Äntligen kan man börja slappna av!

Började dagen med en tidig morgon promenad tillsamans med Theres och Miro runt kålgårn,dock va de farbannat kallt!! Hela 23- grader!! Men de va ganska skönt iaf :)

Efter promenaden så for jag hem för och städa inför kvällen och morgondagen,Theres kom förbi och lånade våran dator en sväng och på de blev det ett glas juice ;)

Ska strax ner på stan och köpa en födelsadagspresent till Theres,hon fyller år i övermorgon! :)
Känner mig helt vimsig,har vart så mycket nu över jul och nyår.. skönt att de är över snart så man kan slappna av,för det har jag inte gjort på ett tag!

Efter matlagningen ikväll så ska jag och älsk sola lite så man får lite färg tills morgondagen :)
Sen ska vi upp tidigt i morgon för att åka till Rättvik och lämna Bus till mina föräldrar,hon ska va där över nyår,känns inte säkert med allt folk som ska hit!

Nä,nu ska jag städa klart,sen ner på stan!


CC Skye








Älskar det här halsbandet!

KyssJohanna


Färga håret?



Idag kände jag att de fick vara nog! Är så trött på´m in hårfärg,slitet och alla möjliga nyanser! Så jag trasskade iväg och köpte en hårfärg :)

Resultatet blev bättre än väntat :)
Inte för mörkt och inte för ljust,bara perfekt!
Så jag är grymt nöjd!


Kallt!!

Va nyss ute på balkongen ocg de är verkligen sjukt sjukt kallt ute nu!! 22-!!
Tur att de iaf är fint ute med all snö när de är så kallt!



Solig och skön dag :)

Började dagen med en underbar frukost tillsamans med älsk :) Efter de drog vi oss mot stan för att uträtta lite ärenden. Sen blev de en sväng till borlänge med emma Pemma & Spoon! :) Vi tog en sväng på kuppan för lite shopping och sen bar de hemåt. När vi kom hem fastnade vi på Park In för att sola lite,vilket va sjukt skönt vill jag lova!!



 Både jag och Emma somnade till när vi låg där,Haha! Kul och få lite färg iaf :) Älsk slutade tidigt idag så han hämtade upp mig hemma för en tur på ica maxi,dagens middag blev grillad kyckling med sallad! Mumsi!
Har vart en händelserik dag,fått mycket gjort! :)



I morgon kommer Sofie, Lauren, Lina Emelie och Emma hit för att hjälpa till lite inför nyår :) Kommer bli kanon mysigt! Kul och träffa Lauren också :) va ett tag sen!
Ses i morgon tjejer!! :)


Busen Bejb!



Något jag ska tattuera är Bus tassmärken,är både speciell och betydellsefullt för mig. Något jag kan ha hela livet utan att de blir tråkigt. Undra när bara?


Barcelona!

Maddie Bikini Set SEK 318, Wonderland - NELLY.COM  Sandie Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COM  Lydra Bikini SEK 499, Panos Emporio - NELLY.COM

Bikinisarna kommer från Nelly.se

Vet inte hur ni är när de kommer till bikinisar,men jag älskar bikinisar! Finns så grymt mycket snygga i olika modeller. Vissa älskar skor,andra bilar men jag älskar bikinisar !
Speciellt designen från Ed Hardy!

  

Några Favoriter!


Fruktsallad


Victoria Sercrets Show 2009!

Model Adriana Lima walks the runway during the Victoria's Secret Fashion Show held at the Kodak Theatre on November 16, 2006 in Hollywood, California. The show will be broadcast December 5, 2006 on CBS.
Adriana Lima

Marissa Miller in 2008 Victoria's Secret Fashion Show - Runway
Marissa Miller



och Heidi klumn är några av dom som kommer medverka i..

Victoria Secret Faschion Show Onsdag Kl:20:00
Är ett måste!!


Fullt upp!

Idag tog jag och älsklingen en tripp till Borlänge. Jag fixade naglarna och sen kikade vi runt lite. Efter en stund mötte vi upp Emma Pemma får att ta oss en bit mat :) Blev kebabtallrik för alla tre! Riktigt trevligt!
Sen har jag och Emma sprungit runt på stan hela dagen och fixat inför nyår,va och handla på willys sen for vi hem till mig för att fixa bordsplacringen och lite annat :)



Jag och Emma skulle färga hennes hår också och de blev faktiskt riktigt bra :) Hon testade en rödbrun färg och de passade hon bra i :)

För övrigt kväll så väntar tvättmaskinen,diskmaskinen,dammsugaren,dammtrasan och mys framför tv:n! Älsk är och jobbar så jag får mysa själv idag,men de kan man behöva ibland de med :) tänkte ta en sväng till affären sen och köpa lite frukt och göra mig en god fruktsallad,de är jag värd! :) Man ska ta hand om sig själv!


Julen 2009 - Bästa Julen någonsin!

Hoppas ni har haft en lika underbar jul som jag har? :) Julafton va jätte mysig! Jag och älsklingen va hos hans förälddrar på julafton och hos mina på juldagen. Vi fick jätte fina julklappar och hade sjukt revligt båda dagarna :)
Alla hade verkligen gått in för julen,vilket jag tyckte va jätte kul! Rimm till alla paket och en riktigt trevlig stämning :) Haha! Pappsen bjöd på en riktigt show när vi va hos han och mami i rättvik ;) Aldrig sett nå liknande!
Dock fanns det några riktiga idioter när vi gick ut på bowlingen i Rättvik!Hotade Patrick och betedde sig som ett par riktiga skitar!! Men i det stora hela så hade vi en riktigt fin jul med alla nära och kära :)
Och vet ni vad det finaste va?
' He put a ring on it' :) :)

Älskar Dig av hela mitt hjärta Patrick Hellsen!
Du gör mig obeskrivligt lycklig!
Alltid Du & Jag :) 


Panik!!

Panik! idag är det dags att köpa alla julklapparna! Kolla nyss kontot och lönen har kommit in :) Wii! Känns skönt! Dock så fattas de typ hälften av vad jag skulle ha fått så de är jävligt surt,men man kan inte gå och sura när det är julafton i morgon!

Ska möta EmmaPemma på stan strax efter tio och julklappsshoppa! Efter de möta älsklingen som slutar vid tre för att fixa resten. Kommer bli en häktisk och jobbig dag idag.. plus att man lär hålla humöret uppe..suck! Näpp,nu lär jag ta och äta lite frukost och göra mig i ordnig :)

Emelie - Tack för att du alltid finns här för mig!
Fick mig på mycket bättre humör :)


Nyårsplanering med EmmaPemma

Nu har jag och EmmaPemma gjort klart det mest inför nyår. Ska bara handlas och lagas mat! :) Kommer bli kanon! Nu ska vi göra bordplacering och namnskyltar :)


Promenix



För en stund sen kom jag hem från min promenad,va riktigt skönt fast dock lite kallare än vad jag trodde de skulle va. Gick runt kålgårn och sen till stångtjärn. Så nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig lite sen göra mig i ordning och möta upp Emma Pemma:)


Hårvård

 

Schampo innehåller ett aktivt ämne som reagerar med vatten för att rengöra håret och hårbottnen. Håret blir dock inte riktigt blött när man applicerar schampot, eftersom det omges av ett oljigt lager. Därför använder de flesta mer schampo än vad som egentligen behövs. Schamponera istället två gånger så här:

Applicera först lite schampo i blött hår. Detta kommer att bryta ner det oljiga lagret runt hårstråna, så att när du blöter håret ytterligare kommer vattnet att tränga in. Ta chansen att massera din hårbotten! Ta sedan lite schampo till och skölj därefter håret. På det här sättet får du skinande rent hår med mindre schampo. Hårbottnen kommer att vara tacksam.

Torrt och livlöst hår behöver fukt och avhållsamhet från de uttorkande ingredienser som finns i de flesta schampon, balsam, hårspray, gel, vax, shine serum, osv. Gör slut med dina gamla hårvårdsprodukter som sugit livet ur ditt hår och använd istället Moisture Wash & Rinse. Spraya på Rejuvenating Sealer innan du borstar håret och styla med t.ex. Moisturizing Soft Gel. För extra glans kan du använda lite Sun Shine Complex Spray.

Använd Simply Organic Volume Wash & Rinse, gör en inpackning ungefär varannan vecka med Volume Treatment och använd Moisturizing Soft Gel istället för mousse innan du fönar håret, då får du volym på ett skonsammare sätt. Om du har fett hår och vill ha mer volym, prova att inte applicera balsam i hårbottnen, eftersom detta kan tynga ner håret vid rötterna.

Värmeskydd
Innan du använder plattång eller värmespolar, spraya på Rejuvenating Sealer för att skydda ditt hår från värmen. Använd Anti-Frizz tillsammans med plattång för att göra ditt hår slätt och glansigt.

För att få glansigt hår, använd Sun Shine Complex Spray som avslutning på stylingen. Den innehåller inget silikon och lämnar håret luftigt. Men använd sparsamt!


Släng Moussen!
älskar du mousse? Som innehåller propan och butan gaser för att skapa lufttryck i flaskan? Som gör ditt hår stelt och klibbigt på kort sikt och torrt på långt sikt? Som blockerar porerna i din hårbotten? Applicera istället Moisturizing Soft Gel i nytvättat hår innan du fönar det. Den ger volym med hjälp av naturliga fibrer och ditt hår blir inte klibbigt, utan levande och lent. Se skillnaden dagen efter också...

Olivkvist

Använd inte mycket produkter - Använd dom på rätt sätt
Hårvårdsprodukter består av verksamma ämnen som ska rengöra, återfukta och styla ditt hår, men många kan faktiskt skada det i längden och överskottet av produkter lagras på din hårbotten och blockerar dina porer. Dessutom kan artificiell parfym som de flesta hårvårdsprodukter innehåller förorsaka allergier och andra ämnen kan till och med förorena miljön. även om du använder en skonsam hårvårdsserie är det bra att vara effektiv och använda produkterna på rätt sätt för att spara pengar och bespara miljön en massa tomma flaskor.


Balsamer mera?

Att använda för mycket balsam leder inte bara till att den tar slut snabbare utan det kan också tynga ner ditt hår. Krama ur vattnet ur håret innan du applicerar balsamen, annars kan den inte tränga in och du kommer att behöva använda alltför mycket.


Rena ditt hår.
Använder du traditionella stylingprodukter eller är ditt hår utsatt för mycket föroreningar? Använd Refresh Wash & Rinse och se till att vårda din hårbotten med t.ex. Scalp Spa Treatment. Spraya på Rejuvenating Sealer innan du använder andra hårprodukter, den skyddar det från skadliga ämnen som finns i traditionella stylingprodukter och föroreningar.


Skydda din hårfärg.
Visste du att rengöringsämnen som SLS/SLES som finns i de flesta schampon bleknar din färgning? Välj istället ett Simply Organic-schampo som passar ditt hår, och gör en inpackning i håret ungefär varannan vecka med Color Therapy Treatment för att återfukta det. Färgar du håret sedan länge bör du använda Moisture Wash & Rinse och Rejuvenating Sealer.


Ge ditt hår textur.

Den bästa produkten för att skapa textur är vax och Simply Organic Hair Wax innehåller bivax för extra glans. Värm vaxet mellan handflatorna tills det smälter och applicera på torrt hår. En liten klick räcker oftast, börja därför med lite och applicera mer vid behov.


5 Snabba tips!

Starka hårsprayer gör håret matt. Om du ändå väljer att använda din gamla spray, lägg gärna lite Sun Shine Complex som avslutning.

Krusar sig håret? Använd Anti-Frizz Crème, speciellt på regniga dagar.

Moisturizing Soft Gel, Anti-Frizz Crème och Rejuvenating Sealer kan man använda på blött eller torrt hår och även dagen efter att man tvättat håret.

Du kan blanda olika Simply Organic inpackningar för att få en dubbelkur.

Prova att blanda olika Simply Organic stylingprodukter. Blandar du Anti-Frizz och Moisturizing Soft Gel får du len volym, blandar du Soft Gel och Control Hair Spray får du effekten av en stark mousse. Experimentera!

Simply Organic


4 Favoriter!






Miss Dior Cheri - Christian Dior


Hypnose - Lancome



Fancy - Jessica Sipson



Juicy - Juicy Couture


Skönhetstips!













Lycka!



Du är det absolut bästa jag vet Älskling!

Lycka!



Bara två dagar kvar!!

God Morgon Falun och resten av Sverige! Sovit gott? Jag har sovit som en gud inatt! :) Pigg och glad är vad jag är idag! Ska strax ta en promenad till stångtjärn i vinterkylan,men de behövs om man ska hålla sig i form ;)
Senare idag  ska jag fixa det absolut sista inför jul och den kommande veckan,Emma Pemma kommer och hjälper till :) Blev inge bak igår,men vi får helt enkelt ta de idag istället! Måste ju ha pepparkakor innan julafton! Mot kvällen blir det att besöka nautilus och träna lite,dock utan Emleie men de får gå ändå :) 

Fick svar från nästan alla igår och alla kommer till nyår så vi blir fullt hus på 17 pers :) Wiihou! Kommer bli kanon!
De som är lite knepigt är bara hur vi ska få plats..men finns det hjärta rum finns det stjärterum! Löser sig nog :)
I morgon är det paket handelsdags :) Vet precis vad jag ska köpa till alla nu,vilket känns otroligt skönt :)
Har hittat en perfekt klänning till nyår iaf :) Va Älsk som föreslog den,tur att karln min har bra smak! :)

Känner mig extremt glad idag! :) Allt är på topp!


Minnen för livet!




































































Saknar..



Kira och jag <3


Rimm och ett glas vin

 

På onsdag kväll ska jag och Älsklingen sätta oss och skriva lite rimm till alla julklapparna :) Jag är verkligen jätte dålig på rimm,men man kan alltid bli bättre på de man inte är bra på! Så med ett glas vin ska jag nog komma på ett och annat rimm :)

Känner lie halft panik över julklapparna,har fortfarande inte köpt till min famillj än och de får jag göra dagen den 23:de! Då är det löning :) Men lite stress dör man inte av,fast de är skönare och gå och kika i lugn och ro istället för att springa runt som en yr höna och hitta något!Har mina aningar vad jag ska köpa iaf :)


Trött och Slut!

Är så grymt trött och seg i kroppen,känns inge vidare alls.. och jag har typ tusen saker och göra idag och i morgon! Är dock  roligare att de kommit så pass mycket snö som det har :) och snart är det jul! Längtar sjukt mycket!!att få fira julen men familj och goda vänner,finns de nå bättre? Tror inte de.

men de vore som sagt lite roligare om man va lite piggare ;)  


Nyår!

Imorse tog jag mig min lilla promenad i kylan,men de va de värt! :) Sitter och fyller i massa papper till csn och jag förstår ingenting hur jag ska fylla i dom :S Aja,nog om de!

Ska grejja lite inför nyår idag också så allt de är klart! Skulle va bra om fler kunde göra de..
De som är drygt med att ha fest jämt är att folk alltid ska dra med sig fler än man sagt. Inget illa mot dom som vill komma men man kan inte va hur många som helst i våran lägenhet. Vill inte bli vräkta och sen lär man tänka på att alla ska få plats,vilket vi icke kommer göra till nyår. Så jag lär höra av mig till dom som va med när vi planerade det mesta.

De som folk ofta gör när det är någon annan som har fest än en själv är att dom inte bryr sig nå vidare utan tror att man kan bjuda en till..och en till..när man redan bestämt innan att så många och sen stop!
Hoppas alla hör av sig innan onsdag nu som jag skrev att dom skulle göra..
Vi har verkligen gått in för nyår iår och hoppas att dom andra också gör de! 

Har hittat en perfekt klänning iaf :) och Älsk ska matcha mig,vilket jag tyckte va kul!
Tror och hoppas på att nyår blir som vi tänkt oss och att alla tar de seriöst.


Måndag!

I morgon ska jag upp vid sex och ta en promenad i kylan,sen ska jag hem och ta en varm dusch och göra mig i ordning för att träffa EmmaPemma :) Vi ska baka knäck och pepparkakor all day long! Sen kanske Emma och Jimmy kommer och gör mig och Älskl sällskap till middagen till kvällen! Trevligt :)

Nu ska jag sova! Godnatt :)


Bästa helgen!

Helgen har vart underbar! Fredags va hur kul som heslt och igår åkte vi till mina föräldrar i Rättvik och umgicks lite med dom.Tror ni dom va nå bruna då? Vill också va de! Dax för solarium tror jag. Dom hade gjort en hel del i Thailand,snorklat,klappat tigrar,och de va ingen liten tiger kan jag lova! Fick se kort,och den tigern min syster och Stefan klappa och satt vid va enorm! Stefan är ändå 27 och en fullvuxen karl,men han såg ut som en pugmé bredvis tigern! Sen hade dom shoppat en hel del, syrran hade köpt 6 par skit snygga skor och alla kostade 20kr st,ganska bra pris.Dom besökte ön där filmen 'The Beach' spelades in,Pappasen blev biten av en pappegojfisk och fick åka till doktorn,senare på kvällen när dom skulle ut och käka fick han en hora efter sig,eller med ett finare ord,"eskort dam"Haha! , Alkohol i stora lass,möjligtvis ska mina föräldrar köpa en andel till ett hus,va en gubbe som kom fram till dom på stranden och frågade om han fick stör,vilket va okej för mami&Papi. Dagen efter kom en bil ochhämtade upp dom från sderas hotell så åkte dom till Pipi Island,där dom fick kolla på massa olika hus,eller snarare lägenheter som fanns på ett lyxhotell. Som tack för"besväret" att han störde på deras semester så fick dom 2 gratis veckor på hotellet. De är en kedja med Hotell/lägenheter världen runt. Så dom va ganska glada! Kul för dom :) Rätt nice för mig och Patrick också,kan man ju komma och hälsa på,inte helt fel!
Efter dom berättat hela resan åt vi middag,drack rom & cola och spelade massa spel,vilket va skit kul! :)
Älskar verkligen min familj! Dom är roliga och hur kul som helst att umgås med! Bus fick också följa med till Rättvik och leka lite med Emil,mina föräldrars katt.
Idag har vi fått bort lite tvätt,städat och bara myst! :)


Åh!

Igår vart de fest och utgång på Åh, va riktigt trevligt! Förfesten va riktigt trevlig faktiskt,den va mot mina förväntningar må jag säga! Va första gången på Åh för mig och jag gillade de. De va fräscht och mycket roligt folk, Totalt lyckad kväll! Efter krogen drog vi oss hem, Emma & Jimmy följde med och slagga på soffan. Som dom underbara karlar  vi har, så är  dom och köper frukost till mig och Emma :) Undra vad det blir för gott?

Senare idag ska jag och älsk åka till mina föräldrar och umgås lite med dom,har ju trots allt inte sett dom på 3 veckor,så de ska bli riktigt kul och träffa dom! :) Sen till kvällen blir det middag och mys!

Tack för en riktigt trevlig kväll ni som va med!




Rättvik, Långbryggan i höstas


Svar till Lina

Lina

Förstår vad du skriver och den kvällen jag skrev de inlägget hade vi fest hos mig och jag jävlades med två som va här. Kan inte påstå att jag står för de jag skrev då för de gör jag inte. Va dumt skrivet men som sagt de va fest och de gick lite överstyr. Tack för feedback dock :)


Haha!

Till dig som är anonym och har kommeterat mitt inlägg ang Livet.

Tycker det är ganska kul när folk kommenterar anonymt och är så magstarka att det nästan är löjligt när dom inte vet ett piss om mig eller mitt liv! Prova på ett heltids jobb? Visst skulle jag ta emot de om det fanns ett! Heltids jobb skulle kunna vara att säsonga i sälen och sen då? Vad gör du efter de? Jag vill satsa på min dröm och de är precis vad jag ska göra och jag har alla möjligheter att både genomföra de och lyckas.
Jag är fortfarande ung och alla möjligheter ligger framför fötterna på mig.
Varför inte ta alla chanser som finns och verkligen bli något?



Dom bästa!


Underbara Tjejer!



Syster


Emelie


Linni


Emma


Sofie


Mikkan


Tack för att ni finns!
<3


Livet

Hur fan ska man hinna med allt här i livet?! Någon som vet? För jag vet då inte. Man vaknar,äter frukost, tar en promenad eller tränar,sen ska man umgås med nån vän för dom får vi inte glömma bort, sen ska man tvätta,diska,städa, plugga, träffa familjen,lyssna på problem, reda ut sina egna problem,jobba, umgås med kärleken och samtidigt däremellan någonstans, ha lite tid för sig själv. Tror ni de går ihop.. nej! Kan någon göra dagarna lite längre?
Orkar seriöst inte med allt detta på en gång!


I morgon blir det Julbak!

 



I morgon ska jag göra knäck och baka pepparkakor så Patrick har något att tugga på!
Haha! Han har tjatat i över en vecka nu om att han vill ha knäck och pepparkakor.
Kan bli kul för jag har aldrig gjort de förut,inte själv iaf!
Men nån gång måste väl bli den första!


Pytt i panna


Detta serveras till lunch idag :)


På bättre humör med funderingar

Kom nyss hem från en promenad med Emma Pemma,vilket va väldigt skönt med tanke på mitt lilla utbrott som nästan ägde rum! En promenad plus att solen titta fram idag gjorde mycket! Är på mycket bättre humör nu :)

Mami Papi Syster och Stefan är på väg hemfrån Thailand nu!! :) Wiii! Saknar dom som bara den!! Får se om dom kommer förbi senare :)

Har tänkt på en sak.. Varför har vissa personer så svårt att släppa någon? Någon som redan gått vidare och släpt en själv? Att aldirg förstå trots att man får höra samma sak om och om igen,så fortsätter man fortfarande att prata om personen. Hur kommer de sig? Någon som kan svara på de? 
(Och det här är en allmän fråga som inte är riktiad mot någon,utan mot alla)

Man skulle må så mycket bättre av att gå vidare,glömma killen/tjejen och inse att de finns någon mycket bättre för mig! Någon som gör mig glad och får mig att må bra. Någon som får mig att le varje dag!
Istället för att hänga fast vid någon som inte vill att man gör de och må dåligt istället.

Ibland kanske de är svårt att släppa taget men för båda så är de det bästa man kan göra för att båda ska må bra!



Hur vill du må?
Det är du själv som väljer hur du ska må ingen annan.



Frustrerad Arg Ledsen Förbannad!!

Varför känns det som att jag ska explodera vilken minut som helst?!?
Förstår inte varifrån den här känslan kommmer..


Bra slut på denna kväll!

Va hos Emelie tidigare ikväll medans Älsk spelade innebandy med polarna,Hon gjorde mig överlycklig med cola och lite chips,okej,inte lite chips,mycket chips! :p Vi satt i hennes säng och kolla på Ugly Betty och snacka skit som förr :) Älskar att va hemma hos Emelie! Speciellt nu när hon har ny säng!

Efter lite disskution ed Älsk så slutar kvällen bra :) Ska ta en dusch och sen bara ligga i hans famn hela natten!! Finns de nå bättre?! Nej!! :) Trodde inte man kunde älska någon såhär, menar, jag har ju tyckt om andra personer men inget är som det här jag och Patrick har :) Finns bara en jag vill leva med och de är Patrick!

Ska kila nu men sov så gott!


Kommer sakna..



Kommer sakna att ha dina armar runt mig varje natt..
Kommer sakna ditt leende vaje gång vi ses..
Dina händer som smeker min rygg..
Kommer sakna att rulla in mig i täcket med dig och kyssa dig..
Din närhet, Din Kärlek.
Jag kommer sakna Dig.

För Alltid
Din Sandra


Vig kille



Vilket är värst??

Jag vet inte vad som är värst, Att ha en kille som är för bestämd eller en kille som inte har någon egen åsikt?

Killar Hockey och en hungrig Sandra!

Sitter med Patrick hemma hos krulle för tillfället och väntar på att få skjuts till Emelie. Han Krulle Bo och en annan kille spelar hockeyspel på x-box,dom beter sig verkligen som små killar,haha! Ganska gulligt på ett sätt! Skulle se deras ögon när dom gör mål,typ ett barn får ett paket på julafton :) Haha! Börjar bli riktigt hungrig också, patricks föräldrar ville att vi skulle äta där men vi skulle tydligen hit. Får äta något när jag kommer hem istället. Har världens träningsvärk i arslet idag också.. men de är ju bra de iaf så jag gjorde nå bra igår på gymet.
Är verkligen vrålhungrig och skapligt irrirterad för tillfället!!! Aaahhhh!


Gamla Minnen..

Sitter och kollar runt lite på youtube och hitta på massa gamla videos som Jag Millis Nettan Sickan och Ellen brukade dansa till när vi va pyttesmå :) S club 7 va en av favoriterna. Vi va med på småstjärnorna och kom 2:a. Drömde alltid om att bli popstjärna som liten,älskad att stå på scenen och dansa :) Men de har jag alltid gjort och gör än idag. Älskar känslan!! De ger en anorm kick!




Badgers!



Emelie - Den här tillägnar jag dig ;)


Sömnproblem och en fyllenich

Godmorgon! :) Hoppas ni har sovit lika gott som jag?Är massa snö ute :) Wii! De gillar vi! Efter träningen igår kollade jag och Älsk på tv sen gick vi och la oss. Jag somnade på en gång men Älsk låg vaken och vid två väckte han mig och ville se en till film. Jag kollade på klockan som va 02:00 då,Han skulle upp och jobba vid 05:00 så jag tyckte han skulle försöka sova men de gick då inte så han va vaken tills han skulle till jobbet så vi får se hur pigg han är idag.

Pratade med Emelie för en stund sen, när vi va på fest hos Julia i lördags hade hon skkickat ett lite mer aggresivt sms till en kille,vilket hon höll på och skämmas ihjäl över igår! Fick leveransrapport när vi va och träna.
Är inte lätt med killar tjejer och kärlek alla gånger :P
Förstår att de är jätte jobbigt och lite pinsamt för henne men jag tycker de är lite komist med sms:et! Är inte första gången,men alla har väl nån fyllenich? Jag menar alla gör väl alltid nått pinsamt på fyllan.
Inget att skämmas över,vi är ju inte mer än människor.



Snart slutar älsk så jag ska ta och börja med maten och sen ta en dusch. Ses sen!


Träna Träna Träna.. sen hem till Älsk :)

Nu är Emelie på väg hit så vi kan åka upp och träna i snöstormen :P Får se hur pigga vi är på att träna idag! Ska iaf basta idag de har jag lovat mig själv! :)



Smått & Gott!


Fontänbadning :)




Jessica & Syster :)



Jag & Nettan :)



Mikkan & Jag :)


Saknar..



Min fina syster :)

På onsdag kommer min älskade syster,Mami & Papi hem från Thailand,har saknat dom som bara den!
2 ½ vecka har dom vart borta och jag har saknat hjäl mig! Hur ska jag klara mig i 3 månader? Haha va fjantig jag låter :P men jag älskar min familj överallt och kan inte va utan dom! :)

Hjertquist  


Tommy Greenwood is an asshole!

Satt och kollade på ett tv-pogram nyss, Hur kan du dejta honom, hette de. Helt sjukt porgram om ni frågar mig! Brats från OC i Carlefonien Usa,som har jätte fina tjejer som är smarta roliga och bryr sig om killarna medans killarna horar runt mitt framför ögonen på dom! Som pojk el flickvän gör man inte så men de verkar dom inte riktigt ha fattat! Va en tjej,Allie,som skulle ha en avskedsfest,så va hennes kille Tommy där med sina polare,vilket hade bjudit dit 50 okända tjejer från facebook! Vem gör något sånt när dom inte själva har festen?!? Iaf, Allie gick fram till Tommy och han totaliggnorerade henne och börjde flirta runt med alla andra tjejer. Efter ett tag så orkade Allie inte mer,vilket är helt förståeligt,och dumpade honom inför alla på hela festen och gick!
Dagen efter snackade båda med sina närmsta polare om gårdagens situation. Tommy satt och berättade inför sin bästa polare om hur säker han va på att Allie skulle komma tillbaka till honom trots att han betätt sig som de svin han verkligen är! Blev sjukt irriterad över hans beteende och hur självkär han är,visst klart man ska tycka om sig själv och va nöjd över vem man är men han va fan på tok för mycket!! Hej jag heter Tommy och jag är snyggast i världen, jag kan få vem jag vill när jag vill, och jag kan bete mig hur jag vill och fortfarande ha allt! Så va han!
Allie däremot läkte såren från gårdagen med en latte och pepptalk med sin bästa vännina,som fick henne att inse att de är dags att skita i Tommy och förstå att hon lätt kan få något mycket mycket bättre än självaste skiten!
Senare samma dag möttes Allie & Tommy och pratade ut om allt, för han va tydligen allt som vanligt och sa att hon borde skämmas över hur hon betedde sig kvällen innan men att han hade förlåtit henne.
Allie däremot såg vilken idiot han verkligen är och sa att hon ville ha en förändring och att hon är trött på att alltid framstå som hans städhjälp mer än hans flickvänså hon dumpade honom för gott,vände sig om och såg inte tillbaka. Tommy blev chockad och skrek,hur fan kan du lämna en så snygg kille som mig? Jag gör ju Allt för dig! Så skrek han. När Allie väl försvunnit bakomkkullen tog Tommy upp sin mobil och ringde Tanya,sitt ex och frågade om dom skulle ses! 

Tragiskt men sant, den här killen har tydligt bevisat att han har ett förhållande mer med sig själv än med någon annan. Sånt där gör mig så sjukt förbannad!! Om man att man älskar någon så gör man allt för den person,då beter man sig inte som Tommy Greenwood!

Man ska behandla männsikor som man själv vill bli behadlad,
med respekt.



  


Mer Träning

Blir mer träning idag :) ska upp till Nautilus med Emelie om ett tag. Ska bli skönt att röra lite extra på sig :) Sen hem och fortsätta plugga!


Rock By Sweden



HALSBAND

Halsband 2940kr
   
Örhängen 249kr 

ARMBAND

Armband 690kr

Design By Laila Bagge


1 månad och 1 dag kvar



Om en månad och 1 dag åker jag till Barcelona :)
Då blir det plugg på största allvar kan jag lova!
Kommer bli riktigt kul :)


Nyårsplaner + Matte = Omelett

Sitter och donar lite inför nyår,kommer bli riktigt kul om allt går som de är tänkt! :) Fin middag och finklädsel med dom bästa! Har inte hittat någon klänning än men jag letar för fullt. Inge kul och gå ner på Gina och köpa någon som minst åtta till kommer ha,roligare med något mer speciellt :)

Jag måste nog va den mest glömskaste tjejen i hela Falun, hade ett möte idag vid nio som jag helt glömt bort..Ringde nyss och ben påmind..riktigt pinsamt.. Skärpning Sandra!!

Har vart ute och gått en långpromenad idag iaf, va riktigt skönt trots att de blåste rätt kallt.
Man blir alltid mycket piggare efter att ha tagigt en promenad :)

Nu ska jag laga lite omelett och skriva en matteuppasatts,kul va? Äh så tråkigt är det väl inte,men de finns ju roligare sake att skriva om än matte.



Fest igår,Prov idag

Äntligen klar med provet!! :) Tyckte de kändes bra.

Va hos Julija på fest igår, va sjukt roligt verkligen! Har inte skrattat så mycket på länge! Va Emelie Julija Sandra Erika Camilla Helene Jessi Camillas jobbarkompis som jag inte kommer ihåg va hon heter. Vi sjöng lips och jag tävlade mot Emelie och vann 2 av 2 ggr mot henne,trotts att jag har en riktigt kass sångröst! :P Känn dig i underläge! Mot elva snåret drog vi oss ner på stan för en runda på Etage. Mötte även upp Älsk då som följde med :) Träffade mycket roligt folk och hade grymt kul men nu blir det lugnt fram till jul.

Nu ska jag och Älsk laga lite mat, blir grillad kyckling och grekisk sallad :) Mums!


Lite kort från grådagens kalas :)


















Tack för en grym kväll tjejer :)





Girls Night Out!!

Har precis gjort mig klar för en kvällmed tjejerna. Sitter nu bara och väntar på Emelie som är på G,EmmaPemma ska vi möta hos Julia,som vi ska till ikväll. Så skönt och slippa va hemma hosmig och älsk för en gångs skull :) Men, Nyår är inte långt borta och då ska vi va hos oss! Men de ser vi fram emot :)

Gårdagen orkar jag inte skriva om då kommer jag få sitta här hela natten och de orkar jag inte gö! :P
Älsk mår kanon från gårdagen.. NOT!! Han ligger och fläker i soffan med Bus between the balls! Stackars misse..

Hoppas ni får lika trevligt som jag tänker ha! :)






Snäll,håll upp ögonlocken åt mig?

Alltså.. jag är så sjukt jävla trött! Somna halv fyra i morse och vaknade sju, de är nice! Är hur trött som helst och har hur mycket plugg som helst!! Allt lär bli klart idag eftersom jag måste göra ett prov på fyra timmar senare idag så a,jag har en hel del att göra innan kvällen drar igång!! Känn ingen panik sandii!! Aahhhhh!!!!!!!!!!
Blir så matt..

Efter jag gjort klart allt plugg idag så väntar en grymt rolig kväll med underbara människor :) Kommer ha kvällens snyggaste outfit kan jag lova! Haha! Rätt komiskt egentligen,Utan att jag och emelie ens pratat med varandra så hade vi tänkt ha på oss lika kläder ikväll utan att ens veta om de! Haha! Hade tom köpt lika väst häromdan. Så de kan gå :)

Näj,nu lär ja nog ta och köra igång med plugget,har ett berg framför mig som jag ska få bort innan klockan sex!! Någon som vill ta över mina sysslor för dagen?




Gårdagens Idol final!



Vinnaren av Idol 2009
Erik Grönwall med Vinnarlåten Higher

:)

Godmorgon!
Va hemma hos Emma Pemma igår kväll och kollade på Idol finalen. Va sjukt nervös att Calle skulle vinna!! De ville vi inte!!Men som tur va så va de svenska folket på samma sida som mig och Emma :)
Bra röstat Sverige!


Jävla svinspruta!!!

Kom henrummlandes inatt med ett glatt humör, dock va jag grymt trött! Slocknade på en gång.
Vaknade till vid 6 i morse och frös så in åt helvete!! rullade in mig i Patricks morgonrock och hade dubbla täcken,men jag frös lika mycket iaf,sen efter en stund började jag svettas,konstigt?
Tror de va den där svinsprutan vi tog igår.. har vart såhär hela dagen.

Blev väckt utav Magda som ringde vid tolv,vi skulle ses på stan för en fika :) Va mysigt! Magda, Jag, Emelie och Sofi satte oss på Whynes och tog våran fika och planerade lite inför nyår,vilket jag tror stort på!

Efter de gick jag och handlade lite mat till mig och älsk och sen vandrade jag hemåt.
När jag kom hem kröp jag ner i soffan med Patrick för att se en film men de blev inte så mycket film för min del, somnade typ på en gång. När jag vaknade hade Patrick lagat mat till mig,vilket inte händer allt för ofta.
Så vi åt fläskotlett med pommes och pepparsås,sen vart jag så mätt efter maten så jag somnade igen..
rolig tjej :)

Betalade massa räkningar nyss.. inge kul och göra de inte.. alla pengar bara försvinner! Roligare och shoppa för dom.

Haha! Just ja! Jag träffade två nya kompisar på krogen igår, Shilu och .. ja nån mer,kommer inte ihåg hennes namn,dom kom från kina och hade vart här i ca två år snart. Dom kunde ingen svenska så jag fick hålla mig till engelska :) Sen efter en stunds prat så försökte dom lära mig lite kinesiska men de gick ju som de gick! :p

Nu sk ajag krypa tillbaka till soffan och sova lite till,förstår inte, är verkligen helt död idag??
Jävla svinspruta!



Killar har så dålig fantasi..

Alltså ni killar suger på att ha en fantasi! Kan ni inte bättre än så??



Utgång

 

Utgång snart med Linsan Och Emma Pemma :) Kommer bli en toppen kväll! Saknar Emelie dock.. <3


GodMorgon,GodMiddag!






Såhär känner jag mig för tillfället!
Kunde inte somna förens halv fyra inatt, Känns drygt att man har vänt på dygnet..Vakna iaf nyss så nu ska jag käka lite frukost och göra mig iordning sen ta en snabb tripp till försäkringskassan. Har inte fått mina pengar!? Vilket jag är i väldigt stort behov av!! Är bara massa krångel med dom.. Hmm,ska bli skönt och slippa alla sånt snart!

Mamma skickade nyss ett sms också! Blev nästan lite chockad faktiskt,men de va kul ochhöra att dom har de bra iaf.

Ikväll ska jag och Emma ta några öl,snacka om killar och må allmänt bra :)
De ser vi framemot!

Undra om Emelie kommer upp ur sängen idag? Haha! Hon kommer va skit nervös :) Men alla säger att sprutan knappt känns att ta,så de kommer nog gå bra. Är nog värre i morgon..


Kära Kambrater..

Innan jag går och lägger mig så måste jag bara skriva en sak.. 

  Ni två som tar emot massa skit var och varannan dag, NI ÄR VÄRD SÅ MYCKET BÄTTRE!
Låt dom inte ta er förgivet! Visa att ni är värd respekt och något mycket mer än deras beteende!

A heart is not to play with,
a heart is not a toy.
But if you want to break it, give it to a boy

Ganska passande i detta samanhang..

Älskar er <3 





ZzZZzz..

Nä! Nu kan jag inte va uppe längre, klockan är nästan 03:00! Ska ju upp tidigt i morogn också och plugga,städa,tvätta och träna lite innan vi ska ta sprutan, så lite sömn vore skönt!
Ska strax krypa ner bredvid min älskade Patrick och sova,han ska upp om två timmar och jobba..stackarn!

Sleep Tight!


Svinsprutan



Imorgon ska Jag Älsk och Emelie ta svinsprutan, Emelie kommer säkert att svimma eller
snarare "dö",enligt henne, Haha!
 Hon är verkligen skit skraj för sprutor, vilket jag tycker är ganska kul så jag kan terra henne lite.
Förstår att de finns vissa som är livrädda för sprutor,jag menar,kolla på bilden. Inge vidare trevligt direkt.


Lady Gaga Designar Beats

 

I oktober gjorde Lady Gaga tillsamans med Dr Dre ett samarbete och lanserade head-set och hörlurar som ska passa för mp3 och mobiltelefoner.
Hörlurarna ska tydligen ha en väldigt unik design och extremt bra ljud. Utseende messigt så ser dom grymt läckra ut! Jag tycker de är skit kul att hon börjar designa eget,ja menar hon har grym stil,väldigt egen, sjyst attitude och jag tror hon kommer komma med mycket mer än dessa hörlurar.
Denna kollektion finns att köpa på Amazon för ca 700kr.

 

Heartbeats by Lady Gaga.



Christmas!

    
        



Sandii Pandis Önskelista 2009

Jessica Simpsson's doft - Fancy

Sony Vaio CR pink laptop

Head-set lurar ' LoveBeats' designade av Lady Gaga 

:)


Material Girl

Hittade på lite kort från när jag va mindre och min älskade farmor levde.. hon va en av dom finaste människorna på jorden verkligen! Hon gjorde allt för mig och min syster.. Saknar henne nått enormt mycket! Ibland när jag sitter och kollar på kort från när vi bodde i Stockholm och farmor tog med mig och syrran för att shoppa,kan jag få så grymt dålig samvete! Nog för att  Farmor va en riktig shoppoholic, men jag va verkligen en riktigt bortskämd tjej,fick allt jag pekade på och om jag fick ett nej vart jag skitsur.. Hur hemskt är inte de? Va aldrig nöjd förens jag fick de jag ville ha.. Ursch för mig! Som tur är så är jag inte så idag, och har insett att "matriella ting" inte är allt här ilivet. Men när jag va mindra så kan man säga att jag va av störta changer en " Material Girl".



Om jag kunde så skulle jag byta bort alla saker jag äger och har för att få tillbaka min farmor.. När dom en gång väl försvinner så kommer dom verkligen aldrig tillbaka.. Ni vet, jag kan  nästan känna hur lena hennes händer va än idag när jag verkligen känner efter.. Lika när jag är i en parfymeri butik, Chanel no:5 va Farmors favorit och kommer för mig, alltid va "Farmor"..

Hon älskade Liljekonvaljer,hon tyckte dom doftade gott och va en av de få vackraste blommor som verkligen hade "liv" sa hon. Jag kom ihåg att jag frågade henne vad hon menade med liv? och då sa hon att de var därför att lijlekonvalj var min månadsblomma och för att jag va full av liv. Dom orden betydde och kommer alltid betyde enormt mycket för mig..



Bortsett från allt ovan så var hon framför allt min absolut bästa vän,hon va en väldigt klock kvinna min farmor,hade alltid något vettigt och berätta eller lära mig och min syster, om jag var ledsen över något så fanns alltid Farmor där, omjag behövde tips eller råd fanns Farmor också alltid där. Hon var alltid vid min sida, eller ett telefonsamtal bort.Men nu finns hon inte här längre.. bara i mina minnen..och där kommer hon att leva förevigt.

Minnen är något som ingen kan ta ifrån en, de är något som man alltid bär med sig.
En av de finaste "saker" man kan få.

Älskade Farmor <3


Nattugglor och skumma killar..Hmm!

Klockan är typ tio över ett och jag är hur pigg som helst.. Vill bara bli trött och sova!! Förstår inte vad man ska göra vaken den här tidenen tisdag kväll?? Älsk ligger och sover somen liten gris och Bus springer efter mig vart jag än går,hon är verkligen överallt! På tangentbordet,i mitt knä,bakom tn:n! skit störande!! Men hon är för söt för att bli arg på! :P Tur att Emelie också är en nattuggla och kan hålla en sallskap iaf! :) Haha!

För en stund sen låg jag och tänkte lite, varför ska dom flesta killarna va idioter,eller bete sig som dom vore typ 6 år yngre?? Kan nån svara på de?? Verkar inte spela någon roll hur gamla dom är heller.
Kan verken prata eller bete sig. Hmm.. skumt..Och om inte väldigt störande! tycker bara allt vore lättare för vissa personer om man kunde prata om saker och få en del klart för sig istället för att dom ska gå och anta och inget veta, livet är ingen jävla gissninglek! Eller?
Men folk är väl olika och de lär vi ju leva med!






I'm selfish

I'm selfish, inpatient, and a little insecure.
I make mistakes, I am out of control, and at times hard to handle.
But if you cant handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best.

Marilyn Monroe


Julbord!


Ikväll ska jag och Älsk på julbord med hans firma på dössberget. Är verkligen jätte gott med julbord men de får inte bli för mycket av de goda! Ska bli riktigt trevligt!
Sen fyller macke år idag också så vi lär ju svänga förbi och säga grattis! :)

Ska ta på mig träningskläder och ta med mig mp3:n på en snabb promenix, är riktigt skönt,så man piggnar till lite!
Men först ska Busen få lite krubb och sen lär jag skicka in resten av matten!


Mysigt FredagsMys!

Gårdagens hockeymys vart fredagsmys :) Emelie Emil Sofi och Robin kom och stöttade New Jersy! Vi såg dock inte klart matchen,de slutade typ halv fem så de va nog bara Emelie som ville se klart, vi andra va tröttna :P Hade vart roligare omde va tidigare på kvällen så man orkade hålla sig vaken iaf! :)









:)


HockeyMys!

Ikväll kommer Emelie och Emil hit för lite hockeymys :) Är en NHL match,vet dock inte vilken eftersom jag inte är ett dugg insatt i hockey, ska iaf bli kul och umgås lite :) Emil föreslog at vi skulle ha en riktig fett kväll men massa goda saker som sätter sig på magen :) Haha! Emelie är aldrig off för sånt vet jag och inte älsk heller så de får bli fettkväll ikväll helt enkelt :) Va länge sen vi fyra hittade p ånågot! Har alltid så himla kul tillsamans,bara skrattar och flummar hela tiden :)

Kanske blir en till sjukt galen men rolig resa med alla fyra efter min utbildning :) vem vet!

    


Bortglömd?



I Tisdags morse åkte min älskade familj till Thailand,dom lovade att dom skulle höra av sig innan dom åkte,men när jag kolla p åklockan så va hon tio i ett och ingen hade ringt.. Jag ringde upp mamma och frågade varför hon inte ringt,då svarar hon att hon glömt bort de.. Hon lovade att dom sklulle ringa när dom kommit fram och de gjorde hon, tre dagar senare från tt dom kommit fram..han säga hej hur är de med er? Vi saknar er, sen dog telefonen.. Sen dess har jag inte hört ett knysst från dom.. Hoppas dom har det bra iaf,men de tvivlar jag på att dom inte har :) Vem skulle inte ha de bra i Thailand!? :)



Mathematics is the name

Förra gången jag kollad epå klockan va den drygt två.. och nu är kockan snart sju! Tiden går fort när man pluggar!! :) Skulle skicka in alla uppgifter idag så jag satt mig och började skiva. Tog ett bra tag och innan jag blev klar,Ja,vad tror ni jag gör då?! Jo jag raderar typ hälften!! Ahhh! Höll på och bli galen!! Men de va bara att sätta sig ner och börja om! Nu har jag skickat iväg hälften iaf så restan tar jag i morgon! Orkar verkligen inte nu.. Ska hoppa in i durschan innan Älsk kommer hem, han hade en överraskning till mig så de kan ju va kul och göra sig lite fin iaf :) Känner mig så tråkig ibland,känns bara som att jag pluggar och pluggar! Men de är värt de i längden,får tänka så :) Börjar känna mig lite smartare faktiskt! Men jag lär ju aldrig komma i närheten av denna lilla gubbe :)


Suprize! :)

Efter att jag hade skrivit dagens först inlägg så plinga de på dörren.. Hmm..undra vem de kan va sa vi till varandra? Jag gick och öppna och där stod Fompis!! :)
Han kom hem från Bali igår,va riktigt nice och träffa han igen! :)


Respond

Godmorgon allihopa! :) Har sovit underbart inatt! :) Ni med hoppas jag?

Va en som hade kommenterat mitt inlägg omm att ätta dig själv i först hand, tror den personen missuppfattade de lite. Om man Inte mår bra av varandra så går de kanske inte att ge som mycket kärlek när man bara sårar varandra hela tiden och oftast bara bråkar. Klart man ska ge dom man älskar kärlek, men om man inte mår bra av något så kan man inte tänka på den andra personen i första hand utan då är det väl bättre om man sätter sig själv i förtsta hand så man mår bra själv om den andra personen inte kan göra så du är lycklig. Hoppas du förstod Va jag menar nu lite bättre? :) Men de är ju iof svårt att göra de när du inte vet vad syftet med dom orden är från mitt håll.

Nu ska jag ta och äta lite frukost med älsk sen ska vi ner på stan en sväng :) han hade tydligen en överraskning till mig som väntade! :)


HockeyFredag med gänget!

I morgon natt är det Hockey,inte för att jag är så speciellt intresserad av hockey,men de kan va kul och umgås allihopa och göra nått! Finns ju typ inegt och göra i denna sketna stad!! 


Amazing Horse :)



Sofie rekomenderade en sjukt rolig video! Och den är
sjuk rolig!! Måste kolla in den! :)


Sätt alltid dig själv i första hand!

Tänk efter när du läser det här..

Vad vill JAG?

Vad känner JAG

 Vad gör MIG glad?

Hur mår JAG av allt de här?

Vad är bäst för MIG?





Sätt alltid dig själv i första hand! Om du inte själv mår bra, hur ska du då kunna göra någon annan lycklig?





Torsdag

Idag vaknade jag strax efter tolv av att Emelie ringde och väckte mig, efter en god frukost och någon huvudvärkstablett så begav jag mig mot stan för att möta upp Emelie för en kik på stan. Medans jag väntade på Emelie så gick jag till csn och fixade lite papper så nu är det klart :) känns underbart!
Va inge vidare skönt ute idag :/ lite för kallt för min smak! Men de va skönt med lite frisk luft iaf.
Efter vår lilla tripp på stan så skilldes vi åt och gick jag hem för att dega på soffan och mysa med matte boken i väntan på älsklingen. Har städat hela lägenheten och fixat lite så nu är det fiint igen :) Haha! Förstår inte hur älsk ska klara sig när jag är borta,han kan inte laga mat, orkar aldrig städa, tvättar sällan, hans position är typ på soffan eller i min famn! Men nu blir de ändring på de! Måste lära han ett och annat för de här funkar ju inte! :)
Ska strax slå på en film och krypa ner under filten med tända ljus och en popcornskål i famnen :) Så får älsk joina mig när han kommer hem från matchen! :) Kände att jag behöver ta en stund för mig själv ikväll :)

Ha en mysig kväll & Ta hand om er själva! De är vi kvinnor fan värda!




Onsdags krök!

Igår vart det en trevlig utekväll som började med lite förkrök hemma hos mig och älsklingen,dom närvarande va Jag Emma Emelie Sofie Robin och Älsk! Senare blev de Etage för och ta sig en sväng om! :) 

Va mycket folk ute för att va en onsdag.. hmm! Kul va de iaf :)

Tack för de Tjejer och killar! ;) Youre the shit!!




 


Is it over?

Förstår mig inte på ditt humör ibland,vad vet jag,jag kanske bara har svårt att läsa dig. Kan bli jätte irriterad för en stund men i grund och botten så tycker jag om dig väldigt mycket. Men efter de jag läst idag så verkar de,från din sida,som att vår vänskap är över.. Varför? Pga igår? 

Hoppas iaf att de inte är så som jag fått för mig.. För du betyder väldigt mycket!
  


Nytt från Lady Gaga!



Alejandro - Lady Gaga


Whatever It Takes



Leona Lewis - Whatever It Takes

Riktigt fin låt!


Tankar

Ibland känner jag mig som världens mest ensamma människa trots att jag verkligen inte är de..

Sitter ensam i rummet och tysnaden ekar i mitt huvud. Pulsen ökar och tårarna rinner längs mina kinder.
Jag känner kyla och tomrum,de skär i lungorna. Blicken stirrar på en och samma punkt. Tankarna flyter runt i huvudet. Jag känner mig svag, jag känner mig rädd, jag känner mig osäker.




Klart jag är besviken,va trodde du!

Är det svårt att förstå att man blir förbannad och besviken när ens bästa vänner säger en grej och sen blir det tvärt om iaf?!
Läs och Sätt er in i situationen själva!

Ni har haft inbrott ett halvår tidigare och saker har blivit stulna för flera tusen, så lånar vi ut lägenheten till min bästa vän som ska va snäll och va kattvakt eftersom vi ska iväg på kryssning, sa att de va okej att ta med en kompis,är ju inte så kul och sitta helt själv,men inga fler sa jag!.
Sen av någon konstig anledning så kommer det hit tre killar som varken jag eller Patrick känner, och efter krogen försöker en av dom att styra efterfest i en lägenhet som dom inte ens själv bor i och när jag sagt nej till att dra med folk hem till våran lägenhet när inte ens vi är hemma!! Då drar en av dom med en kille som jag har väldigt svårt för och tycker är otrevlig hem till oss! Och den andra kompisen säger ingenting.

Jag & Patrick kommer hem från kryssningen och hon som vart kattvakt berättar allt ovan, jag blir förbannad och besviken,men uppskattar iaf att hon berättar de,medans den andra inte säger något utan bara tycker att de inte va någon stor grej, Nej kanske inte för henne,men för mig är det de när ens bästa vän lovat att inte dra hem massa folk till vår lägenhet när vi sagt att de inte ska va nån fest hemma hos oss när vi är borta. 
Känner inte direkt någon respekt när folk gör sådär!

Klart jag blir förbannad och besviken när folk inte bryr sig om eller lyssnar på vad man själv tycker och tänker när det gäller ens egen lägenhet. Tycker det känns skit tråkig att skälla ut en bästa vän men om något ät och känns fel lär man tala om de..

Vissa tar verkligen förgivet att de är hur lugnt som helst att festa hos oss, "alltid fest hos sandra och fyran"
Vet inte,men vårt hem är ingen jävla ungdomsgård där man kommer och går som man vill.

Tycker ni de är konstigt att jag reagerar som jag gör?!  

Victoria Secret Show 2009 - Grande Final


Respekt

Respekt är de något man har eller bara ett ord?



Äntligen min tur

Har ni någonsin känt de här att alla andra är så mycket bättre än en själv? Man känner sig lite oduglig?
Jag har iaf gjort de sen i slutet av sommaren. Jag hade inga heltidsjobb, de ända jag gjode va att ta hand om lägenheten i stort sätt. Fanns inga jobb att söka med min utbildning. Kommer inte så långt på att va utbildad till dansare tyvärr.. Sen med tanke på att saker och ting blev som de blev så sjönk självkänsle barrometern ännu lägre.. Men nu är det äntligen min tur att göra något som jag tycker är kul, något jag har haft som drömyrke sen jag va liten, ha ett jobb där jag tjänar sjukt bra med pengar och slipper skatta så mycket, resa och se världen, träffa nya människor, Jag är så sjukt jävla lycklig och stolt över mig själv just nu!

Sen att veta att den jag älskar och vill leva med känner exakt samma sak och kommer komma ner till mig :) Känns underbart att han stöttar mig i detta till 1000%! Finns ingen mer underbar människa än Patrick! För med tanke på hur allt va i våras och så, så är de och känns underbart att vi är så säkra på varandra,litar fullt ut på varandra och älskar varandra enormt mycket!  

Allt kan bara bli bättre
:)


Planering, Plugg och storstädning!

Sitter och kollar på lite flygstolar till Barcelona, hittat några stycken som verkar bra. Vill ha direktflyg,mycket bekvämare :) Mina rumskompisar ska flyga från vetlanda, så jag får väl möta upp dom i Bareclona på flygplatsen. Haha löovar att jag kommer tappa bort mig! Och de kommer sluta med att jag sätter mig på gatan och börjar hysterigråta... Men nu ska vi inte tänka så! Ska iaf bli så hilma kul!! Är bara att de är inte så lång tid kvar tills jag åker och jag måste hinna fixa allt på en månad!

Sen är de ju så att jag fortfarande pluggar hemma på distans så jag kommer få plugga dubbelt enkelt! Kommer bli mycket att göra. Matematik, Spanska, Engelska, Flygteknik, Wet-drill,Fire-drill,ceatring,service,säkerhet, sjukvård, ja name it! Är en hel del. Men bara roliga ämnen så de blir toppen! :)

Efter jag gjort detta nu så är det dags att storstäda lägenheten! Ser förjävligt ut!! Ser typ ut som att någon gått in med skitiga skor,golven är fan grummliga! Sen ska de hängas tvätt, dammsugas, skura golv, möblera om lite, sätta upp julgrejer! 
Kommer bli en fullspeckad dag med andra ord! 


Thailand

Nu är Mami papi syster och Stafan uppe i luften med kurs mot Thailand! Känns lite tråkigt att vi inte följde med.. Men men, de kommer fler gånger! :)




Karon Beach - Här ska dom spendera 2 1/2 vecka!
Vill också!


Honey, I'm home!



Båten

Igår kom vi hem från en underbar kryssning! Va hur kul som helst och grymt skönt att komma bort ett tag :)
Fly vardagen liksom ;) De enda som va negativt med resan va att jag lyckades få en repa i min tre dagar nya telefon!!!
Men den va som tur va inge stor, utan bara en liten repa. Vart lite nere över de men de fick och kunde inte gå ut över kryssnigen.

Kan ju säga så mycket som så att kryssningen,maten,drickan,taxfreen, allt! Ingick i våran julklapp!!
Hur fin och rolig julklapp är inte de? Är oerhört tacksam och glad för allt! Va super trevligt! :)



Dansare och sångare till föreställningen

Vi åt & drack gott,kollade på en dansshow - Cabbaré, dansade intill småtimmarna,hade mysigaste hytterna, och ett underbart sällskap!

Emelie va hemma och passa Bus,vilket jag tycker va väldigt snällt gjort av henne så Bus slapp va själv.
Hehe, men nästa gång får det nog bli mami och Papi som får ta hand om Bus..


RSS 2.0