28 cm och 2 liv

Jahapp,då va denna dag slut. Har träffat Sofie & Linn idag,tog en fika på Whynes och sen en tripp hem till Linn där vi åt lite nudlar och snacka massa skit :) Riktigt trevligt! Va länge sen nu som jag verkligen umgicks med tjejerna,blir oftast bara en snabbfika. Det börjar arta sig. Men samtidigt så är jag gravid och då medkommer en stor del trötthet. Men gud vad jag längtar efter vår lilla bebis!

Ikväll insåg jag verkligen hur mycket jag älskar de sättet jag lever på nu! Känner mig klar med de gamla livet,inget jag vill tillbaka till. Men jag behövde kanske denna kväll för att verklligen uppskatta de jag har och de jag har att se fram emot. Tidigare har jag skanat att festa och leva de livet jag levde tidigare på ett sätt,men som jag sa så fick jag verkligen känna på vilket som betyder mest ikväll och de är det livet jag lever idag,med Ptrick,min underbara mage och utan alkohol och konstiga människor. Niu kanske inte riktigt förstår vad jag skriver men de är lika bra denna gång. Så har jag inte sagt för mycket eller för lite.

Nu är bebis 28 cm lång!!! :) Inte långt kvar nu och om en vecka har vi första träffen med föräldragruppen,de ska bli intressant :)

Nej,undra om jag ska ta och krypa ner nu,klockan börjar bli mycket nu. Natti!

Min älskade Sofie!

I morgon ska jag besöka min älskade Sofie!

En enormt fin människa som har en enormt stor plats i mitt hjärta!

Nadie puede romper nuestra amistad.

Usted esta perfecta como esta.

 


Du ger mig bra vibbrationer :)

 

Nu hoppas bebis för fullt i magen! Syns när den sparkar,hela magen rör sig,eller hoppas till kanske är rätt ord :) Åh! Va jag längtar efter dig nu! Bara 14 veckor kvar nu! De går fort.


a year ago

3 generationer,pappsen, älsklingen och mammas moster sitter och njuter av solen :)


Underbara vänner & En underbar man!

Idag har det vart en mysig dag, har haft Linni, Svedjelöv & Denice här på några koppar te,massa godis och en ganska kass film som pga att den va så kass blev rätt bra. PUSS hette den!

Har inte tänkt så mycket på jobbet som jag brukar,förens nu.. När jag väl blir ensam..då kryper sig tankarna på en och den glada minen byts ut mot en ledsen. Egentligen föstår jag inte riktigt hur det blev såhär..om jag ska vara ärlig. Den här gången kan jag faktiskt säga att jag är stolt övermin insats,har inte klantat mig eller något liknande alls. Och så går de som de går iaf,så himla orättvist!!

Samtidigt känns det lite som att jag kanske stör mig lite för mycket på de..jag vet inte,men jag måste då iaf försöka och snart är det fredag! Tänkte på det som Chefen sa när han ringde mig och jag frågade honom om de berodde på att jag var gravid eller något annat,då svarade han att han inte visste att jag var gravid fast han träffa mig tidigare samma dag då jag fick veta..sen att dom hade gått efter folk som har truck kort,men som jag skrev igår så är det mer än hälften som inte har de. Så de tror jag inte ett dugg på!Har bara kontrakt tills den sista nu så jag borde och vill jobba sista tiden ut men de känns samtidigt fel och svårt.. så himla tråkigt..jag trivdes så himla bra på FS och så blev de såhär..

Nu ska jag iaf skriva om något roligt! Blev jätte glad och stolt idag när Linn och Svedjelöv sa att dom tyckte Patrick var en underbar kille! :) Jag har verkligen en helt underbar man! Med ett enormt tålamod! Förstår inte hur han orkar med mig ibland,och speciellt nu när jag är gravid. Haha!

Har tänkt överraska honom när han kommer hem efter jobbet sen,har inte vart den roligaste tjejen nu på sistone..så ikväll tänker jag skämma bort honom rejält! De är det minsta han är värd.
Min älskade Patrick! Han kommer bli en underbar pappa :)



Världens finaste person!
Älskar dig över allt!

Vad ska man göra?

Snart har hela måndagen gått och jag har inte fått något samtal från Fs,ringde dit själv vid lunch tid och då sa dom att chefen hade suttit i möte hela förmiddagen men hade inget på eftermiddagen och hon hade påmint honom att ringa men icke! Så när jag ringde fick jag inge svar utan jag lämnade ett meddelande som tydligen inte gått fram.. Så i morgon åker vi upp dit igen. Skrev med en annan tjej som också va gravid men är mamma ledig nu som jobbat på Fs precis som jag och hon hade inte heller hört något än så hon skulleockså ringa dit och sen höra av sig. Grejen är att jag tänker inte bara låta detta va utan ta det vidare med tanke på att dom inte får neka en pga att man är gravid som dom jhar gjort. Om ni bara anade hur det känns,vissa av er har säkert vart med om liknande förut.

Lustigt,nu ringde han precis, jag berättade vad jag tyckte och så och de jag fick till svar va att han inte visste att jag var gravid och att dom hade gått mycket på om man har truckkort eller inte,saken är den att av oss på shiftet så är det en som har truckkort och det är Patrick,sen har inte Peter eller arlind de så jag vet inte vad han fick de ifrån! Men men på fredag ska vi ha ett möte så de ser jag fram emot!
Efter de kan jag lägga detta bakom mig för tillfället och focusera på att njuta av min graviditet,men det är inget jag bara kommer vill eller tänker glömma sådär!

Ännu en droppe i havet

Strax innan klockan sex i dag så åkte vi till jobbet,dock med en stor klump i min mage. Ju närmare vi kom jobbet ju jobbigare blev de. Väl inne på jobbet kände jag hur gråten satt i halsen och bara ville brista ut,jag försökte hålla tillbaka,lite pinsamt och gå runt och gråta på jobbet,men de gick inte.. Tårarna kom och jag blev mer och mer besviken på mig själv att jag inte kunde stå ut! Är jobbigare än jag trodde de skulle va allt det här med jobbet..Känner mig så mesig! Men jag ville verkligen ha fast,jag tycker jag är värd de och sen blir det såhär..

Sa det till Patrick igår innan vi somande att,jag har lagt ut såmycket pengar på att utbilda mig till flygvärdinna och så klarar jag de och blir erbjuden 3 topp jobb,som jag är tvungen och tacka nej till pga att han inte vill flytta,och han går före allt så jag tackade nej till 3 drömjobb..Sen börjar jag på FS och arbetar där i nästan 8 månader och blir den nekad pga att jag är gravid,som dom sa när jag frågade att det absolut inte påverkar min chans till att få fast,men vad gör dom? Precis! Dom nekar mig. Om de hade vart en annan anledning,en riktig anledning hade jag kunnat acceptera de bättre än nu. Så de ska bli riktigt intressant i morgon påmötet och se vad dom säger..

Är så typiskt att man alltid ska snubbla på mållinjen..När man är så nära..

Trodde verkligen inte de skulle göra såhär ont som det gör. Är mycket jag inte trodde som visar sig va raka motsatsen..

Förbannad, besviken, diskriminerad!

Den här helgen har inte vart varken rolig lätt eller kort. Tvärt om. I Torsdags fick vi veta om vi skulle få fast eller inte på jobbet. Jag va den enda som inte fick fast och även en av dom som arbetat där längst av oss extraarbetare. Jag var först ut att prata med chefen. När han sa orden : Du är inte en av dom som vi kommer anställa,så bara ekade dom i huvudet på mig. Jag satt bara och stirra honom i ögonen tills jag till slut fick fram både ett ord Varför? Han sa att han visste att jag skulle bli ledsen redan när han åkte dit och att de inte va roligt för honom att berätta. Jag frågade om det var pga av att jag hade arbetat dåligt men de va de inte,utan dom va nöjda med min insats,så jag frågade om det berodde på att jag va gravid? Då stirrade han på mjig och sa att: Från min sida så beror det inte på de. Från din sida svarade jag? Du är bara inte en av dom vi vill ha just nu fick jag till svar. Du får söka om om du verkligen vill jobba här. Jag har arbetat här sen 1 september och slitit precis som alla andra,när vi fick veta att jag var gravid så berättade jag de och frågade om det hade någon inverkan för att inte va en av dom som kan få fast antällning. Och då va det absolut inget problem utan de jag fick till svar var att : Jag ska göra allt jag kan för att både du och Patrick ska få fast. Och nu snart åtta månader senare sitter jag här och har blivit nekad en fast anställning pga att jag är gravid!?  Medans folk som knappt har arbetat i tre månader får fast?! Jag har rätt enligt lagen till en fats anställning! 
Natten till fredag blev det inte många timmars sömn,de gick bara inte att sova.. På fredag morgonen åkte vi upp till nya lagret där dom högsta cherferna sitter för att prata med dom,men dom satt i möte,bara dom tre,och hade verkligen ingen tid att svara på min fråga under dagen så jag ska invänta ett samtal från dom under morgon dagen för att få boka ett möte med dom så jag kan fråga varför jag inte får fast. Ganska dålig stil tycker jag. Känner mig enormt diskriminerad och besviken.. En anna tjej på jobbet som fick barn i februari sökte också så jag undrar om hon har fått fast?

Kan inte riktigt sluta tänka på varför? I morgon ska jag ha en riktigt bra förklaring till varför jag inte får en fast änställning när jag har rätt till en. Om inte så får jag gå till väga på annat håll..

Tänk att de kan va så orättvist..


...

Känner mig nästan bakfull idag, har ont i huvudet,är illamående och hur trött som helst.. sen på de ska man iväg och jobba snart.. vill bara ligga kvar på soffan och vila!!

Lördag i Helsinggården!

I lördags va vi hos svärmor & svärfar för att umgås lite med dom och älsklingens farbror som kom på besök med hans dotter Ida och Patricks farmor :) Riktigt mysigt hade vi! Åt god mat,spelade spel och kikade på melodifestivalen. Vart så glad att Sara Varga gick till final!! Gillar den bruden skarpt! Så himla bra låt. Iaf,efter att vi vart hos dom så åkte vi hem,tappade upp ett varmt bad och tände en massa ljus och bara va vi två,finns bara ett ord som kan beskriva dessa stunder, underbart! Vi satt säkert nästan två timmar i badet skulle jag tro. Börjar dock bli lite trångt med magen,haha! men de är mysigt de också :)
En stund efter att vi hade badat gick jag upp,torkade av mig,smorde in mig och skulle sätta på mig lite kläder för att gå ut till vardagsrummet,då känner jag något som inte är som de ska.. det tokrinner längs mitt ben! Jag fick panik och bara stod och stirrade ner,jag ropade på Patrick som kom och blev lika shockad han. Han frågade om jag hade kissat på mig men de kan jag då säga att jag verkligen inte hade gjort! Vi ringde till förlossningen och berättade vad som hänt och dom bad oss åka in. Hon sa att de kunde va så att fostervattnet hade gått,eller snarare börjat läcka,vilket gjorde mig galet orolig. De började snurra runt en massa tankar i huvudet på mig. Väl inne så tog dom blodtryck på mig och en doktor undersökte mig men allt såg bra ut vad han kunde se sa han så vart vi genast lugnare efter dom orden. Men gud vad jag fick panik där ett tag! Så skönt att de inte va något fel iaf. Så från och med nu tänker jag inte stressa på något vis och bara ta det lugnt så jag och bebis mår bra!

Inget får hända bebis! Vi längtar så efter dig!

Spel och myskväll med svärmor,svärfar,ther...

tgjpagt (MMS)

Spel och myskväll med svärmor,svärfar,therese,Älskling,farmor och kusinen ida! När då då Är ett grymt roligt spel! Måste ni testa! :)


Bollywood!



Älskar Bollywood! :) Sjukt snyggt!!

Sol och ett enda stort leende!

God morgon! Hoppas ni har sovit lika gott som jag :) Idag är det lördag och solen skiner! Hur skönt är inte de? Vaknade med ett stort leende idag så jag tror det blir en bra dag.Har nyss ätit en mysig frukost med älsklingen,finns inge mysigare! Patricks farbror,farmor och kusin är här över helgen så vi ska ta oss ut till svärmor och svärfar där dom bor och hälsa på :) Har inte träffat dom sen min fördelsedag förra året så de ska bli kul! Annars ska vi nog bara ta det lugnt och vila,ska ju jobba i morgon igen. En bra dag iaf :)



Patricks kusin Ida :)

Blondin eller brunett?



I morgon är det dags,jag ska äntligen färga håret! Frisören jag går hos heter,tro det eller ej,
Patrick Hellsen,och han är faktiskt grymt duktig på att både klippa och färga,Han måste ha ärvt den talangen från sin mor som är frisör. Har lite svårt att bestämma mig för vilken färg bara..vad tycker ni?
Den här bilden visar ganska bra vilka två färger jag har tänkt mig.
Chokladbrun blandat med nougat eller honugsblond med en lätt ton av askblond?

15 frågor om lite allt och ingenting


Har du ljugit nån gång? Ja

Anser du att blondiner är korkade? Nej,men en del verkar vilja bli uppfattade så..men över lag så sitter det inte i hårfärgen utan i personen.

Mona Salin eller Fredrik Reinfeldt?
Fredrik Reinfeldt

Vad faller du för hos en kille?
Humor,han måste kunna få mig att skratta och må bra!

Hund eller katt? Katt

Sommar eller vinter? Helt klart sommar!

Ser du dig själv som en falsk person?
Jag behandlar människor som dom behandlar mig.

Nämn 3 bra egenskaper hos dig?
Social, omtänksam, en bra lyssnare.

Nämn 3 mindre bra egenskaper?

Lite för givmild ibland, en aning för pedantisk, Tjatar lite för mycket emellanåt.

Vad skulle du göra om du vann 11 miljon?
Jag skulle köpa en bostadsrätt eller ett hus, köpa en laborgini galardo,ett sommarställe utomlands, donera en del till bröstcanserfonden, spara lite till vårat barn, dela med mig till våra familjer. sen kommer jag inte på något mer just nu.

Tycker du att du ser bra ut? Jag tycker inte jag är ful men visst finns det saker man kanske skulle vilja ändra på lite.

Nämn 2 namn du inte tycker om?
Doglas och siv

Vilken är din favorit färg/er? Svart och turkos

Favorit glass? Pigelin!

Vad är det bästa du vet?
Min älskade Patrick, vår kommande bebis,våra familjer och vänner!

Vad gör du om 10 år?
Om 10 år arbetar jag som flygvärdinna,bor tillsamans med Patrick och vårt barn i vårat drömhus, Tränar yoga och bodycombat, lever ett bra och friskt liv!





Bio kväll!

Ikväll vart de bio och spel med Emil och Klara,mycket trevligt :) Spelade bezevizzer nånting,va rätt kul :) sen va och såg Sanctum,trodde inte den skulle vara så bra som de va! En typiskt sandra film,haha!Åt så mycket godis att jag trodde jag skulle sprängas!! Inge mer godis på ett tag nu,kommer rulla fram snart! Men man kanske bara är gravid en gång..de vet man ju inte. Effekterna va dock inge vidare..bättre effekter på alla trailers innan själva filmen. Konstigt. Men de utvecklas väl mer och mer antar jag,men själva filmen va jätte bra! Nä..nu tror jag det snart är dags att krypa till sängs :) Men först ska vi fixa akvariet lite.

Natti!


Friday morning @ Picetto

Äntligen fredag och helg! Veckan har ju gått grymt fort. Ganska skönt faktiskt, idag ska jag och babe ner på stan och fika med Björn & Therese,ska bli riktigt trevligt. Sen funderar jag på vad manska hitta på ikväll..bio kanske.Va ett tag sen jag va på bio nu,bara dom har någon bra film!

Somnade rätt sent inatt,kan inte förstå att man är helt slut när man är på jobbet där vid 2 innan det är dags att åka hem,men sen när man väl kommer hem så är man inte alls trött? Lite drygt.. Men men!

Innan jag gick upp nyss så låg jag och stirra rätt upp i taket en stund,bara för att vakna,så kollade jag på min mage och när jag ligger ner så syns det knappt att jag är gravid,men när jag ställer mig upp så syns det verkligen! Lite lustigt. Åh vad jag längtar nu :) Jag som inte har något tålamod över huvud taget,måste vänta 3 månader till innan jag får se våran lilla ängel! Ska till barnmorskan den 21:a igen och mäta Pyret och kolla så att alla värden är som dom ska. Efter de blir det tätare och tätare besök på mvc.

Älskar verkligen mitt liv! Min underbara man som alltid finns vid min sida och som är och har vart otroligt hjälpsam och förstående under graviditeten,Stöttar och får mig att må bra. Sen mina underbara vänner,min familj och mitt jobb,allt är bara perfekt just nu och bättre blir det,det enda lilla som jag går och väntar påär en fast tjänst. Vi ska få reda på de innan nästa fredag(om 1 vecka)så jag går och håller tummarna för fullt!

Tandvärken har minskat och jag kan iaf äta normalt nu,för två dagar sen kunde jag inte tugga och det va jobbigt med tanke på att jag måste äta lite men så pass ofta nu. Det enda jag känner av nu är en värk i underkäken och sen har jag en liten svullnad längs käken ner mot munnen men förutom de är det bra! Kanske borde kolla upp tanden iaf..kan ju va någon inflammantion.. ringer på måndag morgon om det inte släpper helt innan söndag.





Våren 2011



ASOS

Vårkläder på Asos.com :)

Happy Birthday E!



Grattis världens bästa Emelie!
Tack för den underbara vän och person du är!





Finbesök!

Nu kan jag vara lugn, du har ju rest utomlands,de hade jag glömt bort! Minne som en gulsfisk! Måste ha världens sämsta minne ibland. Älskar dig och jag hoppas du har det skönt och kopplar av.



Har haft älskade Linn här på fika nyss,gud va kul de är och träffa henne! Va länge sen nu. Pratade bla om stressen enm del människor har över att bli vuxna,skaffa barn och etc. En del går bara ut och festar för att de inte finns nå bättre och göra,man har inte kul och man är less på de. Bara för att man skaffar barn blir man inte gammal som många verkar tro,utan det blir vad man gör det till! Jag och Patrick tex, vi har inte gjort allt vi vill än men bara för att vi ska ha barn så betyder inte det att vi inte kan göra allt sånt sen. Tvärt om, man kan nog göra mer saker sen. Är en period när bebisen är beroende av sina föräldrar men den tiden är också ett underbart kapitel i livet,något som alla förr eller senare säkert kommer uppleva. Men när den tiden är förbi så kan man göra sakerna man inte hann med eller kunde göra innan man fick barn. Så jag tycker det känns underbart att bli förälder :) och ser fram emot de livet har att erbjuda framöver!
Alla är olika och vill olika saker och tar allt i sin takt.

Strax är det dags att åka och jobba,sista dagen för den här veckan!
Ska bli riktigt skönt med helg :)





Varför hör jag inget från dig? Inget svar ...

Varför hör jag inget från dig? Inget svar på sms:en.. Inte ett ljud? Jag tänker på dig och hoppas du hör av dig snart


RSS 2.0