Längtar!

Idag är det söndag och de är dags att jobba igen! Helgen går så sjukt fort! Men gud vad man uppskattar att vara ledig när man väl är de. Nog för att vi sover bort halva dagarna men annars skulle man inte orka va vaken. Hoppas den här veckan går fort,vill bara att det ska bli fredag så vi kan åka till stockholm! Ser fram emot de som fan! Just nu känns de som att de bara vore skönt och komma bort en stund från Falun. Göra något annat. Se och träffa andra människor. Moster fyller år på lördag så då ska vi fira henne med både det ena och det andra! Sen har jag planerat att spendera lite av min efterlängtade lön som jag slitit ihop! Ganska skönt och få dubbel lön denna månad. Så vi har en hel del att röra oss med. Vi ska börja lägga undan pengar till ett hus nu,man måste ju börja nån gång! Fast jag tror det lutar åt att köpa en mark och bygga eget. Men de får vänta 2-3 år. Nu siktar vi på Stockholm så faller allt annat på plats när de är dags :)

Fika för 1

I fredags gick jag upp tidigt för att bakat fika till tjejerna, såg fram emot att dom skulle komma hit,träffas ju så sällan nu för tiden.. Sen när vi väl bestämmer något så dyker ingen upp? Ingen hör av sig? Och ingen svarar när man skriver?.. De kändes jätte roligt. Kanske visar hur mycket man verkligen betyder för dom. Tycker inte det ska vara så svårt att svara på ett sms eller iaf höra av sig och tala om att man inte kommer.
Måste säga att de faktiskt sved lite.

Lästips!

Jag har börjat läsa en riktigt bra men läskigt sjuk bok, Vicky Jaggers ' I det tysta'
Den handlar om en familj där den yngsta dottern angrips av sin bror var och var annan dag. Ingen vet något och om hon ens skulle tänka tanken på att säga något så vet hon vad som händer. Mamman tror inte på henne och ingen annan heller. En sann historia där man får följa kampen om att få ha sin värdighet kvar och slippa vara rädd för sin egen bror. En väldigt sorglig och gripande berättelse. Blir en hel del käsnlor inblandade när man väl börjar läsa. En spännande bok som jag tycker ni borde läsa om ni inte hjar något annat för er.


Dröm läge

Vart ingen fika med Linni och Josse idag,va lite tråkigt.. men vi får ta det en anna dag istället!
Va skönt och sova ut idag,vi gick inte upp förens 3. Är så svårt och bara lägga sig när man kommer hem efter jobbet. Blir oftast att vi lägger oss vid 4 tiden på morgonen.
Nog om de,kollade på ett pogram nyss där dom köper hus utomlands och renoverar etc.
Gud va sugna vi blev på ett sånt projekt! Vore ju hur kul som helst. Ett hus här på våren och sommaren och ett någonstans där det är varmt under hösten och vintern, hur perfekt vore inte de?
Väldigt härligt om inte annat.

Min drömlägenhet ligger på södermalm,en gammal vindslägenhet  från byggår 1906. Nyrenoverad invändigt. Stort Sovrum samt badrum med jacuzzi och två handfat, vardagsrum kombinerat med stort öppet kök,takbjälkar i alla rum(precis som vi har nu),mysig balkong med utsikt över stadshuset och skeppsholmen. Den är perfekt! Men.. kostar ca nio miljoner. Vem vet,en dag i framtiden kanske.







Bilderna är från en arkitekt och inredningssida som påminner om min dröm lägenhet.

Deezajn.com



Fredag

Äntligen helg! Som jag har längtat :) Vid 14 tiden ska jag träffa Josse och Linni för en fika någonstans i Falustad. Va ett tag sen jag träffa dom så de ser jag fram emot!

Mina stackars vader och fötter är helt svällda efter dagens arbete..Så jag ska stoppa ner dom i en balja med iskallt vatten medans jag njuter av en skål med havrepuffar! Är galet vad hungrig man är när man är gravid! haha! Men de är bara och försöka stoppa i sig så nyttigt som möjligt. Men ibland är det svårt.

Snart blir det nog att somna till en film, Solomon Kane eller Wallander inrivaren. Någon som sett dom?
Dom är säkert bra båda två,precis som allt annat i denna värld :) Allt är bara för perfekt!

Natti!

Äntligen bara 2 och en halv timme kvar, se...

Äntligen bara 2 och en halv timme kvar, sen får jag hem och lägga mig och sova. Är hur trött som helst.. Speciellt eftersom det inte blev så mycket sömn inatt. Sen längtar jag till löning :) då en eventuell sthlm resa står i kalendern. Dax att jobba vidare. Besos!


Ultraljud!

I morse kl 9 va vi på ultraljudet,de va obeskrivligt denna gång!
Man såg hur den lille sög på tummen och hur den rörde sig :)
Allt va bra,den hade två armar och två ben och den mådde som den ska så vi är hur nöjda som helst!
Nu är den 17 cm och vi är i vecka 17+2 dagar,jag frågade barnmorskan hur den kan va så stor när min mage inte är så stor, men hon sa att de kan bero på att jag har dansat hela mitt liv och bäcken benet är starkt. Va iaf en bra grej sa hon så de va kul och höra :)
Kändes verkligen underbart nu och få se den lille som rullar runt inne i mig, både Patrick och jag fick en tår i ögat,lite känslomässig blir man när man ligger där och verkligen ser de lilla livet!
Sen fick vi veta kön också :)
Så de va kul! Men de är inget vi vill berätta för någon,roligare om ni får vänta och se.
Här ligger lilla Pyret och suger på tummen!





Vi längtar efter dig!



Godmorgon halv 3

Godmorgon,Godmiddag! Skönt va de och sova ut idag. Vaknade nyss och såg att klockan snart är 3! Så om 2 timmar börjar jag jobba igen. Blev en kort dag idag..

Sen har jag tänkt på en sak, När blir man för gammal för tv spel? Kan man bli de?

Måste ha lite frukost känner jag,humöret är inte och leka med just nu så! Sen ska jag nog ta mig en promenad innan det är dags att åka till jobbet. Hoppas ni får en bra dag! :)

Sulor och Bristningar

Jahapp, då har man kommit hem från kvällen och nattens arbete. Gick rätt segt idag..men jag hade fått sulor till skorna iaf så jag slipper ha ont i ryggen nu :) Kändes lite läskigt i början när man inte va van vid dom eftersom dom hade som vatten bubblor på sulan,men de vart skönt efter en stund. Men det hör till när man är gravid! Längtar bara mer och mer efter Pyret,och på torsdag får vi veta om det är en hon eller han! :)
Det är såå värt att lägga på sig några extra kilon och ha ett kasst humör till och från för detta! Det är det mest underbara som hänt mig,förutom Patrick vill säga. Min största rädsla är att få bristningar :/ men än så länge har jag klarat mig! Och inga ska jag ha heller! Bara att smörja och smörja. Älskar när Patrick gullar och tar på magen, Mys på högsta nivå! Nu ska vi kolla på en film sen sova! Nattinatt på er :)

Mamma nr 2!!

Igår fick jag veta att en viss person väntar barn :)
Men det är inte officiellt än så jag får inte säga vem det är!
Hur kul som helst!! Grattis! Vi är iaf så glada för eran skull :)
Snart är det inte bara jag som har kula till mage!


Changes

Tänk att de kan hända så mycket på så kort tid. Människor förändras, finner nya bekanskaper och "går vidare" med sina liv. Mognar och utvecklas. Det blir aldrig som det en gång va. Men det är därför man brukar säga : Kommer du ihåg när..bla bla bla? De är minnen. Tråkiga som bra minnen. En del föeändringar måste man faktiskt bara acceptera eller åtminståne vänja sig vid.  En del anser att just den förändringen är jätte bra medans andra inte alls tycker samma sak. Som oss till exempel, nu märker man verkligen vilka ens vänner är,vilket känns ganska skönt kom vi fram till. Många av er kanske tycker jag skriver massa skit nu men vänta tills den dagen ni själva är i våra kläder,då kommer ni förstå.
Är så glad att allt är som de är. Alla verkar ju glada och nöjda :)



Lördagens så kallade "Bravader"

 

Har Precis slutat jobba nu och ska strax läggamig i våran underbara säng :) Men först tänkte jag lägga upp lite kort från i lördags! Batte,Denice,Klara & Emil va här på spelkväll,mycket trevligt!

Vad då då?, hette spelet vi spela,grymt kul spel faktsikt! De lär ni testa!

Va en mysig kväll :)

 

 


Små tjejer!

 

Dansklassen -  En vårdag 2007

nästan 5 år sen,sjukt vad tiden går fort!

Es3DN


Mumselimumsmums!

 

 

Cocos bollar & älsklingen, de är grejer :)

 




E, E som i Emelie!

Pratade nyss med min (underbara) andra halva Emelie! Haha så kul och prata gammla minnen :) Bla om G.C,kommer aldrig glömma den sjukt sjoka men underbara resan :D Bästa ressällskapet och bästa hotellet ever! Det enda som va lite tråkigt va att de va lite kallt i vattnet..men men! G.C är alltid något som kommer få mig att le :)


BUSEN!

 

Vår älskade misse Bus!


Halvvägs!

 

Nu har halva tiden gått och det är dags för ultraljud på torsdag :)

Längtar något fruktansvärt efter lilla pyret! Magen har växt och resten lika så,men de försvinner som tur är sen, Kunde inte va lyckligare!




2011

 

Älskar dig Patrick Helssen!

 


Fredags mys med mami, Papi & Älsklingen

Igår va min älskade mamma och pappa på besök :) Vi lagade grymt god mat och hade det jätte trevligt! Kunde inte ha blivit en bättre kväll. Vi avslutade kvällen med lite bowling,vilket pappa vann överlägset i! Själv kom jag näst sist,mamma sist och Patrick tvåa :)












RSS 2.0