allt som går att göra? Kanske om man ska hitta på nått med sina polare men de kanske inte är just de man vill göra när man entligen får en ensam stund tillsamans.. visst de kan iof va kul men inte om man vill ha lite romantik i de hela. Eller har jag helt fel?

Hur tänker vi tjejer? Och vad vill vi?
Vissa människor är den typen att den andra personen borde " veta" vad man vill.
Andra är mer att dom ger pikar för att man vill att den andra personen ska göra nått speciellt för en själv.
Och sen har vi den personen som sprutar ut ideer, jag vill göra de och jag tycker vi borde göra de.. osv.

sen finns de säkert fler typer,eller vad man ska kalla de,men de här brukar vara dom vanilgaste sätten att tänka som tjej.

Kanske är så att man,som tjej, måste ta saken i egna händer om man vill att något annat "val" ska existera. Kanske bara är dags att acceptera.

Nu ska jag ta min te kopp,min dator och gå in och orsta tänderna och sen krypa ner i min varma säng. Måste ju va pigg i morgon när jag ska iväg på en shoppingtur med Helene och Emma :)

Natti!

Besos


Ett stort Grattis!!!

På fredag tar älskade syster studenten! Helt sjukt va tiden går alltså..Va ju inte länge sen jag tog studenten. Men som sagt på fredag blir de fest för hela slanten på riksvägen! You name it! :D
Världens finaste tjej!




Sex and the city 2 - Ett måste!

Med nymålade rosa naglar,en svart kjol,ett vitt linne och mitt underbara halsband från Blanco -
Igår va jag och såg Sex And The City 2 med Emelie. Den va riktigt bra! Inte alls va alla kritiker skriver. Visst,den är inte lika som förra filmen,men vem vill att den ska va de liksom? Iaf, de som är lite annorlunda i denna film är att dom byter kläder typ hela tiden,men de tycker jag bara är kul! Ja menar,vem tackar nej till att se tex vårkollektionen från Louis Vuitton?

Tillbaka till filmen, ni som inte har sett 2:an än, Se den! Skit i vad tidningarna skriver.
Handlingen i filmen fick mig att gråta och skratta! Gick verkligen därifrån med ett stort leende :)



Kort samman fattning:

Carrie, Samantha, Charlot & Miranda lever sina liv i New York city. Carrie har precis gett ut sin 4:e bok som handlar om giftemål. Stanford och Anthony gifter sig, Charlot kämpar med sina barn och sin svartsjuka mot hennes och Harrys nany, Miranda hatar chefen på jobbet och Samantha kämpar mot alla ålderstecken.För att komma bort från de "vanliga" livet på manhattan,reser dom till Abu Dahbi på lyxsemester där dom möter nya vänner, gamla kärlekar och kanske inser att de vanliga livet där hemma kanske inte är så dumt när allt kommer omkring.

The christians have the bible - we have sex and the city





RSS 2.0